Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Без заглавие
Привърженик съм на "Ботев" Пд, но преди 11 години трябваше да замина в едно южно морско градче, което автоматически ме прати далеч от отбора ми. За да съм съпричастен към любимия клуб в двора си имам емблема и знаме на клуба, а на дворната врата - адреса е обозначен със цветовете и символите на отбора. За 7 години, от как тази табела е на вратата се срещнах със страхотни привърженици на различни отбори. Който види табелата проявява интерес и така са ми гостували фен на "Ботев" с двете си дъщери, облечени в жълто-черно, един невероятен левскар, който където и да иде носи синьо знаме и докато пребивава там, то се вее от прозореца му. Спорил съм за факти от миналото с армеийци, касаещи военната история на двата клуба, а с фенове на "Етър" като на майтап на самата врата изпихме каса бира и т.н. и т.н. Както аз, така и хората срещу мен имаха своите пристрастия, но това даваше още повече уважение и респект към другия, защото истинския футболен фен, може всичко в този живот да замени, но не и любимия отбор. И така до вчера сутринта, когато намерих описаната табела изкъртена и за да няма никакво съмнение какво се е случило на местото и сложен стикер на един друг пловдивски отбор. Това, че е унищожено чуждо имущество е най-банално престъпление и то е едно на ръка, това, че още днес ще си поръчам нова табела е друго, но това, че вървиш по улицата не с любовта към отбора си, а с омраза за съперника е патология на нещастника, който знае, че никога няма да стане истински човек. Истинския фен на "Локо"-Пд, сигурно, ако пребиваваше някъде в съседство, би ми показал някакъв много по-съвършен знак на клубната си любов и би предизвикал моето възхищение, но жалкия "буфер" допрял се до врата ми, явно освен злоба, омраза и комплекси не е носил нищо друго в сърцето си. И на края - дали чупиш, дали крадеш или убиваш, като си мъж излез и го направи пред всички, защото в тъмната нощ, каквото и да направиш си оставаш жалка мишка - страхлива и подла, като душата на всички, за които футбола е отдушник на жалкото им съществуване.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Без заглавие
Идиоти има навсякъде, за съжаление. Някои цял живот няма да се научат, че да си фен значи да обичаш отбора си и играта, и да уважаваш съперника! 

Лумпени винаги ще има , но аз като теб имам приятели от различни отбори и когато сме на бира винаги е било хубаво.
Миналото лято ходих в Пловдив и доста време в подфорум Ливърпул си пишем с разни индивиди и тогава се видях с един от тях.Ботевист.
Готин човек и сега за 24 май пак ще ходя и ако има време и може да се видим пак ще пием бира
Не съм ботевист , но това не пречи да пием бира 
Миналото лято ходих в Пловдив и доста време в подфорум Ливърпул си пишем с разни индивиди и тогава се видях с един от тях.Ботевист.
Готин човек и сега за 24 май пак ще ходя и ако има време и може да се видим пак ще пием бира

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ботевъ Пловдивски написа:Идиоти има навсякъде, за съжаление. Някои цял живот няма да се научат, че да си фен значи да обичаш отбора си и играта, и да уважаваш съперника!
+1912 Няма как да се каже по-добре !!!
Да си фен означава да подкрепяш отборът си с цялото си сърце, независимо къде се намираш , останалото което виждаме и по стадионите е комплексите на шепа хора скрити в тълпата или скрили лицата си зад клубните шалове!
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..
- Captain Stottlemeyer
Ботевъ Пловдивски написа:Идиоти има навсякъде, за съжаление. Някои цял живот няма да се научат, че да си фен значи да обичаш отбора си и играта, и да уважаваш съперника!
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- ZinedineZidane
- Контакти:
Много пъти съм го казвал, но отново ще го кажа. За съжаление шепа малоумници сее омраза на база клубни пристрастия, без да си дава сметка, че това е само една игра и само един аспект от живота. Да, футболът е нещо велико, но е велико, за да носи радост и често тъга, а не да всява раздори у хората.
Аз имам толкова много приятели и познати - фенове на Локомотив, с които ми е страшен кеф да си пия пиенето и да се събираме.
Аз имам толкова много приятели и познати - фенове на Локомотив, с които ми е страшен кеф да си пия пиенето и да се събираме.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Тва спартаклии били доста злопаметни хора! Още помнят как са били изтрити от футболната карта на България!
На мен пък ми нашарили любимият велосипед с ЛБ /съмнява ме,че означава Люси Божилов/, ама като няма доказателства изпихме два кашона с водка с него и си поговорихме за следвоенната и постбанкерска история на пловдивския футбол!
На мен пък ми нашарили любимият велосипед с ЛБ /съмнява ме,че означава Люси Божилов/, ама като няма доказателства изпихме два кашона с водка с него и си поговорихме за следвоенната и постбанкерска история на пловдивския футбол!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Има"хора" които омърсяват всичко до което се докоснат
!

