Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: ОФИЦИАЛНО подновиха строeжа на Колежа

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2014 12:45

damyanov1963 написа:
DarkPsy написа:Нищо не се е срутвало. Срутени са единствено едни трибуни на едно друго място.

Че имаше срутване на подпори е факт.

Говориш за едно срутване на част от подпорите и кофража по южната трибуна. Това беше преди доста месеци. Проблемът беше решен още преди спирането на строителните работи.

Иначе чувам, че нашите мили, лилавеещи приятели, подготвяли хорео за дебито със "закачки" относно "Строежа", "Копнежа", "Кофража" и т.н... Ще има спешни промени в последния момент :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот 0007 » 24 сеп 2014 13:22

Дано го завършите,време е в българския футбол нещо хубаво да се започне и да се ДОВЪРШИ! Пък направите ли го,ще го тестваме в първото гостуване :)
ПП Дано и нашия да не остане само с нов сектор А.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО подновиха строeжа на Колежа

Мнениеот Cicero » 24 сеп 2014 13:29

[offtopic]
Raoul_Duke написа:Иначе чувам, че нашите мили, лилавеещи приятели, подготвяли хорео за дебито със "закачки" относно "Строежа", "Копнежа", "Кофража" и т.н... Ще има спешни промени в последния момент :mrgreen:

Ти пък ... пак ще надуят капутите и са готови :twisted:[/offtopic]
Явно ще се мъчим да докараме толкова модерната напоследък визия на три трибунен стадион :) Това Левски, Локо Сф, Локо Пд, Берое ... те са като пионери със светъл пример, който трябва да следваме :)
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 сеп 2014 14:23

Искам да попитам Ботевистите ще бъде ли променен проекта на стадиона за да спадне цената на строежа му?

Много ми харесваше самата козирка и ще е много кофти ако не се направи така. :roll:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2014 14:31

parazit написа:Искам да попитам Ботевистите ще бъде ли променен проекта на стадиона за да спадне цената на строежа му?

Не! Просто ще се прави по-бавно, на етапи и ще бъде завършен незнайно(засега) кога точно. Но ще се придържаме към проекта със сигурност.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 сеп 2014 14:31

parazit написа:Искам да попитам Ботевистите ще бъде ли променен проекта на стадиона за да спадне цената на строежа му?

Никой не може да ти отговори на тоя въпрос.
За намаляване на разходите се говореше само по отношение на търговските площи които нямало да бъдат направени,само дето на мен хич не ми е ясно кво точно се има предвид при положение че въпросните търговски площи са част от самия строеж.

В общи линии в момента сме в безтегловност и никой не знае нищо конкретно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2014 14:37

Много ми харесваше самата козирка и ще е много кофти ако не се направи така. :roll:

Козирката е поръчана и се прави в Германия, ако не се лъжа. Кога ще се плати и сложи вече не знам.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2014 14:39

El Commandante написа:

Никой не може да ти отговори на тоя въпрос.
За намаляване на разходите се говореше само по отношение на търговските площи които нямало да бъдат направени,само дето на мен хич не ми е ясно кво точно се има предвид при положение че въпросните търговски площи са част от самия строеж.

Под няма да бъдат направени, се имаше предвид, че в момента няма да се довършват до ключ! Иначе си присъстват в проекта разбира се. Просто ще бъдат направени на някакъв по-късен етап или пък самите фирми-наематели ще се занимават с довършването... Нещо такова, още не се знае. Довършителните работи струват много и сериозна сума ще хвръкне на вятъра само затова, че първоначално ТИ ще трябва да изпълнява функциите на ЦТ. С всичките му там ложи, съблекални, съдийски помещения и т.н.

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 сеп 2014 14:48

Хубава новина ,едно наздраве от мен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 24 сеп 2014 14:53

Благодаря за отговрите на всички.Иначе другия начин по който Ботев може да намери бързо пари са трансфери на футболисти.Когато стадионът е завършен клубът сам ще се самоиздържа само от продажба на билети.

При 10 лева средна цена и 18 000 капацитет са 180 000 лева на мач.При 16 домакински на сезон това са 2 880 000 лева от билети +спонсори и трансфери цената спокойно може да достигне 4 милиона лева,които са достатъчни отбора да се бори за евротурнирите и да е финансово обезпечен.

Върни се в “Ботев”