Alternative написа:bate goiko написа:Момци няма такъв филм мачът да е нагласен. В последната минута на продължението, Морини чукна греда, просто не му стигнаха 10см да вкара гол. Така че няма такъв филм. Аз бях на мача . Бяхме точно 27 човека ,но пък изглеждахме като 270. Много лошо начало за нашите и после със съвсем лек натиск си взехме своето. Друг е въпросът за какво ни е тая точка ,като за нас беше задължително да вземем 3т.Аз лично много съжалявам за този мач ,защото беше перфектен за спечелване- горе-долу добър съдия, малко публика,перфекни условия и само италианци в тима.
След мача Малу дойде при нас и каза няколко неща за сделката ,които не искам да посна тук.Но за мене най-голяма изненада беше по какъв начин влезе в клетката ...................
А имено с думите----------
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА......................................АЗ ЛИЧНО СЕ УЧУДИХ КАК МОЖЕ ДА НАУЧИ ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ПЕСНИЧКА, НО ЕТО ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МЕЧТАЕМ.Идва един конгоанец ,който стои тука 3-4месеца и е доста по- болен и от нас на тема БОТЕВ ПД
Оптимист ли си за сделката и това което е казал?
И мен тва ме интересува, защото в момента както е ситуацията, не виждам и 1% надежда, на теб разчитам да дадеш някаква