- dreben23
- Контакти:
Все повече и повече ме забавлявате в този форум. Какви са тия табели и чудесии? Ами като ти е скъпа табелата си я дръж у къщата бре, не като изгонен пес на улицата. И после като добрия стопанин да викаш "кученцето ми е мило, ама има бълхи и ще спи отвонка".
Да й беше турил аларма поне. Ох, много смях тука си му правите. Не ми трябва да четем вицове. Иначе как си ги нахранил лошите, евала! Викаш цесекари не посегнали, левскари не, локомотивци. Ам че тя като е със символи на Ботев, какви да посегнат? То и вие ще направите същите магарии ако ви се отдаде възможност с техните табели. А и всеки друг клуб по света прави така, не е кой знае какво впечатляващо злодейство. Ей го вчера ние се зарадвахме като малки деца, когато на Тотнъм свраките му окълвали табелата. Навсякъде не е по-различно. Това, че само аз съм фен на Рома и Лацио си е мое лично извращение. Ама поне няма си чупим табелите. Ние имаме подкова на врата, ако някой я открадне, ще го черпя две ракии щото ще спра да си удрям китарата там. Тате вика тя за късметче, ама цицина на глава вика друго. Ако някой от тук присъстващите е видял табелата на човека, нека му я върне, защото е гадно като изгубиш нещо толкова скъпо. 
Е ти толкова ли не се сети да и драснеш клечка на табелата на Локо и да направиш клипче в нетче как гори. И ще му го върнеш на лошия и ще го заболи и него.
За всичко си има чалъми. 
[offtopic]Всички сте се обявили против футболното хулиганство, абе и аз съм против, ама пък осъзнавам, че то си е част от спорта. от играта. Любовта ги тегли едни към собствения отборчек и омразата към чуждия и обратно. И аз мразим Левски в дъно. Но пък не съм тръгнал да ставам журналист като тех и да пишем денонощно и мощно против другия клуб. Другото е въпрос на възпитание - щото ако трябваше да паля некого требваше да е май фадър първи. Той мръсен левскарин и брашно нема да мелим никогаш!
На мен лесно ли ми е да ми вика бобайка, че Левски най-добър отборчек от всички и аз да трябва да доказвам че не е? И тогава го пъдим отатъка..
[/offtopic]

Е ти толкова ли не се сети да и драснеш клечка на табелата на Локо и да направиш клипче в нетче как гори. И ще му го върнеш на лошия и ще го заболи и него.

[offtopic]Всички сте се обявили против футболното хулиганство, абе и аз съм против, ама пък осъзнавам, че то си е част от спорта. от играта. Любовта ги тегли едни към собствения отборчек и омразата към чуждия и обратно. И аз мразим Левски в дъно. Но пък не съм тръгнал да ставам журналист като тех и да пишем денонощно и мощно против другия клуб. Другото е въпрос на възпитание - щото ако трябваше да паля некого требваше да е май фадър първи. Той мръсен левскарин и брашно нема да мелим никогаш!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
iliev72 написа:Лумпени винаги ще има , но аз като теб имам приятели от различни отбори и когато сме на бира винаги е било хубаво.
Готин човек и сега за 24 май пак ще ходя и ако има време и може да се видим пак ще пием бираНе съм ботевист , но това не пречи да пием бира
Илиев, ти тоя форум го обърна на "Лична драма", ама сигурно си единственият, който идва точно в Пловдив, за да търси...мъже