Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Изготвиха проекта за стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 юли 2011 22:43

3latan написа:
Шврнц Тпрунков написа:
3latan написа:http://www.zaglebie-lubin.pl/www/inc/klub/nowy_stadion/3.jpg
Това е стадион за 16000 души.Според мен е достатъчен на този етап,но явно нашия стадион няма да изглежда по този начин.Снощи като прочетох,че ТИ ще се вдигне с 70 см. разбрах,че ще станем свидетели на друга арх. приумица.

Какво разбираш под това, че ще се подвигне 70 см?

То няма нищо за разбиране.Останалите 3 трибуни сигурно ще са по-високи, с по остър наклон,а ТИ ще остане същия размер с по-полегат наклон и съответно ще изглежда по-ниска.

Всички трибуни би трябвало да започват на +80 см денивелация спрямо терена, като най-високите им части ще бъдат с +2.40 метра над текущата височина.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 21 юли 2011 22:55

Шврнц Тпрунков написа:Всички трибуни би трябвало да започват на +80 см денивелация спрямо терена, като най-високите им части ще бъдат с +2.40 метра над текущата височина.

Точно така ще е ! Трибуните /дай Боже да станат/ ще са на 8м от игрището , по стръмни и по високи с около 2.40м.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 22 юли 2011 07:49

Ееееййй най-накрая :) :) :) Много се радвам за стадиона а пък както го направят така нямам претенций :oops: Стига да покрива изискванията за ШЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 22 юли 2011 11:46

Колегата Шврнц Тпрунков явно знае доста, но пази напрежението и дава инфото на порции :) :geek:

За капацитета както казах, преди време в темата за стадиона - може повече, но нека подкрепим ръководството напълно. Защото ние си чешим езиците и пари за стадиона няма да изкараме.
Тук ми идва идеята за доброволен труд, който може да предложим на ръководсвото по време на ремонта. После да може да се гордеем, че помогнаме за изграждането на хубавия ни стадион. Предполагам, че всеки може да отдели ден, два за любимия отбор. Трябва да помислим върху това, все пак ние повече обичаме отбора си, отколкото да мразим враговете си.

Доста подробно огледах стадиона на Arka Gdynia. Интересно е ,че е открит с мач между Arka и Берое. Прави впечетление, че стадиона е построен за година.
Нещата, които може да се заимстват са големия наклон, сгъваемите седалки и напълно затворената конструкция другите неща са чисто дизайнерски. Така като гледам това за наклона, ще се изпълни, ако седалките са сгъваеми прави възможно едновремено да имаш сектор,в който да се седи(А сектор) и сектор в който да си прав (трибуна изток). При конвенционалните седалки това, ще е доста по-трудно. Надявам се да е затворен стадион, защото разделените сектори изглеждат доста грозно. Самия терен има възможност да се намали. Нашия терен е 110 на 70(малко терени са по-големи в България), а стандарта на УЕФА е 105 на 68.
И по-възможност да гоним категория 4 звезди по стандарта на УЕФА и всичко е перфектно :)

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 22 юли 2011 12:12

ivo77 написа:Насипи изобщо не трябва да остават. Да го правят като хората поне, а не половинчати работи.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ndheim.jpg
Това е стадионът на Розенборг с капацитет 21 116. Да направят нещо такова и ги признавам. 8-)

Трудно ще живеят без твоето "признание" :lol:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 22 юли 2011 12:27

the___dog написа:Колегата Шврнц Тпрунков явно знае доста, но пази напрежението и дава инфото на порции :) :geek:

Не, просто изрично се каза, че това е предварителен план. Нека се появи официално и тогава да коментираме вече реалните неща :)
Не натискайте ТУК!

emo_75
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот emo_75 » 25 юли 2011 12:24

botev_1912 написа:
emo_75 написа:15 000 ми се вижда несериозно.та ние срещу Нафтата във В група имахме толкова,а ще дойдат големите мачове с ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЛОКОМОТИВ И ЕВРОТУРНИРИТЕ.тогава какво ще правим с 15 000? да,средната ни посещаемост може би ще е под тази цифра,но в големите мачове ще ни е повече от малък такъв стадион.нормалното е поне 20 000.така мисля.

:lol: :lol: :lol:

и кое е смешното колега?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 юли 2011 12:27

FCH написа:
emo_75 написа:15 000 ми се вижда несериозно.та ние срещу Нафтата във В група имахме толкова,а ще дойдат големите мачове с ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЛОКОМОТИВ И ЕВРОТУРНИРИТЕ.тогава какво ще правим с 15 000? да,средната ни посещаемост може би ще е под тази цифра,но в големите мачове ще ни е повече от малък такъв стадион.нормалното е поне 20 000.така мисля.

Още няма проект, а вие пак мечтаете... когато дай боже спечелите евроквота, може да се окаже, че и Европа ще ви е тясна... след В, Б, А групите...

само гледай :)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 юли 2011 12:30

emo_75 написа:
botev_1912 написа:

и кое е смешното колега?

За три мача в годината, или четири, не си струва да се инвестира в по-голям стадион, който по-голям стадион ще изисква и доста по-голяма поддръжка, и неговата големина би намалила драстично площите около него.

Нека стигнем в 2/3 от мачовете ни да няма един свободен билет, тогава да почнем да искаме по-голям стадион.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 юли 2011 16:00

emo_75 написа:
botev_1912 написа:

и кое е смешното колега?

кое е смешното ли?
Смешното е че искаш голям стадион ей така без да се обосновеш! Искаш да е голям за да събере селяните дето се сещат за Ботев само на мачовете срещу Левски и Цска, или същите са привърженици на въпросните отбори ама не знаят къде се намира Армията или Герена. Според мен правим стадион за нас си, а не за селяндурите които ще дойдат само на евромачовете - ти как мислиш?

Ако се притесняваш че на въпросните мачове няма да можеш да влезнеш - купи си сезонна карта ;)

п.с. Само да те питам какво не му харесваш примерно на Лазур който е само с 1000 места по-малко от евентуалния капацитет на нашия стадион според слуховете естествено.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”