"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ronnie
Контакти:

Re: Домусчиев: За отборите в България Лудогорец е като Реал и Ли

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 16:11

Долно уйно написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:бюджета на БАТЕ е 7 милиона лева, което е под бюджета дори на Левски. ;)

В такъв случай откъде накъде ги сравняваш с Лудогорец :?

Модела на работа и при двата отбора, футбола основно е пари, но и не всичко е пари.

Това не е модел на работа. Това е по-скоро идеология (друг е въпроса дали точно такава е идеологията на олигарха). Модел на работа може да е налагане на собствени кадри (Литекс), намирането на световно неизвестни футболисти и превръщането им в звезди (Херо), наливане на много пари и очакване на бързи резултати (Лудогорец) и т.н. Не съм особено запознат с Бате, но по изписаното за тях в тази тема се вижда, че са много по-близо до Литекс, от колкото до Лудогорец ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2014 16:12

Долно уйно написа:Достатъчно съм изчел и прочел за БАТЕ и начина им на управление, между другото бюджета на БАТЕ е 7 милиона лева, което е под бюджета дори на Левски. ;)

Май не си "изчел и прочел достатъчно", защото определено нищо не си разбрал от прочетеното, след като сравняваш държавния клуб БАТЭ и частния проект "Лудогорец" като начин на управление... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 сеп 2014 16:14

Zaash написа:Вместо да се палите на думите на Домусчиев, се ядосайте на управляващите на така наречените български грандове!
За 4 години този човек постигна това, което наистина най-именитите български отбори не успяха за 25. Трябва гневът ви да е насочен към лошия мениджмънт през всичките тези години към тези хора, не Домусчиев, той по- скоро трябва да е пример! Аз съм фен на Левски и ми се иска Батков да намери човек, като Петричев и отбора най-после да отлепи, а не само да ме измъчват, от 8 години насам. Да не говорим, че гордото ни участие в ШЛ, не съм много сигурен, че е за гордост... ще видим лудите сега как ще се представят.
На всички злобни коментари по мой адрес, ако има такива, замислете се преди да злобеете, не искате ли вашият отбор, който и да е той да беше на мястото на лудите, не го казвам да се заяждам!

Щом искаш Бай Ганьо да остане във ФК Левски, значи за тия дни дето говориш в близките ХХ години няма да ги видиш :idea:
При вас отдавна се е вмирисало от към ГлъвътЪ, но понеже сте заслепени от ''АЛЕКОВЦИТЕ'' /100 лв./ на Батков.. не виждам за вас светлина в тунела :idea: :lol:

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 12 сеп 2014 16:23

ronnie написа:
LOKOMAN написа:ЦСКА е имала за собственици най-богатите българи. Може ли някой да ми каже какво им попречи да са на нивото на Лудогорец. Ще кажете че единия го застреляха, ама другия като видя с какви ветерани и публика си има работа сам си би камшика. В ръководството на ЦСКА за съжаление виреят само мошенници. Лупи с нищо не е по-добър от Титаните, ама това ще го разберете малко по-късно. Домусчиев не се вписва в тази картинка защото на Армията влияят откровенно анти - пазарни методи и нрави несъвместими с нормалното бизнес развитие на един отбор.

Да не намекваш, че дормуза не е мошеник :shock: Какво мислиш: бизнеса му е започнал от една малка сергийка и с много труд и пот на челото е станал корабен магнат и милиардер. Като добавим, че цялата тази мила картинка се случва в нашата мутренска държава... Наистина ли вярвате на тези ПР вълшебни приказки :?

Имам предвид мошенници като собственици на клуба, а не в живота и бизнеса въобще. Не знам Лудогорец да има 19 мил задължения и да купува скъпи футболисти. Домусчиев като удари чертата за тези 4 год. може и да е на нулата, но в никакъв случай няма да е назад с толкова милиони. Просто вас Лупи ви манипулира и ви затваря очите с победите над Левски, но от там пари не идват и карате ден за ден, но явно така ви изнася.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 16:27

Zaash написа:Аз съм фен на Левски и ми се иска Батков да намери човек, като Петричев и отбора най-после да отлепи

:shock: :shock: :shock: Ти знеш ли изобщо какви са функциите на гореспоменатия в Лудогорец :shock: Работата му е да говори пред медиите и да привлича фенове. Не виждам как човек с такива функции, ако ще и да е добър, може да ви отлепи. Та, като гледаш настроенията във форума, добре ли се справя :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 16:31

