ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Пак фишек,Помпони не е купил Сиена

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 20:56

VHP написа:Да , от Ботев съм !!! И ме боли да ни/ме/ правят на глупаци. Засега има 0 % поводи за празнуване. Всички са изнервени докрай , но розовите очила които сте надянали са глупави.

Аз не виждам розови очила, но веждам и смисъл от краен "хейт". Вече не сме вчерашните с простотиите на нечовека, така че ужасно бързо ще се разбере дали е цирк или не.

Сто пъти го написах днес - нито крайния оптимизъм, нито крайния песимизъм са полезни сега.

veseo
Контакти:

Re: НОВО 20

Мнениеот veseo » 24 авг 2009 20:57

Atila написа:
PAPI1912 написа:atila- от къде това инфо

От хора близки до Христола...Даже в момента май се водят преговорите.Продажбата най-вероятно ще е факт след седмица-две.
Но вероятно още от други ден клуба ще се издържа от новите собственици.

Доста интересно :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 авг 2009 20:57

точно преди 1 седмица един тук твърдеше ,че всеки момент бойко борисов и капитал купували клуба сега пак нещата меко казано не се връзват

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 авг 2009 21:04

Fallen_Angel написа:
Atila написа:Пичовееееее преди малко ми се обади това типче,за което говорих и най-вероятно от утре сме свободни :)) дай боже да е така!
Утре ще се разбере окончателно.Стига селския да не направи пак измекярщина.До колкото разбрах,моментално ще си фане партакешите и няма да има досег до Ботев от мемента на продажбата.Хората,които искат да купят клуба не са му много близки и всичко си е било бизнес интереси.А и явно има дългове и на апенините,защото ще се раздели с клуба за доста по малко от колкото му искаше.Дано усъмнем СВОБОДНИ!

Ако бях вярващ, щях молитва да отправя :) Но не съм, затова ще стискам палци...

И все пак - нека не е сляпо. Нови, нови, но имат, да речем, десетина дни, за да се види какво мислят. Много бързо ще се разбере какви им са плановете...

аз вярвам в провидението.точно преди 4 години локо победиха офк белград с 1-0 в същия като днешния мач.на следващия ден цяло столипиново плачеше,че са убили жоро ,дано утре да плачат ,че селския е продал

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 24 авг 2009 21:11

plovdivesamona6 написа:аз вярвам в провидението.точно преди 4 години локо победиха офк белград с 1-0 в същия като днешния мач.на следващия ден цяло столипиново плачеше,че са убили жоро ,дано утре да плачат ,че селския е продал

Не ги закачай онези, те сега викат "Аналка, Аналка" заради победата днес :)

Майтапа настрана - това няма нищо общо с онзи мафиот. Те си го обичат така, както обичат и чалгата...

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 21:16

plovdivesamona6 написа:
Fallen_Angel написа:
Atila написа:Пичовееееее преди малко ми се обади това типче,за което говорих и най-вероятно от утре сме свободни :)) дай боже да е така!
Утре ще се разбере окончателно.Стига селския да не направи пак измекярщина.До колкото разбрах,моментално ще си фане партакешите и няма да има досег до Ботев от мемента на продажбата.Хората,които искат да купят клуба не са му много близки и всичко си е било бизнес интереси.А и явно има дългове и на апенините,защото ще се раздели с клуба за доста по малко от колкото му искаше.Дано усъмнем СВОБОДНИ!

Ако бях вярващ, щях молитва да отправя :) Но не съм, затова ще стискам палци...

И все пак - нека не е сляпо. Нови, нови, но имат, да речем, десетина дни, за да се види какво мислят. Много бързо ще се разбере какви им са плановете...

