"А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: "А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 мар 2014 20:59

slash1912 написа:
fena написа:
Абе, жълтури станахте за присмех и подигравки, че се уплашихте от нас.С този продажен президент и футболисти, които имаме, колко мислите, че ще дойдем в София?!Публиката ни заседна пред телевизорите от много години насам и не идва на стадиона, от какво се уплашихте бе, селски?!Не се оправдавайте с полицията, регламенти и ала-бала, щото едно обаждане до вашия падишах Ахмед Доган и неговия велик везир Цецо Банго Василев щеше да реши всичко.Истината е, че се уплашихте от нас, без да има причина за това и станахте за смях...типично по селски постъпиха тарторите и ръководството ви, палячовци!

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/483691.html#ixzz2vxd972vr

Уплашихме се от отбор,който няма 5 години победа над нас,а в последните 3 мача не е вкарвал гол?? :lol:
Я кажи защо в мача за купата срещу отбор от Б група играхте с резервите?Страх....

Не от отбора ве, от публиката ни се наакахте, що така?
Кое ви кара да си мислите, че ще бъдем повече от вас, че ви достраша - може би, че имаме президент-мечта, или че имаме работещо ръководство...или, че имаме за треньор Карло Анчелоти?
Нито отбора ни, нито публиката ни са в подем, каквото явление се наблюдава при вас.
Това вашето може да се нарече само страх от комплекса, който Локомотив, като отбор и публика ви нанесе през последните 15г.
Ако не съм прав слушам те ;)

И с какви резерви играхме в Добрич?
Като не си гледал мача, поне виж в интернет ве, що се излагаш така?!
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2014 21:09

hd29 написа:
za nas e toj religiq написа:
hd29 написа:
8 декември 2013, неделя, 14:00 ч:
Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 0:0 /пряко по TV7/ stats
~ 5 710 зрители
Този мач се игра в Пловдив нали ;) Просто в нашето първенство вече трудно може да се съберат повече от 10-12 000 зрители(това е горе-долу и максималния капацитет на стадионите ни)

Браво умнико , разсъждаваш почти колкото един първокласник :lol:
Първо стадиона на Локото е с капацитет 6000 :lol:
Второ това че те не са си го напълнили , как точно ни касае нас ?
До колкото знам , софийското дерби се играе на неутрален терен и няма ограничения за двете публики да съберат по 20 000 нали ? ЗАЩО СА ПО 3-4 000 КАТО СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ :roll: Сга ако се върнеш и на дербито на нашия стадион и вземеш , и статистиката от там , съвсем спокойно можеш да събереш 2+2 , и да видиш колко хора щеше да има примерно , ако играехме на ст Пловдив! Тоест 3 пъти колкото на софиския грандфишек :mrgreen:

14 септември 2013, събота, 16:00 ч:
Ботев (Пловдив) - Локомотив 1926 (Пловдив) 2:0 (1:0) /пряко по TV7/ stats
[2:0 Анисе Андрианантенайна 18',55']
[чк: Борис Галчев (Б) 27', Габриел до Кармо (Л) 59'], ~ 12 200 зрители
Така умнико събираме "2+2" и излиза,че двата мача са посетени от 17910 зрители,това прави по 8955 зрители на мач,които ако играехте на ст. Пловдив нямаше да напълнят и половин сектор ;)

Съмненията ми се оказват верни , май наистина си първи клас , дори не си се научил да смяташ още :mrgreen:
Нямам идея от къде я вадиш тая статистика , при положение че на нашия мач бяха продадени 14 500 билета , без в тях да са включени карти и деца и без да се смятат билетите за гостите ;) Тоест минимум 17 000 човека , както можеш да се убедиш и от видеото в нета ;)

Ама да речем че са толкова колкото казваш !Та не ми стана ясно кои точно извади от тия 18 000 зрители , канарчетата или смърфовете ? Още повече пък защо ? Мислех че в училище първо се учи събиране , ама ти май си почнал от ваденето :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2014 21:19

Ванко_Ултраса написа:
slash1912 написа:
fena написа:
Абе, жълтури станахте за присмех и подигравки, че се уплашихте от нас.С този продажен президент и футболисти, които имаме, колко мислите, че ще дойдем в София?!Публиката ни заседна пред телевизорите от много години насам и не идва на стадиона, от какво се уплашихте бе, селски?!Не се оправдавайте с полицията, регламенти и ала-бала, щото едно обаждане до вашия падишах Ахмед Доган и неговия велик везир Цецо Банго Василев щеше да реши всичко.Истината е, че се уплашихте от нас, без да има причина за това и станахте за смях...типично по селски постъпиха тарторите и ръководството ви, палячовци!

