"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот Thurman Murman » 14 сеп 2013 19:00

Половин месец лагери в Гърция, подготовки специално за тоя мач и ко накрая... Миналогодишният отбор на Локото беше поне две класи над тая сбирщина. С 10 човека ги бихме. Да благодарят с плакет на Галчев, че ако не беше той, отиваха на тотален резил.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 14 сеп 2013 19:03

gogova4o написа:
soccerav написа:Факта, че най-некадърния футболист на Ботев ни вкара два гола е показателен за нивото на отбора ни. Миналата година с юношите ги озорихме много повече, а ако бяхме запазили тогавашния отбор от млади момчета като нищо победата можеше да е наша със същия резултат. Не става с пенсионери, катъри и некадърници. Марков абсолютно нищо не е променил в играта си продължава да рита играчите вместо топката. До Кармо е за цирка. Просто перфектно попълнение ще е. Валери Георгиев може да го пратим да сече дърва, повече ще му се отдава. Кривия го каза много точно, че единия отбор е забравил да излезе на терена за този мач. Половината са недостойни да носят черно-бялата фланелка. Динев се изложи със селекцията тази година. Не ме интересува дали ще завършим в седмицата, най-вероятно ще го направим но с тези бездарници за треньори и футболисти нищо добро не ни чака. Ботев ни биха едва ли не със затворени очи и с вързани крака. Може би най-леката им победа от началото на шампионата след онази срещу Пирин. И за финал мога да кажа само успех на Ботев в борбата за титлата.

как го разбра това точно сега след този мач,а до вчера бяхте най-добрите?

Аз не съм от онези псевдофенове които като бием твърдят, че сме най-добрите а като паднем някой друг им е виновен. Не говори в множествено число! Аз съм реалист и не ме е срам от някаква си загуба, срам ме е от футболистите които играят в отбора ни. Както и не съм малоумен хейтър, аз ходя на стадиона за да подкрепям моя отбор, а не да псувам противника и да вандалствам по стадионите. Именно затова ви пожелах успех в последното изречение от предното ми мнение. ;)

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 сеп 2013 19:10

Хубав мач стана. Бяхме по-добрият отбор. Не очаквах толкова лесно да победим, защото мислех,че Локото ще компенсират с хъс. Този черният гигант от Локото беше най-трагичен. В "В" група няма такива отигравания. Най-много се радвам,че не стана някоя беля при толкова близки агитки, защото човешкият живот е най-важното.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 сеп 2013 19:11

Три думи :!: ЧЕРНО-БЯЛА ТРАГЕДИЯ :!: :!: :!: Коментарите са излишни :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 14 сеп 2013 19:11

Поздравявам Ботевъ за чудесния мач и хубавата победа! Имате потенциал да се борите за титла, да видим дали ще го доразвиете ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 сеп 2013 19:13

Raoul_Duke написа:
Гагарин Обича Локо написа:
Raoul_Duke написа:
kubik написа:Сандокана е бил тартор и на жълтите,така,че..... :mrgreen:
пропагандата и лъжата е ясна кой е използва 8-)

Сандокана е имал татус "ло ко" на гърдите, така, че и поредната ти лъжа увисва - http://prikachi.com/images/488/5837488X.jpg

Тошко имаш ли адвокат? Много внимавай, защото когато дойдеш в Пловдив, всичко което си писал и срал ще ти се върне ;)
Междувремено лекувай туберколозата, че лошо нещо, вампир инвалиден!

Мурджо лилав, и ти ли си от тези форумни анимационни герои, дето ми определят среща и после не идват. Поне веднъж, мишоци, да бяхте дошли, да видим кой е този "Тошко". Отивай сега да просиш пред Общината.

Само да ти кажа, че според местните гуру-та ти и аз сме "един и същи". Да не се чудиш кой е "Тошко" :) :) :)
Не натискайте ТУК!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 сеп 2013 19:18

Шврнц Тпрунков написа:
Raoul_Duke написа:
Гагарин Обича Локо написа:
Raoul_Duke написа:
kubik написа:Сандокана е бил тартор и на жълтите,така,че..... :mrgreen:
пропагандата и лъжата е ясна кой е използва 8-)

Сандокана е имал татус "ло ко" на гърдите, така, че и поредната ти лъжа увисва - http://prikachi.com/images/488/5837488X.jpg

Тошко имаш ли адвокат? Много внимавай, защото когато дойдеш в Пловдив, всичко което си писал и срал ще ти се върне ;)
Междувремено лекувай туберколозата, че лошо нещо, вампир инвалиден!

Мурджо лилав, и ти ли си от тези форумни анимационни герои, дето ми определят среща и после не идват. Поне веднъж, мишоци, да бяхте дошли, да видим кой е този "Тошко". Отивай сега да просиш пред Общината.

Само да ти кажа, че според местните гуру-та ти и аз сме "един и същи". Да не се чудиш кой е "Тошко" :) :) :)

А аз съм всички останали. Бухахахахаахахха

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 14 сеп 2013 19:21

Шврнц Тпрунков написа:
Raoul_Duke написа:Мурджо лилав, и ти ли си от тези форумни анимационни герои, дето ми определят среща и после не идват. Поне веднъж, мишоци, да бяхте дошли, да видим кой е този "Тошко". Отивай сега да просиш пред Общината.

Ааа... хаха... Ти ли си бил тоя знаменит "Тошко", който го споменават във всяка тема и пост :lol: Верно, че са ни нарочили за един и същ човек. Аз доста пъти съм им казвал на тия психари, че не съм аз, не за друго, ами за да не си изпати без причина някой, заради това, че са насъбрали злоба към мен. Иначе ми е все тая как ми викат. А уж модераторчето Жоро се рови нон-стоп в айпи-тата ми и пак не може да разгадае "мистерията" :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 сеп 2013 19:23

Честита победа!
КАНАРИ ЮНАЦИ!
Наздраве!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 сеп 2013 19:29

Raoul_Duke написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Raoul_Duke написа:Мурджо лилав, и ти ли си от тези форумни анимационни герои, дето ми определят среща и после не идват. Поне веднъж, мишоци, да бяхте дошли, да видим кой е този "Тошко". Отивай сега да просиш пред Общината.

Ааа... хаха... Ти ли си бил тоя знаменит "Тошко", който го споменават във всяка тема и пост :lol: Верно, че са ни нарочили за един и същ човек. Аз доста пъти съм им казвал на тия психари, че не съм аз, не за друго, ами за да не си изпати без причина някой, заради това, че са насъбрали злоба към мен. Иначе ми е все тая как ми викат. А уж модераторчето Жоро се рови нон-стоп в айпи-тата ми и пак не може да разгадае "мистерията" :lol:

Страшна работа, чуек, то не бяха постове в техния форум (вече закрит), то не бяха директни намеци кой съм, от къде съм... Явно някой мой познат буфер му е избила чивията, но защо намесват теб и други хора - това е тайна за мен.

Ако издиря скрийна с "невероятния" пост, ще ти го покажа :)
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”