d.milanov написа:РосенВарна написа:d.milanov написа:РосенВарна написа:d.milanov написа:fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.
Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.
Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?
ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!
Аверче, надявам се да си ми оценил сарказма.
Сега сериозно-Домусчиев е един от най-богатите хора в България и има самочувствие, това е нормално за България и за българите, въпреки че не го приемам. Голяма част от думите му в публичното пространство не са премерени и предизвикват неодобрение-това негово поведение също не го приемам. Но не може да му се отрече правилно ръководения от него бизнес и инвестирането във футбола , той се е отдал изцяло на това и това му носи успех, поне за сега. Аз се радвам за това.
Отговори ми честно, ако твоят отбор имаше такъв собственик като Домусчиев дали и той нямаше да се държи по същия начин /да не кажа дори и по зле/?
Значи не приемаш поведението му, но си на негова страна. Странно ?!?!?!
Ако не си ме разбрал, аз /предполагам и много българи/ не съм на страната на Домусчиев, аз като един обикновен фен съм за футбола, който играе Лудогорец.