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/483691.html#ixzz2vxd972vr

Уплашихме се от отбор,който няма 5 години победа над нас,а в последните 3 мача не е вкарвал гол?? :lol:
Я кажи защо в мача за купата срещу отбор от Б група играхте с резервите?Страх....

Не от отбора ве, от публиката ни се наакахте, що така?
Кое ви кара да си мислите, че ще бъдем повече от вас, че ви достраша - може би, че имаме президент-мечта, или че имаме работещо ръководство...или, че имаме за треньор Карло Анчелоти?
Нито отбора ни, нито публиката ни са в подем, каквото явление се наблюдава при вас.
Това вашето може да се нарече само страх от комплекса, който Локомотив, като отбор и публика ви нанесе през последните 15г.
Ако не съм прав слушам те ;)

И с какви резерви играхме в Добрич?
Като не си гледал мача, поне виж в интернет ве, що се излагаш така?!

И къде пък чу , че някой , някога се е притеснявал ,че ще сте повече от нас :lol: Тия си ги пиши във вашия форум , там и тема за реване сте си направили , тука няма кой да ти избърше сълзите ;)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 мар 2014 21:33

za nas e toj religi, защо скрихте билетите тогава?!
Аз съм напълно убеден, че ако вие-жълтите искахте свободна продажба на билетите можехте да го направите!
Вместо това, обаче между вас си решихте билетите да са ограничени, за да бъдете повече на стадиона, а ние само 1200.
Това решение според теб, от какво е продиктувано, не е ли от страх?
Оправдавате се с полиция и не знам си още с кво...имате достатъчно влиятеелин собственик, който със замах можеше да го направи това, но не пожелахте.
Пуснете билетите свободно да се продават в Пловдив и София, за да може, който иска да отиде...хем стадиона ще се понапълни, хем ще съберете повече пари от билети.
Жълт предвид състоянието ни в момента няма как да отидем повече от вас...виж ако Жоро Илиев или Александър Тасев ни беше собственик да се замислите, ама с Коко Динев и футболисти послушници да ви е страх от черно-бяло нашествие е необяснимо!И не ме гони от вашия форум, щото твоите постове в нашите теми са далеч по-заядливи...аз дори не се заяждам с вас.
Коментираме само :!:
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 14 мар 2014 21:51

Ама да речем че са толкова колкото казваш !Та не ми стана ясно кои точно извади от тия 18 000 зрители , канарчетата или смърфовете ? Още повече пък защо ? Мислех че в училище първо се учи събиране , ама ти май си почнал от ваденето :lol:

Е все пак доста хора са били и на двата мача(има също и агитки на гостуващия отбор),няма да ги броим два пъти :?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 мар 2014 22:03

Камбуров в съблекалнята на Ботев Пловдив в Коматево

Изображение

Голмайсторът на А група и лидер на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров посети днес съблекалнята на градския съперник Ботев. Това разбира не се случи в буквалния смисъл, а преносно. От ръководството на Ботев Пловдив показаха на играчите страницата от днешен спортен ежедневник, на която бе поместено интервю с нападателя на черно-белите, в което той се заканва, че който победи в Дербито ще ходи из града като император. За PlovdivDerby.com остана загадка какво е била реакцията на играчите на Ботев.

Жълти не спирате да ме изумявате с глупостите си майна....хахахаха ми порсълзихсе от начина, по който се надъхвате.
Първо Мартин каза, че след дербито, който бие, ходи из града като император, а не че той е император или, че победата ни е в кърпа вързана.
Е, как може ве, майна да си такива клоуни.
Цитирам думите на Мартин: " В Пловдив, след като си победил в дербито, се разхождаш като император по улиците, феновете те спират и те поздравяват."
Обаче заглавието на статията е: " Мартин Камбуров: Бием Ботев и ходим като императори".
Къде виждате провокация, закани или нещо НЕ м рамките на добрия тон в интервюто на Мартин, че чак сте си го лепнали в съблекалнята?!
Бая си мислих да пусна отделна тема за това, но да не кажете, че се заяждам пак с вас...
Абе може ли да ви е толкова акъла?!
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2014 22:08

hd29 написа:

Е все пак доста хора са били и на двата мача(има също и агитки на гостуващия отбор),няма да ги броим два пъти :?

