Винаги сме искали само едно - Свободен Ботев!!!
Красота, Вяра, Борба!
БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Alea iacta est
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- жълт ламтурник
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
защо написа:БФС просто си спази нормативните документи, щото тоя път нямаше как. Все едно аз да създам сдружение Саудитска Арабия, примерно, и да искам НАТО да изгони оня селянин с чаршафа и да ме въведат във владение на петролните кладенци. Във всеки случай, ако не друго, днес окончателно и безвъзвратно се отървахте от Христола. Ама, според мен, както 8 отбора отпадат от Б група (7 де, осмият е христоловият Ботев), спокойно можеше да вземете лиценза на някой от тях, вместо да чакате не знам какво. Някак, имам чувството, че Сдружението не е по-оправно от Неградския, дано не съм прав.
И как това?Без отбор, без финансова обезпеченост, без ДЮШ,без стадион, без треньор, без "зелена светлина" от финансовите институции на държавата?
Как виждаш ти, действащо дружество, без финансов одит за всяка година, а тия пичове нямат такова чудо с години, но се водят действащо дружество.. как ли става така, че Ботев има двама собственици, независими един от друг?
ПП-Май пак са ангажирали Георги Градев за представящ ги адвокат, което си е сепуко в спортното право

Това решение можеше да се очаква. Но както се казва "всяко зло, за добро". А и най-важното е, че отбора е вече наш, на феновете. Сега ще имаме достатъчно време да си оправим нещата. Достатъчно време за развитие и набиране на по-голяма членска маса и след няколко години вече при професионалистите да имаме 5-6000 членове.
- Yellow major
- Контакти:
А за УС начело с Бакалов, оставка!
Некомпетентни и самоуверени. Сега в окръжните групи и без тях може.
[/quote]
Естествено е да си продължим практично:
1.Махнахме гадината Д.Х.
2.Възродихме "Ботев"Пд
3.Почваме си откъдето кажат "здраво-мислещите", дребни души от БФС
До тук всичко си върви по-план...Значи практично,както досега.[/quote]
+1
Естествено е да си продължим практично:
1.Махнахме гадината Д.Х.
2.Възродихме "Ботев"Пд
3.Почваме си откъдето кажат "здраво-мислещите", дребни души от БФС
До тук всичко си върви по-план...Значи практично,както досега.[/quote]
+1
svet1912 написа:Това решение можеше да се очаква. Но както се казва "всяко зло, за добро". А и най-важното е, че отбора е вече наш, на феновете. Сега ще имаме достатъчно време да си оправим нещата. Достатъчно време за развитие и набиране на по-голяма членска маса и след няколко години вече при професионалистите да имаме 5-6000 членове.
Това за 5-6000 членове звучи смислено, в случай че изграждаме Ботев по испанският модел и то целенасочено през следващите няколко години.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- nik_bg1
- Контакти:
Yellow major написа:А за УС начело с Бакалов, оставка!
Тава вече го прочетохме...Дай нещо като алтернатива...
Yellow major написа:А за УС начело с Бакалов, оставка!
Майоре, айде сега ни разясни какво трябваше да се направи. Давам ти период за размисъл най-много 1 г. назад!

- Yellow major
- Контакти:
За алтернативи досега трябваше да се мисли приятел!
Дано да имат поне резервен вариант?
Ако ти си обнадежден от "светлото" бъдеще без Христолов, аз съм разбит!
Дано да имат поне резервен вариант?
Ако ти си обнадежден от "светлото" бъдеще без Христолов, аз съм разбит!
А бе, за какви окръжни групи става въпрос !?Направо съм бесен!Хората от УС, ако трябва ще вливат, преливат и тн. други отбори,но БОТЕВ ПЛОВДИВ трябва да играе в "Б"гр.В краен случай може и "В",но за по-надолу дори да не си и помислят!Със Селяка няма смисъл да се преговаря,но ако съществува друга опция трябва със зъби и нокти да се преследва.Писна ми да бъдем мъченици!Имам им доверие и сега е момента да докажат дали са играчи или полски свирачи.