Никому неПУДВЛАСТНИТЕ-айде нема нужда от вашите мнения. до там я докарахме, че сини и червени са по-обективни от вас, балъци. Но това е друга тема..
Иначе , аз лично съм зад Мъри, не на Кривака, да си стяга багажа...Иска се малко промени в спортно техническото естество, и ще потръгнат нещата. Може и смяна на помощник тренер , нещо такова..селекция, много ясно, и едва тогава да му търсим сметка. Мисля си , че и президента ни е леко "мек". С тези играчи, май толкова е потенциала. Не пренебрегвам и късметът, който не бе на наша страна, контузиите и т.н.
Когато сменихме Феро, аз също се подведох , не му се даде шанс на човека, най-малкото трябваше да остане на работа в клубът. Ако искаме да сме голям отбор с претенции, трябва да се държим като такъв и да уважаваме тези, които работят в него. Не трябва с лека ръка да се пренебрегват нещата, които направиха за нас,донесоха ни много радост, а толкова дълго чакахме за нея...В началото бях твърдо за смяна на Мъри, сега не съм толкова сигурен, че той е основният проблем.
Само Ботев!
АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
dobermanche
- Контакти:
Re: АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Момчета как мислите, какво решение ще в3еме утре шефа относно Кривия и Кауна?
- El Grande Capitan
STENLI написа:Момчета как мислите, какво решение ще в3еме утре шефа относно Кривия и Кауна?
Ако не са се разбрали с Любо,то най-вероятно Мъри остава,а Кривака: вън от бара...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
локо до живот
- Контакти:
е той Вичев ви ги каза нещата
- sudromanista73
- Контакти:
wannabe написа:sudromanista73 написа:...
Ееех този Че Гевара - анархията винаги ви е била водеща...
...анархията винаги ви е била водеща...Защо се опитваш да обясниш,ситуацията в главата ти...
Това на Вичев днес не беше Ботевско, не беше колегиално, не беше дори истинско приличаше на плюенето на Майкъла от ЦСКА !
Кривия с извинение към феновете и оставка, Мъри трябва да остане и да си довърши работата поне до края на този сезон После каквото е засужил !!!
Кривия с извинение към феновете и оставка, Мъри трябва да остане и да си довърши работата поне до края на този сезон После каквото е засужил !!!
batmari2 написа:Това на Вичев днес не беше Ботевско, не беше колегиално, не беше дори истинско приличаше на плюенето на Майкъла от ЦСКА !
Ко?не. Какво трябва да завърши Мъри???????
- slash1912
- Контакти:
Стоилов остава,а Кривия?????
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Botevist1987
- Контакти:
Регрес така мислеше Кривия а сега?
Защо Мъри и Кривия трябва да си тръгнат ето проста математика: Сезон 2012/2013 15 кръга, 5 място , 28 точки коеф. 1,8667 точка на мач и Фера си замина Сезон 2013/2014 23 кръга, 7 място и 39 точки коеф. 1,695652 точка на мач Според Кривия това трябва да е регрес значи Мъри трябва да бъде освободен, но според мен и Кривия също ВИЕ какво мислите?
Re: Регрес така мислеше Кривия а сега?
Нали нямаше значение на кое място е Ботев? Резултатите нямаха значение. Важното бе да се прави, да се гради отбор за бъдещето. Бъдещето още не е дошло, защо искате да гоните Мъри?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание