ВНИМАНИЕ!!! ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО!!!
За да се сдобиеш с билет за мача е нужно:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3346_n.jpg
Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо
Веселяци! Като гледам сте останали сами да се забавлявате с "остроумията си"!
Както винаги!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Модератор ЛокоПД написа:the priceless написа:Ултраси на Ботев Пловдив пребиха известния тартор на Локомотив Пловдив Косьо Манчестъра и неговата бригада пред стадион "Христо Ботев" в Пловдив.Две коли с хардлайнерите на Локо са потърсили саморазправа пред стадиона, след мача на техния отбор за Купата с Литекс.Двама от феновете на Локомотив са в болница.
В момента., има засилено полицейско присъствие около двата стадиона в Пловдив.
Същевременно стана ясно ,че откраднатото от автомобил знаме на Бултарсите е 38-метров банер,предназначен за хореография на пловдивското дерби в неделя,който е изработван от няколко дни в палата на Панаир Пловдив.Атаката за кражбата е била организирана от фенове на Локомотив.
http://ultras.bg/9434/Ultrasi-na-Botev- ... -Loko.html
Няма такива крадливи клошари като тях.Крадат и бягат.
Тази вечер Lauta Hools празнуваха годишнина.Организатор беше Косьо - човек пребит от 15-16 годишни нинджи,"закаран с линейка в болница,шит от доктор,който досега не е виждал толкова пребит човек през дългата си кариера" и кво беше там...Само че,въпросния човек,Косьо,който познавам от доста години,нямаше даже и драскотина по лицето.А бе пичове,като лъжете,мислите ли малко ?! Момчета,цялата ви история се крепи на небивалици и измислени /скалъпени/ факти,дати и години...като тази история с "пребития топ-хулиган".Между другото,проблема с хореографията ви,идва от ваш човек,който,срещу съответната сума е дал подробности.
Ами не знам.Каза,че отива да пийне по случай Хелоуин и който иска,да заповяда.Ако някой е пребит така,че да стигне до болница/както вие разправяте/,едва ли ще ходи по кръчми.Има охлузване на челото,но ако това означава "мекица"...не знам какво ще разправяте,ако наистина пребиете някой.Имало е някакъв бой,така е.Нищо не споменавате за бройката - колко срещу колко,някой обадил ли се е на полицията,кой се е обадил,дошли ли са полицаите и т.н.Споменават се две коли.Колко човека са били в колите/ в едната са били трима/,колко са били "трениращите бокс и кик-бокс" ? Дайте подробности.
Така наречените тартори са гладни наркомани и на Ботев и на Локо . Заради тях хиляди пловдивчани /тези пловдивчани от град Пловдив,а не от по горе споменатите племена/ спряха да ходят по стадионите и за това като съберат около 17-18 000 зрители срещу ЦСКА си мислят ,че са напълнили Алианц Арена. Така,че днес си подарих двата билета които имах за мен и брат ми на двама мои познати които не са могли да си закупят билети от техните "шефове" на фенклубове. Така,че .......майната ви на всички "майни" от племената ! Само да можехте да се видите отстрани колко сте деградирали !
тоя Косио е ебати терминатора ония ден го пребили вкарали го в болница лицето му било мекица на другия ден нищо му няма
снощи пък го били вързали за кола и го влачили и днес пак хоп нищо му няма
......според мен той не е човек а терминатор за няколко часа е като нов
хахахха,за пореден път станахте за смях
п.п аааа къде е маги
хахаххаа 
п.п аааа къде е маги
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
uppercut написа:тоя Косио е ебати терминатора ония ден го пребили вкарали го в болница лицето му било мекица на другия ден нищо му нямаснощи пък го били вързали за кола и го влачили и днес пак хоп нищо му няма
![]()
п.п аааа къде е магихахаххаа
Добре, Златане, що не го питаш тогава косето-босето "голия хулиган", къде са му дрехите, щом не е бит?
sokkoban написа:uppercut написа:тоя Косио е ебати терминатора ония ден го пребили вкарали го в болница лицето му било мекица на другия ден нищо му нямаснощи пък го били вързали за кола и го влачили и днес пак хоп нищо му няма
![]()
Добре, Златане, що не го питаш тогава косето-босето "голия хулиган", къде са му дрехите, щом не е бит?
При кака ти са! Кажи да пуска пералнята и да носи фанелката! И без това сте взели дамски модел! Ми шубе ли ви е било да отиде някой от вас до магазина на "Лаута", че сте пращали гаджетата да ви свършат работата?!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
kistendil написа:sokkoban написа:uppercut написа:тоя Косио е ебати терминатора ония ден го пребили вкарали го в болница лицето му било мекица на другия ден нищо му нямаснощи пък го били вързали за кола и го влачили и днес пак хоп нищо му няма
![]()
При кака ти са! Кажи да пуска пералнята и да носи фанелката! И без това сте взели дамски модел! Ми шубе ли ви е било да отиде някой от вас до магазина на "Лаута", че сте пращали гаджетата да ви свършат работата?!
Хахахаха, баси лъжеца, пък и с въображение
Хахахаха, баси лъжеца, пък и с въображение[/quote]
Потни ли сте? Едно душче, за да махнете миризмата на шкембе чорба и чалга, поглеждате се в огледалото и искате прошка, че сте предали/продали най ценното - ЛЮБОВТА си, и тръгвате към "Лаута" с наведени глави! И пак потни, и пак.....................
Потни ли сте? Едно душче, за да махнете миризмата на шкембе чорба и чалга, поглеждате се в огледалото и искате прошка, че сте предали/продали най ценното - ЛЮБОВТА си, и тръгвате към "Лаута" с наведени глави! И пак потни, и пак.....................
"Къде&Кога-май не е точно така"
На пот се размириса, като запалихме тениската на "голия хулиган"
На пот се размириса, като запалихме тениската на "голия хулиган"