Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот bulgaro » 17 дек 2009 12:58

1912BOTEV написа:Искам да попитам кой отбор е в момента Локо Пд, кой отбор е в момента Пирин, кой отбор е в момента Берое??? Много бързо забравихте! Същите тези отбори, всъщност бяха други преди това, но феновете не са казали - не, това не моя отбор. А мисля, че вече е ясно, че този отбор в момента няма да съществува. И на кой отбор ще ходите и ще водите децата си, като просто няма да същесвува такъв като футболен клуб? Аз лично, не виждам как селския ще продължи да бута отбора а и не забелязвам луди да го купуват.

Само че НИЕ не сме Пирин, Берое, Черномерец или Локото !
Това ако не сте го разбрали и осъзнали, значи си заслужаваме гадината и всичко, до което тя ни докара и ще ни докарва тепърва, включително и създаване на нов клуб/клубове.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 17 дек 2009 13:03

1912BOTEV написа:Искам да попитам кой отбор е в момента Локо Пд, кой отбор е в момента Пирин, кой отбор е в момента Берое??? Много бързо забравихте! Същите тези отбори, всъщност бяха други преди това, но феновете не са казали - не, това не моя отбор. А мисля, че вече е ясно, че този отбор в момента няма да съществува. И на кой отбор ще ходите и ще водите децата си, като просто няма да същесвува такъв като футболен клуб? Аз лично, не виждам как селския ще продължи да бута отбора а и не забелязвам луди да го купуват.

Сравненията буквално са унизителни.Кой отбор е Локо ами бившия Велбъжд.Неуспорим факт и на хартия.За подобна оферта категорично против

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 дек 2009 13:03

bulgaro написа:Само че НИЕ не сме Пирин, Берое, Черномерец или Локото !
Това ако не сте го разбрали и осъзнали, значи си заслужаваме гадината и всичко, до което тя ни докара и ще ни докарва тепърва, включително и създаване на нов клуб/клубове.

А да не би винаги да сме били Ботев 1912??? Защото аз не си спомням такова нещо!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 13:05

sokkoban написа:Няма смисъл да се караме сега!
Ако АД-то фалира и отбора се закрие(дали точно отбора престава да съществува или само АД-то?????)Та да си зададем въпроса от две злини коя ще изберем Да нямаме отбор или да имаме НОВ!
Едното означава да окачим шалчетата и да спрем да се интересуваме от БГ футбол
А другото означава много труден и трънлив път по който не всички ще минем?
Мисля дори и да има нов отбор ще има и силен отлив на фенове!
Та моето мнение е ако се прави нов то да е само и единствено ако старият се закрие по една или друга причина!!!! :!: :!:
Тогава си мисля че много хора ще се върнат по стадионите

Аз моето шалче съм го окачил отдавна. В "селската ера" мачовете, на които съм присъствал, се броят на пръстите на двете ми ръце. Не искам да давам пари за слаб футбол, които след това влизат в джоба на един лъжец и престъпник. През всичките години съм имал много редки мигове на щастие, свързани с любимия ми отбор БОТЕВ. Признавам, че нищо не съм направил в борбата срещу идиота, но се вижда, че това същество не разбира от протести, концерти и други прояви. Ние, феновете, не можем да се преборим, трябва в борбата да се намесят БФС, НАП, съдебните институции. Единственото, което можем да направим е нов отбор, който аз бих припознал като моя БОТЕВ.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 13:16

булгаро

по-спокойно бе брат. за теб ботев е номер едно и друг, за фен на Пирин или Локото те са специални и различни.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 13:23

hetfield написа: Сравненията буквално са унизителни.Кой отбор е Локо ами бившия Велбъжд.Неуспорим факт и на хартия.За подобна оферта категорично против

не се заричай ... утре, другиден, ще ни изхвърлят в пета окръжна, ще вземе лиценза на Металик Спото (май някой използва тоя отбор за пример), ще почне от Б и за 100 годишнината на Стадион Христо Ботев в жълто черни екипи ще играе този отбор в А. И ти и аз ще сме на стадиона, особено ако е финал за купата в Благоевград.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 17 дек 2009 13:48

Hacko1912 написа:булгаро

по-спокойно бе брат. за теб ботев е номер едно и друг, за фен на Пирин или Локото те са специални и различни.

Друго имам предвид ;)
Дори сравнението с тези клубове е унизително за мен като ботевист... да не говорим за традицията, историята, славата и гордостта, които този клуб носи в себе си.

1912BOTEV написа:
bulgaro написа:Само че НИЕ не сме Пирин, Берое, Черномерец или Локото !

А да не би винаги да сме били Ботев 1912??? Защото аз не си спомням такова нещо!

Уважавам те като премерен и точен потребител,
не знам за теб, но в моето семейство, никога Ботев не е бил друг, въпреки партийните решения, преименувания и обединения. Още прадядо ми е бил от Ботев, сега, 90 и кусур години по-късно и синът ми е от Ботев.
Знам, че ще разбереш за какво говоря ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 17 дек 2009 13:59

крайно време беше това да се направи.цялото ми семейство,всичките ми приятели и познати са от Ботев,но повечето не ходят на мачове само и единствено заради селския.така че сигурен съм че и повечето бултрас са "за"

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 14:06

dobre de bulgaro

АД то един ден фалира. Тоя Ботев отива във В или окръжните, признато от БФС като наследник на АДто. Фенове, примено от ТИ, правят свой Ботев, пак от там почва. Андреев, купува старта оригинална емблема от Ицо салфетката и прави свой си Ботев с Барека и Боби Д. Ти от кой Ботев ще си? Щот аз няма идея кво ще се прави тогава ...

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 14:11

plovdivesamona6 написа:крайно време беше това да се направи.цялото ми семейство,всичките ми приятели и познати са от Ботев,но повечето не ходят на мачове само и единствено заради селския.така че сигурен съм че и повечето бултрас са "за"

Съгласен съм. Ако има нов отбор, тези които сега са против, рано или късно ще дойдат на стадиона. Какво толкова. Името ще е същото, екипите ще са същите, емблемата ще е същата, само митю няма да го има. Което ще е най-хубавото. И за тези, които казват, че всеки път когато нещо не ни хареса ще правим нов отбор ще кажа, че едва ли това ще се случи. Едва ли някога ще попаднем на човек като малоумния изрод.

Върни се в “Ботев”