Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rump_shaker написа:След влизането на Кривия ясно се видя, че нещата се промениха коренно. Двамата с Тошко Неделев бяха много добри и организираха всичко най-опасно пред вратата на Литекс.
Може да паднахме с 3-0 но си пролича едно. В защита нашите стояха много добре, и слабата ни халфова линия която загуби мача, доведе до там че защитниците да имат много работа. Като включим че единият гол е след грешка на вратаря, другият от джумаята а третия от спорна засада, мисля че добре се представихме. Може би малко повече в атака, но си личеше че нямат самочувствието. Все пак играхме срещу Литекс при това в края на подготовката му. Много добра контрола според мен.
Месершмит написа:rump_shaker написа:След влизането на Кривия ясно се видя, че нещата се промениха коренно. Двамата с Тошко Неделев бяха много добри и организираха всичко най-опасно пред вратата на Литекс.
Може да паднахме с 3-0 но си пролича едно. В защита нашите стояха много добре, и слабата ни халфова линия която загуби мача, доведе до там че защитниците да имат много работа. Като включим че единият гол е след грешка на вратаря, другият от джумаята а третия от спорна засада, мисля че добре се представихме. Може би малко повече в атака, но си личеше че нямат самочувствието. Все пак играхме срещу Литекс при това в края на подготовката му. Много добра контрола според мен.
Не съм гледал мача, бях в чужбина, обаче май пак всички са се опитвали топките да минават през чичо Манчо. Това беше една от слабостите от миналия сезон, че всички топки минаваха през него, а той е доста инертен, бави се, връща назад имам чувтвото, че понякога мисълта му тече бавно.Не казвам нищо лошо за него, смисъл играе с желание, старае се но той толкова си може, това му е играта, затова смятам, че не трябва всяка атака да минава през него, защото така губим остротата и при контрите и при постепенните атаки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта