Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Изготвиха проекта за стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Muscarin » 21 юли 2011 16:11

Абсолютно разумен вариант е тази бройка според мен.Минаха годините когато се събирахме по 20к народ.На мен по-скоро ми е интересно,лекоатлетическата писта ще продължи ли да съществува.Много ми се иска да я премахнат и трибуните да граничат с терена.Чисто футболен стадион.И без това май тази писта не се използва,а много загрозява картинката

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 юли 2011 17:09

Насипи изобщо не трябва да остават. Да го правят като хората поне, а не половинчати работи.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ndheim.jpg
Това е стадионът на Розенборг с капацитет 21 116. Да направят нещо такова и ги признавам. 8-)
Последна промяна от ivo77 на 21 юли 2011 17:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 21 юли 2011 17:30

Muscarin написа:Абсолютно разумен вариант е тази бройка според мен.Минаха годините когато се събирахме по 20к народ.На мен по-скоро ми е интересно,лекоатлетическата писта ще продължи ли да съществува.Много ми се иска да я премахнат и трибуните да граничат с терена.Чисто футболен стадион.И без това май тази писта не се използва,а много загрозява картинката

Трибуна Изток ще се повдигне и ще е по близо до терена . Останалите трибуни ще бъдат чисто нови като писта няма да има а ще бъдат до терена .
:)
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 юли 2011 18:21

bixxol написа:
Muscarin написа:Абсолютно разумен вариант е тази бройка според мен.Минаха годините когато се събирахме по 20к народ.На мен по-скоро ми е интересно,лекоатлетическата писта ще продължи ли да съществува.Много ми се иска да я премахнат и трибуните да граничат с терена.Чисто футболен стадион.И без това май тази писта не се използва,а много загрозява картинката

Трибуна Изток ще се повдигне и ще е по близо до терена . Останалите трибуни ще бъдат чисто нови като писта няма да има а ще бъдат до терена .

Не знам откъде имаш тази информация,но ако е вярно съм доволен :)

ivo77 написа:Насипи изобщо не трябва да остават. Да го правят като хората поне, а не половинчати работи.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ndheim.jpg
Това е стадионът на Розенборг с капацитет 21 116. Да направят нещо такова и ги признавам. 8-)

Много висока летва колега ;)

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 21 юли 2011 18:58

http://www.arka.gdynia.pl/index.php?typ=podstrona&id=9 ето ви линк да видите стадиона на Арка Гдиня интересното е ,че е общински и ,че общината е наляла някви милиони да го построи. Тази година го отвориха /даже бяха поканили фермерите от Биройту за първи мач там/ също така тази година и изпаднаха :) може да си разгледате снимките там
Едно такова бижу ще ни дойде супер ,а не да се прави насип върху насипа.
Някой каза ,че пистата не е нужна ала аз си мисля ,че поне от страната на ТИ е добре да има повече разстояние от терена за да няма проблем за в бъдеще с димките,факлите и тем подобни неща от хориографиите.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 юли 2011 19:29

bixxol написа:

по думите на Бакалов ТИ няма да става по-близо до терена, а всичко останали сектори ще станат близо до терена колкото е ТИ сега - 8 метра
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 21 юли 2011 19:38

[offtopic]Някой знае ли дали фен магазина работи тази седмица и ако работи от колко часа отваря.[/offtopic]

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 21 юли 2011 21:57

Месершмит написа:[offtopic]Някой знае ли дали фен магазина работи тази седмица и ако работи от колко часа отваря.[/offtopic]

Ако те устройва сутринта ще видя .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 21 юли 2011 22:06

Шврнц Тпрунков написа:
3latan написа:http://www.zaglebie-lubin.pl/www/inc/klub/nowy_stadion/3.jpg
Това е стадион за 16000 души.Според мен е достатъчен на този етап,но явно нашия стадион няма да изглежда по този начин.Снощи като прочетох,че ТИ ще се вдигне с 70 см. разбрах,че ще станем свидетели на друга арх. приумица.

Какво разбираш под това, че ще се подвигне 70 см?

То няма нищо за разбиране.Останалите 3 трибуни сигурно ще са по-високи, с по остър наклон,а ТИ ще остане същия размер с по-полегат наклон и съответно ще изглежда по-ниска.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 21 юли 2011 22:33

bixxol написа:
Месершмит написа:[offtopic]Някой знае ли дали фен магазина работи тази седмица и ако работи от колко часа отваря.[/offtopic]

Ако те устройва сутринта ще видя .

Да, устройва ме, благодаря, драсни едно ЛС:)

Върни се в “Ботев”