аз вярвам в провидението.точно преди 4 години локо победиха офк белград с 1-0 в същия като днешния мач.на следващия ден цяло столипиново плачеше,че са убили жоро ,дано утре да плачат ,че селския е продал

Хахахаха много грубо:)))
Ами да ви кажа... от същия човек миналата седмица разбрах за преговорите на христола с Динев преди да излезнат някви информации по медиите.Да се надяваме,че този път не лъже.И бай митко селюхата не земе да ламти.Май с тия хора ще има сделка по принуда.Че мафията в италия не обича да бъде лъгана.Чисто и просто сега ще станем голяма перачница.Но нека поне видим един отбор,които да радва всички ни независимо с какви пари се издържа.Тва типче дето ми ги казва тия неща почна да ме ебава,че роднина да беше в болница нямаше да звъня да питам толкова какво става. :)))

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 24 авг 2009 21:21

Възхищавам се на голия ентусиазъм и дръзкия оптимизъм :) Дойде един жабарин каза 2-3 сладки за ушите лафа, Христола пусна 1-2 лъжи в обръщение и сега се кротваме и чакаме с оптимизъм как ще свърши поредната серия. ОК, нека чакаме и да видим. Само че ако някой тук може да ми каже по какво точно може да се познае дали това не е поредния блъф и че наистина почва ново начало ? Даже и да има нов диригент резултатите ще се видят чак след 1-2 години а дотогава нищо не ни остава освен да искаме, искаме, искаме защото сме публика с характер, а не мекотели, които се оставят да ги баламосват със сладки приказки. Аз лично нямам вяра на италианците! Не харесвам футбола им, манталитета им, поведението им. За каква мафия изобщо тук говорите? Та ВИС-2 не успяха да сложат Мити в багажника през 2001, а сега ли ще дойдат разни селяци от Палермо да се занимават с нас все едно си нямат други грижи и възможности за печалби.

VHP

Мнениеот VHP » 24 авг 2009 21:22

Току що говорих с няколко човека , които ако има някаква информация - те със сигурност ще я знаят... Факт е ,че Пичоне се е държал свойски на днешната тренировка. Имал е вид на човек ,който не зависи от Селския , и няколко пъти го е споменал. /друг въпрос е - дали това е вярно :?: :?: дали не е театро :?: :?: /. Пичоне е обсъждал въпроси за нова екипировка. Обсъждал е ,че ще идват италианци. Питал е дали не може да се привлече един класен БГ играч в близките дни преди да е затворен трансферния прозорец...Спрягано е името на Марчо Дафчев ,но той май отива в Локо Сф...Това е информацията. Всичко друго е слухове и догадки. За мен продажба към момента няма; кандидат купувачите щели да финализират сделката към 10 -ти септември / :?: / До тогава съм Тома Неверни.

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 24 авг 2009 21:24

хехе ти искара ВИС най-голямата мафиотска групировка хах... :lol:
Изображение

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 21:33

urbano написа:Възхищавам се на голия ентусиазъм и дръзкия оптимизъм :) Дойде един жабарин каза 2-3 сладки за ушите лафа, Христола пусна 1-2 лъжи в обръщение и сега се кротваме и чакаме с оптимизъм как ще свърши поредната серия. ОК, нека чакаме и да видим. Само че ако някой тук може да ми каже по какво точно може да се познае дали това не е поредния блъф и че наистина почва ново начало ? Даже и да има нов диригент резултатите ще се видят чак след 1-2 години а дотогава нищо не ни остава освен да искаме, искаме, искаме защото сме публика с характер, а не мекотели, които се оставят да ги баламосват със сладки приказки. Аз лично нямам вяра на италианците! Не харесвам футбола им, манталитета им, поведението им. За каква мафия изобщо тук говорите? Та ВИС-2 не успяха да сложат Мити в багажника през 2001, а сега ли ще дойдат разни селяци от Палермо да се занимават с нас все едно си нямат други грижи и възможности за печалби.

Тогава митето не е висял с пари на 100 човека.При него живота бизнеса и всичко което има зависи от тази сделка.Ако не изчисти дълга си към Ирена той автоматично ще загуби клуба.Замислял ли си се,кой би му дал толкова пари без да има нещо насреща.В момента не става само с кърпене на дупки защото ямата е огромна.Никой не би си позволил да му даде пари сега,за да оправи нещата за момент,защото знае че няма получаване после.А италианците не бива да ги плюем толкова,защото ако видите бЮджета на 2-родивизионните отбори ще разберете,че е доста по голям отколкото на нашите шампиончета.Следователно с по-малко инвестиции могат да имат по-големи печалби.Като цяло футболът е перачница на пари.А тук законите позволяват да се пере много

Върни се в “Ботев”