ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пичоне:Голямото ни предимство е фантастичната ни публика
Мисля че Ребека ще играе.
БОТЕВЬ написа:Мисля че Ребека ще играе.
спокойно, дори и да загубим от ЦСКА(което мисля че няма да се случи) нищо не е фатално, втория сезон ще наваксаме при гостуванията точки и всичко ще си дойде по местата, Орнела каза че Ботев не проект за 4 месеца, дори и да изпаднем ще се върнем по силни от всякога
- Alternative
- Контакти:
optimista написа:БОТЕВЬ написа:Мисля че Ребека ще играе.
спокойно, дори и да загубим от ЦСКА(което мисля че няма да се случи) нищо не е фатално, втория сезон ще наваксаме при гостуванията точки и всичко ще си дойде по местата, Орнела каза че Ботев не проект за 4 месеца, дори и да изпаднем ще се върнем по силни от всякога
Чакаме още попълнения.Ако всичко е наред с продажбата на Ботев,Пича ще направи още по-добър отбор-личи си,че разбира тази игра!Няма как да изпаднем,дори пролетта ще дръпнем с няколко места в класирането.

Защо втория полусезон,погледнете прорамата до края на полусезона-можем да завършим с 15 точки и ако наистина се получи,в крайното класиране може дори да сме в 8-цата.Дано да извадим лек жребий за купата до нова година, пък напролет вече ще бъде друго.
-
- Контакти:
няма какво да се лъжем
основната ни цел е да не изпаднем ,пък живот и здраве следващото пътвенство да има стабилна селекция и да бъдат поставени ясни цели пред отбора !

Покрай Ринг ТВ гледам много БГ мачове и не виждам никой отбор да играе поне малко читаво. Гледайки програмата 9-10 място е напълно достижимо, а в случай че продължат да играят така навито с малко спортен шанс ще вземем купата.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Abe, той Пичони бил много мой човек - и аз съм от Милан, обичам u2 и съм канар... Еееех...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Добра новина Маркиньос няма да играе 

Аз си мисля че с точките проблем няма да има.От този и от следващтия мач с Черноморец каквото вземем беркят а от останалите 5 мача с буферите Берое Локо Мездра Своге и домакинство на Пирин зимаме 15 точки и зимата сме в средата на таблицата.
- PLOVDIV PEE 1912
zuman1912 написа:Аз си мисля че с точките проблем няма да има.От този и от следващтия мач с Черноморец каквото вземем беркят а от останалите 5 мача с буферите Берое Локо Мездра Своге и домакинство на Пирин зимаме 15 точки и зимата сме в средата на таблицата.
Хехехех ..абе и аз съм оптимист ,но чак толкова.....