Да локомотивците от техния стадион са били на нашия мач , и обратно :lol: Тука играем на клубните си стадиони бе човек , не може да влезеш и седнеш при буферите ! Или пък някой от тях да седне сред нас , нали не си го мислиш :) Идинствените които се повтарят са хората от клетката ама тях така или иначе не сме ги сложили в бройката ! Един двубой на стадион Пловдив ще събере без излишна еуфория минимум 25 000 човека , да не казвам и повече! В София кога последно са се събирали толкова на Левски и ЦСКА ? Че ние само на нашия стадион бяхме два пъти повече , като се има предвид че феновете на Локо отсъстват !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2014 22:10

Ванко_Ултраса написа:
Камбуров в съблекалнята на Ботев Пловдив в Коматево

Изображение

Голмайсторът на А група и лидер на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров посети днес съблекалнята на градския съперник Ботев. Това разбира не се случи в буквалния смисъл, а преносно. От ръководството на Ботев Пловдив показаха на играчите страницата от днешен спортен ежедневник, на която бе поместено интервю с нападателя на черно-белите, в което той се заканва, че който победи в Дербито ще ходи из града като император. За PlovdivDerby.com остана загадка какво е била реакцията на играчите на Ботев.

Жълти не спирате да ме изумявате с глупостите си майна....хахахаха ми порсълзихсе от начина, по който се надъхвате.
Първо Мартин каза, че след дербито, който бие, ходи из града като император, а не че той е император или, че победата ни е в кърпа вързана.
Е, как може ве, майна да си такива клоуни.
Цитирам думите на Мартин: " В Пловдив, след като си победил в дербито, се разхождаш като император по улиците, феновете те спират и те поздравяват."
Обаче заглавието на статията е: " Мартин Камбуров: Бием Ботев и ходим като императори".
Къде виждате провокация, закани или нещо НЕ м рамките на добрия тон в интервюто на Мартин, че чак сте си го лепнали в съблекалнята?!
Бая си мислих да пусна отделна тема за това, но да не кажете, че се заяждам пак с вас...
Абе може ли да ви е толкова акъла?!

Ванко стига сте се филмирали бе майна :lol: Някой си казал или написал нещо и веднага ние :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2014 22:12

Ванко_Ултраса написа: za nas e toj religi, защо скрихте билетите тогава?!
Аз съм напълно убеден, че ако вие-жълтите искахте свободна продажба на билетите можехте да го направите!
Вместо това, обаче между вас си решихте билетите да са ограничени, за да бъдете повече на стадиона, а ние само 1200.
Оправдавате се с полиция и не знам си още с кво...имате достатъчно влиятеелин собственик, който със замах можеше да го направи това, но не пожелахте.
Пуснете билетите свободно да се продават в Пловдив и София, за да може, който иска да отиде...хем стадиона ще се понапълни, хем ще съберете повече пари от билети.
Жълт предвид състоянието ни в момента няма как да отидем повече от вас...виж ако Жоро Илиев или Александър Тасев ни беше собственик да се замислите, ама с Коко Динев и футболисти послушници да ви е страх от черно-бяло нашествие е необяснимо!И не ме гони от вашия форум, щото твоите постове в нашите теми са далеч по-заядливи...аз дори не се заяждам с вас.

Аз ли ти ги скрих ??? Имахте представители на срещата с полицията , що не ги питаш кой ги е скрил ?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2014 22:23

Ванко_Ултраса написа: za nas e toj religi, защо скрихте билетите тогава?!

Добре,колко пъти трябва да повтаряме едно и също нещо?Знаеш ли какво ще стане,ако билети се пуснат в свободна продажба в София?Събирането на четирите най-големи публики дали ще е здравословно според теб?Ръководството на полицията и националния стадион са били категорично против това.Нашия собственик го направихте владетел на Вселената-казва на полицията пускайте билетите и готово. :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”