ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Канар
Контакти:

Re: ХА СЕГА ДЕ!!!!!

Мнениеот Канар » 18 окт 2009 23:38

Сделка ще има. Част от групата остана за утре да уточни детайли. Не знам откъде се черпи информация за хода като никой от спортно - техническия щаб не присъства на преговорите. Чул ли е някой на живо от италианците, че сделката е пред провал? Салерно повишил глас на Пичионе и вече почват филмите. Като че ли не е нещо най-нормално италианци да се карат.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 18 окт 2009 23:42

Дано да си прав , а твоята информация от къде е ?
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 18 окт 2009 23:52

Досега не съм давал грешна информация. Има много хора, които искат сделката да се провали и чакат удобен повод от мухата да направят слон. Селю не е в състояние да проваля сделки, това и на децата им е ясно вече. Като я провали какво става после? И 5 лева да му дадат, ще ги вземе. Не ми се говори повече, утре ще има повече информация.

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 19 окт 2009 00:14

"Герена" изригна: Какъв е Батков според вас? Гаден, долен п******т - е.... това вече си е патентовано! Елате при нас за "обмен на информация". Имаме и италианци в излишък....

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 09:00

libermen
Новобранец

Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 6:23 am
Здравейте, аз бях на тази среща и искам да ви опровергая за нещата , които са написаха тук. ЩЕ КУПЯТ ОТБОРА със сигурност италианците, със сигурност. Аз работя в клуба и говорих с много хора в хотела и най вече със Орнела, той каза "вращане назад НЯМА".В четвъртак купуват всичко, но най-важно сега било да платят на всички
в отбора.

Аз съм оператора на отбора и ви давам моя телофон за повече инфо
088 *********, К****** Т******.

Дано това успокои малко страстите... Човекът си е дал името и телефона, които съвсем нарочно съм "зацапал".

П.С. Мнението е копирано 1:1

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Малу Мпансинкату: Няма проблеми след срещата днес, сделка ще

Мнениеот Ki Cho » 19 окт 2009 09:36

Hacko1912 написа:моето скромно , неангациращо и съвсем спекулативно мнение е, че става въпрос за такитва от страна на итялянците - да се натисне селския (фенове, медия, играчи и прочие), за да дава по-бъро а може би и по-евтино. винаги е а пари всичко, макар и в случая на селския идиот има и и други психо-процеси там. по всяка вероятност, лидерите на феновете (псотнали на бутрас бая предивикателното последно иречение), са част от това. но и да съм прав, лошо няма - всико е за доброто на ботев

Може и да е така. Ако аз водя преговорите и аз ще опитам натиск върху другата страна по подобен начин. Все пак навлизаме малко в "Теория на конспирацията". Има едно правило, което гласи, че обикновено се случва по-възможното нещо, а то в случая се нарича "Селски инат". Така че натискът от всички възможни страни трябва не само да не спира, а и да се засили.

СВОБОДЕН БОТЕВ!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 окт 2009 10:14

Fallen_Angel написа:
libermen
Новобранец

Здравейте, аз бях на тази среща и искам да ви опровергая за нещата , които са написаха тук. ЩЕ КУПЯТ ОТБОРА със сигурност италианците, със сигурност. Аз работя в клуба и говорих с много хора в хотела и най вече със Орнела, той каза "вращане назад НЯМА".В четвъртак купуват всичко, но най-важно сега било да платят на всички
в отбора.

Дано това успокои малко страстите... Човекът си е дал името и телефона, които съвсем нарочно съм "зацапал".

Ясно откъде се е пръкнала новината за 22 октомври :) Дано е вярно.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 19 окт 2009 10:27

veseo написа:
Fallen_Angel написа:
libermen
Новобранец

в отбора.

Ясно откъде се е пръкнала новината за 22 октомври :) Дано е вярно.

Ще видим... наистина близките дни ще се разбере окончателно - единия ключов момент, този с екипите, мина, сега чакаме втория - плащане на заплатите. Ако се платят заплати, значи нещата напредват доволно добре.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Салерно аут от Ботев, картотекират още нови попълнения

Мнениеот Alternative » 19 окт 2009 19:11

Гласеният за директор в Ботев Франческо Салерно е аут от клуба, научи Plovdiv24.bg. Салерно, който бе сред първите лица, които се официализираха пред феновете като новото ръководство, е имал спорове със съдружниците си и по-точно с хората, които ще дават пари в Ботев. Те дори са го упрекнали, че заради него се бави сделката с Христолов. Крумовският бизнесмен пък от своя страна напирал колкото се може по-скоро да се раздели с клуба.
Идеята на италианците е била да финализират сделката и след това да раздадат заплати. На срещата с футболистите, които са заплашили, че вече няма с какво да се хранят е станало ясно, че ново отлагане на възнагражденията може да се окаже фатално. Тогава са припламнали и искрите между Салерно и останалите италианци.

Инвеститорите застават твърдо зад треньора Енрико Пичоне и спортния директор Малу Мпасинкату. Те двамата пък днес са били в София, за да картотекират в БФС нова част от легионерите, които да вземат участие в мача с Черноморец-Бургас.

Малу Мпасинкату за пореден път потвърди, че всичко по сделката с Христолов върви по план и тя ще бъде финализирана в максимално кратки срокове, въпреки леките недоразумения със Салерно.
http://sport.plovdiv24.com/115188.html
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”