БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- yasen_ov4arov
Re: АНКЕТА:ЛОКО-БОТЕВ
2 на 0 за Галя Топалова и компания.
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
7,8:0 това е реалноста!!!!
- Тракиец 1912
- Контакти:
В тази игра няма реалност и нереалност. Всичко е възможно. 1-2 за най-титулуваният пловдивски клуб.
отворен двубои, прогнозата ми е за много голове
2-4 ,Ботев повече се хвърлят в дербитата
2-4 ,Ботев повече се хвърлят в дербитата
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- емо73канар
- Контакти:
Мача не ме интересува,но имам аз една мечта с последният съдийски сигнал настъпва и краят (смърта) на Д-Х СЕЛСКИЯТ.
Аз очаквам да е една от най-срамните ни загуби.Като гледам състава...само аз липсвам.И все пак се надявам да е не повече от 3..
- rump_shaker
- Контакти:
ако им тръгне играта, може и повече от 4, ако пък им е топло, а нашите надъхани може и да се получи няква изненада

- CATALUNYA_23_SP
- Контакти:
Re: Локомотив Пд - Ботев - ПРОГНОЗИ
МАНЕ АМНЕ БОТЕВ НЕ6ТО СЕ НААКАХА НЕ6ТО,НАПРАВО ГИ НАСРАХА,БУФЕРИТЕ СА ГОЛЕМИ 

Мълчанието в сектора на Ботев заглуши агитката на Локо.
Колко сладка е тази победа за всеки привърженик на Локо?
Днес ДХ-С уби Пловдивското дерби, да Веско Вълчев е прав. Днес агитката на Локо тържествуваше на нещо, което е всичко друго но не и дерби. На какво се радваха локомотивците? Съгласен съм, че срамът за тях щеше да огромен ако бяха загубили днес, но всеки достоен човек не би изпитал радост от такава победа.
За Ботев дразнител винаги са били Левски и ЦСКА, дербито бе една манифестация на пловдивския футболен дух, да покажеш колко много обичаш любимия си отбор.
Ако на стадион "Хр. Ботев" няма агитка на Локо, ще ме е жал, както ме бе жал и днес. Щях да подкрепя борбата на противника, като един достоен такъв и точно уважението и нещо друго (което липсваше в повечето привържаници днес) правят разликата между двете агитки. Достойно е да подкрепиш опонента, а не да злорадстваш, както видяхме днес. Не им пожелавам нашата съдба.
Накрая ще кажа само,че тишината на сектора на Ботев заглуши всички комплексирани напъни на домакинската агитка да се докаже (никой не разбра пред кого и за какво), нима привържениците на локо ще са щастливи ако няма Ботев? А кого ще мразят тогава?
Днес ДХ-С уби Пловдивското дерби, да Веско Вълчев е прав. Днес агитката на Локо тържествуваше на нещо, което е всичко друго но не и дерби. На какво се радваха локомотивците? Съгласен съм, че срамът за тях щеше да огромен ако бяха загубили днес, но всеки достоен човек не би изпитал радост от такава победа.
За Ботев дразнител винаги са били Левски и ЦСКА, дербито бе една манифестация на пловдивския футболен дух, да покажеш колко много обичаш любимия си отбор.
Ако на стадион "Хр. Ботев" няма агитка на Локо, ще ме е жал, както ме бе жал и днес. Щях да подкрепя борбата на противника, като един достоен такъв и точно уважението и нещо друго (което липсваше в повечето привържаници днес) правят разликата между двете агитки. Достойно е да подкрепиш опонента, а не да злорадстваш, както видяхме днес. Не им пожелавам нашата съдба.
Накрая ще кажа само,че тишината на сектора на Ботев заглуши всички комплексирани напъни на домакинската агитка да се докаже (никой не разбра пред кого и за какво), нима привържениците на локо ще са щастливи ако няма Ботев? А кого ще мразят тогава?
-
- Контакти: