vhpvhp написа:Изложеното звучи добре и успокояващо. Мен лично не ми стана ясно от какво са обидени италианците ? Публиката гледа на тях като на месии , а подкрепата от трибуните в последните два мача беше впечатляваща.Не виждам основания за мнителност и информационно затъмнение...
Ами аз няколко пъти го писах защо е възможно да са обидени. Погледни нашето проучване, с отеца, и ще разбереш... Тиражират се някаква глупости, без някой да си направи труда да вдигне телефона, да се набута 2 лева за сметка и да звънне тук-таме. "Великите" медии пишат едно към гьотере и трябваше един фенски сайт, малък и нов, да разкрие една от истините, а именно - че официално италианската федерация не плаща заплати на футболисти.
Това е само една от дреболиите. В интерес на истината, докато няма официален сайт на отбора, в който да излизат официалните позиции, ще има подобни тълкувания и простотии.
Прави се някакво представяне, което се обръщане на фенско скандиране, на повтаряне до втръсване на едно и също... И журналисти, и някои фенове повтарят едно и също. И аз да съм, и аз ще направя информационна затъмнение. И ще гледам сеира на "повтарячите".
А да не ти говоря, специално онзи петък, Любо Апостолов какви ги наръси, наш Велизар също как се намеси, въобще пълна аматьорщина. И италианците са виновни до някъде, но от българска страна байганьовщината мина всякакви граници.
Има един доста стар трик в т.нар. "журналистика". Трикът се състои в това - аз ви плюя, за да се сетите да ме нахраните. Бъдете сигурни, че някои от материалите, излезли в пресата, са плод на този трик, толкова успешно минаващ спрямо Левски и ЦСКА.
Дано се стабилизират нещата организационна скоро, да има официален сайт, в който нещата да излизат с "подписа" на клуба, а пък после коя медия как ще си ги тълкува - да си е за нейна сметка.