LOKOMAN написа:
ronnie написа:
LOKOMAN написа:ЦСКА е имала за собственици най-богатите българи. Може ли някой да ми каже какво им попречи да са на нивото на Лудогорец. Ще кажете че единия го застреляха, ама другия като видя с какви ветерани и публика си има работа сам си би камшика. В ръководството на ЦСКА за съжаление виреят само мошенници. Лупи с нищо не е по-добър от Титаните, ама това ще го разберете малко по-късно. Домусчиев не се вписва в тази картинка защото на Армията влияят откровенно анти - пазарни методи и нрави несъвместими с нормалното бизнес развитие на един отбор.

Да не намекваш, че дормуза не е мошеник :shock: Какво мислиш: бизнеса му е започнал от една малка сергийка и с много труд и пот на челото е станал корабен магнат и милиардер. Като добавим, че цялата тази мила картинка се случва в нашата мутренска държава... Наистина ли вярвате на тези ПР вълшебни приказки :?

Имам предвид мошенници като собственици на клуба, а не в живота и бизнеса въобще. Не знам Лудогорец да има 19 мил задължения и да купува скъпи футболисти. Домусчиев като удари чертата за тези 4 год. може и да е на нулата, но в никакъв случай няма да е назад с толкова милиони. Просто вас Лупи ви манипулира и ви затваря очите с победите над Левски, но от там пари не идват и карате ден за ден, но явно така ви изнася.

Значи мошениците са нещо като трансформърс- "в живота и бизнеса" са тарикати, но "като собственици на клуба" могат да се трансформират и да станат честни и почтени хора :mrgreen: А олигарха има далавери и "като собственик на клуба". Само за пример ще дам субсидията от 4млн. за новия стадион.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 16:32

ronnie написа:
Zaash написа:Аз съм фен на Левски и ми се иска Батков да намери човек, като Петричев и отбора най-после да отлепи

:shock: :shock: :shock: Ти знеш ли изобщо какви са функциите на гореспоменатия в Лудогорец :shock: Работата му е да говори пред медиите и да привлича фенове. Не виждам как човек с такива функции, ако ще и да е добър, може да ви отлепи. Та, като гледаш настроенията във форума, добре ли се справя :mrgreen:

А ти като гледаш резултатите как мислиш?
Настроенията на хейтърите са едно, резултатите са друго.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 16:35

РосенВарна написа:
ronnie написа:

А ти като гледаш резултатите как мислиш?
Настроенията на хейтърите са едно, резултатите са друго.

Петричев няма нищо общо със спортно-техническите резултати, това исках да кажа, но ти пак не ме разбра :roll:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 12 сеп 2014 16:35

Dido SZ написа:Абе да Ви питам: "Мислите ли, че Домусчиев можеше да направи в ЦСКА това, което направи в Разград?" ;) И малко пояснение от очевидните факти, ако той беше останал в Сф, винаги щеше да има опозиция (и вътрешна и от страна на левскарите, останалата част от България по традиция "кучетата я яли"), а сега и Левски и ЦСКА са му в краката и прави каквото си иска в нашия футбол.

Мислех те за по интелигентен,но съм се излъгал,жалко?!Последният ти израз направо "уби рибата" :)

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 16:38

ronnie написа:
LOKOMAN написа:
ronnie написа:

Значи мошениците са нещо като трансформърс- "в живота и бизнеса" са тарикати, но "като собственици на клуба" могат да се трансформират и да станат честни и почтени хора :mrgreen: А олигарха има далавери и "като собственик на клуба". Само за пример ще дам субсидията от 4млн. за новия стадион.

Какво против имаш субсидията? Дай боже всекиму такава субсидия, но нали първо трябва да имаш бизнес план, да имаш ясна представа какво ще правиш, как ще го правиш и най-вече желание, след това да защитиш проекта си пред съответната институция и да дадеш гаранция за това. В момента ремонтът на Лудогорец-Арена тече и след 1,5 години ще има 4 категория лиценз. За сведение Васил Левски има 3 категория. Твоят клуб какво направи в това отношение за цялата си история? Сещам се само за строителните далавери на Майкъла, другото е нищо.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Ботев”