"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

РосенВарна
Контакти:

Re: Домусчиев: За отборите в България Лудогорец е като Реал и Ли

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 15:27

d.milanov написа:
РосенВарна написа:
d.milanov написа:
РосенВарна написа:
d.milanov написа:
fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.

Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.

Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?

ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!

Аверче, надявам се да си ми оценил сарказма.
Сега сериозно-Домусчиев е един от най-богатите хора в България и има самочувствие, това е нормално за България и за българите, въпреки че не го приемам. Голяма част от думите му в публичното пространство не са премерени и предизвикват неодобрение-това негово поведение също не го приемам. Но не може да му се отрече правилно ръководения от него бизнес и инвестирането във футбола , той се е отдал изцяло на това и това му носи успех, поне за сега. Аз се радвам за това.
Отговори ми честно, ако твоят отбор имаше такъв собственик като Домусчиев дали и той нямаше да се държи по същия начин /да не кажа дори и по зле/?

Значи не приемаш поведението му, но си на негова страна. Странно ?!?!?!

Ако не си ме разбрал, аз /предполагам и много българи/ не съм на страната на Домусчиев, аз като един обикновен фен съм за футбола, който играе Лудогорец.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 12 сеп 2014 15:29

Абе да Ви питам: "Мислите ли, че Домусчиев можеше да направи в ЦСКА това, което направи в Разград?" ;) И малко пояснение от очевидните факти, ако той беше останал в Сф, винаги щеше да има опозиция (и вътрешна и от страна на левскарите, останалата част от България по традиция "кучетата я яли"), а сега и Левски и ЦСКА са му в краката и прави каквото си иска в нашия футбол.
Последна промяна от Dido SZ на 12 сеп 2014 15:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 сеп 2014 15:29

Dido SZ написа:Абе да Ви питам: "Мислите ли, че Домусчиев можеше да направи в ЦСКА това, което направи в Разград?" ;)

Категорично НЕ :!: В ЦСКА никой, никога, нищо не прави :!:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 15:30

Dido SZ написа:Абе да Ви питам: "Мислите ли, че Домусчиев можеше да направи в ЦСКА това, което направи в Разград?" ;)

Където има пари, желание и акъл всичко е възможно.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 15:33

Никой не може да превърне ЦСКА в отбор, който разчита на чуждите фенове да му напълнят стадиона. Колкото до спортно-техническата част: Можеше, но не искаше ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 сеп 2014 15:38

На Киро Гелов няма как да му взимам думите на сериозно, защото тоя ''пришълец'' които създаде в най-скоро време ще му бием печата и подписа :idea:

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 12 сеп 2014 15:40

Teo написа:На Киро Гелов няма как да му взимам думите на сериозно, защото тоя ''пришълец'' които създаде в най-скоро време ще му бием печата и подписа :idea:

Със Сашо Апашо начело? Най-вероятно още следващата седмица. :)

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 12 сеп 2014 15:44

ЦСКА е имала за собственици най-богатите българи. Може ли някой да ми каже какво им попречи да са на нивото на Лудогорец. Ще кажете че единия го застреляха, ама другия като видя с какви ветерани и публика си има работа сам си би камшика. В ръководството на ЦСКА за съжаление виреят само мошенници. Лупи с нищо не е по-добър от Титаните, ама това ще го разберете малко по-късно. Домусчиев не се вписва в тази картинка защото на Армията влияят откровенно анти - пазарни методи и нрави несъвместими с нормалното бизнес развитие на един отбор.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 15:45

Teo написа:На Киро Гелов няма как да му взимам думите на сериозно, защото тоя ''пришълец'' които създаде в най-скоро време ще му бием печата и подписа :idea:

Тази песен я слушаме от години, резултатът също :)
Голяма чорба изяж но голяма дума не казвай-казали са го мъдрите хора :)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 15:45

Dido SZ написа:

Със Сашо Апашо начело? Най-вероятно още следващата седмица. :)

[offtopic]Пак ли ще ни закриват, вече за 24531-ви път тази година :mrgreen: И все пак колега карай по хронология: първо ще ни отнемат лиценза (за 23463-ти път тази година), после уефа ще ни накаже тежко (за 34586-ти път тази година), после играчите ще се вдигнат на бунт за заплати (за 99999-ти път тази година) и чак тогава ще ни закриват :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Ботев”