bixxol написа:Pacman1912 написа:Жълто-черен Пловдив написа:Pacman1912 написа:Що ве? Нали си умираш да се махне? Сега пък рисковано било. Ами като ги отстраним? Ами ако си вземем трите следващи мача? Що не пускаш такива теми след мачове като с Берое или Литекс???
Пич, не се заяждай.
На въпросите ти: Щото, ако баба ми беше мъжка, дядо ми нямаше да има мъдури.
Как искаш да ти отговоря на такива глупави въпроси - много ясно, че когато отборът върви, никой няма да тръгне да плюе треньора. Ама, въпросът е, че отборът не просто не върви, той дълбае дъното последните два мача. И загуба от буферите ще е върхът на малоумието.
Верно е, че баба ти е била мъжка или дядо ти е нямал топки. Ами ти и следващия треньор ще изгониш след две загуби ве. Ти само победи ли искаш да гледаш? На шест месеца нов отбор ли искаш да гледаш? И след нови шест месеца пак? И тема пуснал тука, да я налазват буферляци и разните му там фйенове на некви си отбори. Ай сиктир от твойте интриги
Темата е пусната от мен ! А играта на отбора не върви на добре от доста мача . Момчетата ни нямат желание и хъс за игра - нали това искаме дори и да загубим следващите 5 мача ?
Това са две отделни теми, обединени в една. Момчетата за какво са там? За да нямат желание да играят ли? Ми като нямат желание - пътя, чантата и за хляб. Ама си получават заплатите, нали? Не може на шест месеца - нов треньор, който си идва с вижданията на играта, с футболисти, които ми трябват, ще има и такива, които не му трябват. Пак всичко отначало, пак ще имаме отбор, събран набързо, пак чакане да се опознаят, и т.н. И мен ме боли от загубите, но не може футболистите да бойкотират треньора. Те играят за отбора, за нас, за пари, които получават. Тва е моето мнение.