Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)

Мнениеот veseo » 28 ное 2009 21:24

Alternative написа:
bate goiko написа:Момци няма такъв филм мачът да е нагласен. В последната минута на продължението, Морини чукна греда, просто не му стигнаха 10см да вкара гол. Така че няма такъв филм. Аз бях на мача . Бяхме точно 27 човека ,но пък изглеждахме като 270. Много лошо начало за нашите и после със съвсем лек натиск си взехме своето. Друг е въпросът за какво ни е тая точка ,като за нас беше задължително да вземем 3т.Аз лично много съжалявам за този мач ,защото беше перфектен за спечелване- горе-долу добър съдия, малко публика,перфекни условия и само италианци в тима.

След мача Малу дойде при нас и каза няколко неща за сделката ,които не искам да посна тук.Но за мене най-голяма изненада беше по какъв начин влезе в клетката ...................

А имено с думите----------
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА......................................АЗ ЛИЧНО СЕ УЧУДИХ КАК МОЖЕ ДА НАУЧИ ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ПЕСНИЧКА, НО ЕТО ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МЕЧТАЕМ.Идва един конгоанец ,който стои тука 3-4месеца и е доста по- болен и от нас на тема БОТЕВ ПД

Оптимист ли си за сделката и това което е казал?

И мен тва ме интересува, защото в момента както е ситуацията, не виждам и 1% надежда, на теб разчитам да дадеш някаква :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 28 ное 2009 21:25

Alternative написа:
Оптимист ли си за сделката и това което е казал?

това е въпрос на портокалчето :mrgreen:

бат гойко сте живи и здрави всички които сте се амъкнали на мача

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 28 ное 2009 22:44

Абе просто чакайте СРЯДА най-късно Четвъртък. Всичко ще стане ясно тогава. Ако няма сделка няма да има и отбор. Така че всичко ще стане ясно тогава.Малу е сигурен че ще има сделка.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 28 ное 2009 23:17

bate goiko написа:Момци няма такъв филм мачът да е нагласен. В последната минута на продължението, Морини чукна греда, просто не му стигнаха 10см да вкара гол. Така че няма такъв филм. Аз бях на мача . Бяхме точно 27 човека ,но пък изглеждахме като 270. Много лошо начало за нашите и после със съвсем лек натиск си взехме своето. Друг е въпросът за какво ни е тая точка ,като за нас беше задължително да вземем 3т.Аз лично много съжалявам за този мач ,защото беше перфектен за спечелване- горе-долу добър съдия, малко публика,перфекни условия и само италианци в тима.

След мача Малу дойде при нас и каза няколко неща за сделката ,които не искам да посна тук.Но за мене най-голяма изненада беше по какъв начин влезе в клетката ...................

ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА......................................АЗ ЛИЧНО СЕ УЧУДИХ КАК МОЖЕ ДА НАУЧИ ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ПЕСНИЧКА, НО ЕТО ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МЕЧТАЕМ.Идва един конгоанец ,който стои тука 3-4месеца и е доста по- болен и от нас на тема БОТЕВ ПД

а италианците пяха ли някакви песни.питам ,защото след мача срещу мангалите карлет и бирци ги учиха да пеет следната песен-черно-белитееее,на курви синовееее,ще го духате,ще смучете,ще шибамеее.големи образи бяха :) :) :)

bambam

Мнениеот bambam » 28 ное 2009 23:34

plovdivesamona6 написа:

а италианците пяха ли някакви песни.питам ,защото след мача срещу мангалите карлет и бирци ги учиха да пеет следната песен-черно-белитееее,на курви синовееее,ще го духате,ще смучете,ще шибамеее.големи образи бяха :) :) :)

Айде,чакаме и вие да направите видео :arrow: :)

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 28 ное 2009 23:39

хахахахааааааааа :lol: :lol: няма такива олигофрени :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2009 23:40

bambam написа:
Мангал пускай си тъпите клипове в махалата!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 ное 2009 23:49

Няма ли да има БаНанче за bambam?Изображение
Изображение
Изображение

bambam

Мнениеот bambam » 28 ное 2009 23:52

Alternative написа:Няма ли да има БаНанче за bambam?Изображение

:lol: :lol: :lol: И за какво? :lol: :lol: :lol: че не съм от Ботев :idea:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 ное 2009 23:57

bambam написа:
Alternative написа:Няма ли да има БаНанче за bambam?Изображение

:lol: :lol: :lol: И за какво? :lol: :lol: :lol: че не съм от Ботев :idea:

Ами пускаш видео което не е добре прието във форумът ни.Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”