„Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Мнениеот Alternative » 06 юли 2011 22:18

Тази снимка е култова. :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юли 2011 09:12

Искам да попитам имали го на запис целия мач в Ловеч?
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 07 юли 2011 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 юли 2011 10:30

След влизането на Кривия ясно се видя, че нещата се промениха коренно. Двамата с Тошко Неделев бяха много добри и организираха всичко най-опасно пред вратата на Литекс.

Може да паднахме с 3-0 но си пролича едно. В защита нашите стояха много добре, и слабата ни халфова линия която загуби мача, доведе до там че защитниците да имат много работа. Като включим че единият гол е след грешка на вратаря, другият от джумаята а третия от спорна засада, мисля че добре се представихме. Може би малко повече в атака, но си личеше че нямат самочувствието. Все пак играхме срещу Литекс при това в края на подготовката му. Много добра контрола според мен.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юли 2011 10:41

И като се има в предвид и контузията на Курдов в десетата минута...

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 07 юли 2011 10:48

rump_shaker написа:След влизането на Кривия ясно се видя, че нещата се промениха коренно. Двамата с Тошко Неделев бяха много добри и организираха всичко най-опасно пред вратата на Литекс.

Може да паднахме с 3-0 но си пролича едно. В защита нашите стояха много добре, и слабата ни халфова линия която загуби мача, доведе до там че защитниците да имат много работа. Като включим че единият гол е след грешка на вратаря, другият от джумаята а третия от спорна засада, мисля че добре се представихме. Може би малко повече в атака, но си личеше че нямат самочувствието. Все пак играхме срещу Литекс при това в края на подготовката му. Много добра контрола според мен.

Не съм гледал мача, бях в чужбина, обаче май пак всички са се опитвали топките да минават през чичо Манчо. Това беше една от слабостите от миналия сезон, че всички топки минаваха през него, а той е доста инертен, бави се, връща назад имам чувтвото, че понякога мисълта му тече бавно. ;) Не казвам нищо лошо за него, смисъл играе с желание, старае се но той толкова си може, това му е играта, затова смятам, че не трябва всяка атака да минава през него, защото така губим остротата и при контрите и при постепенните атаки.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юли 2011 11:20

Месершмит написа:
rump_shaker написа:След влизането на Кривия ясно се видя, че нещата се промениха коренно. Двамата с Тошко Неделев бяха много добри и организираха всичко най-опасно пред вратата на Литекс.

Не съм гледал мача, бях в чужбина, обаче май пак всички са се опитвали топките да минават през чичо Манчо. Това беше една от слабостите от миналия сезон, че всички топки минаваха през него, а той е доста инертен, бави се, връща назад имам чувтвото, че понякога мисълта му тече бавно. ;) Не казвам нищо лошо за него, смисъл играе с желание, старае се но той толкова си може, това му е играта, затова смятам, че не трябва всяка атака да минава през него, защото така губим остротата и при контрите и при постепенните атаки.

Oт Литекс явно знаеха тая малка подробност и Манчев не можа да пипне топка цял мач.Затова топките трудно стигаха до Курдов.

smith12

Мнениеот smith12 » 07 юли 2011 17:37

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=itDc9gXDatA[/youtube]
не е така майна.просто играхме този мач с ултра дефанзивна тактика.вижте още като бием центъра тоя безумен изтрел на лимона,явно указанията са били да се защитаваме.мен това най много ме притеснява.досега където и да е бил треньор хубчев навсякъде играе с тактика тип мауриньо срещу барса.вярно е че така това са тенденциите в съвремения футбол,но пък всеки от нас феновете има ипретенции и за някаква по разчупена игра
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 юли 2011 18:35

Че на Моуриньо тактиката може да е дефанзивна но при Челси както и при Реал отборите му правят по 10тина положения и поне 20 опасни атаки. Ако си спомняте на времето контраатакуващият безпощаден стил на Ботев. Нямам нищо против отново да играем на контра. Дори бързите и малниеносни контри са също толкоз красиви както и тоталния футбол на Аякс и Барселона
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 07 юли 2011 18:59

Ами не вярвам да залага на дефанзифен футбол. Просто му е първи мач с Ботев и то срещу Литекс.Сега вие кво искате...за първи мач да падне с няква огромна разлика ли? А и какъв дефанзифен футбол ще практикува, като 90% от отборите в Б група ще са бетон отзад :)

Върни се в “Ботев”