ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев Пловдив-Астана

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2013 00:42

zergRush написа:
peliforewer написа:Извинявам се че се откланям от темата,но в коментарите за успеха на Ботев не виждам коментари на един фен на Ботев,който е много активен във форума на ЦСКА,а именно Джони.Очаквах да се радва на успеха на канарите,но нещо изчезна,да не страда заради Левски и затова да се е покрил.

Може би в момента празнува победата в Бургас и му е през к*ра за форумни глупости? ;)

Може би,но виждам че и в дните преди мача не коментира Ботев,а се занимава само с ЦСКА.Не че е важно,но ми направи впечатление.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 00:48

Честита победа. Наистина направихте добър мач. Успех и срещу босненците.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 юли 2013 00:50

obi-wan kenobi написа:И това, че нечии нацонален отбор е слаб не значи че и клубния им е слаб

Аз за клубен футбол говоря. Имам 1 познат от страната, сега дали е баш от тоя регион (Казахстан е огромна страна) не знам, ама тия дни ми стана интересно и го разпитах. Имало много пари, искали да развиват футбола, правят школи ама все още нямало резултат, било дългосрочен проект. Това не само за Иртиш, по принцип в страната имало тенденция да инвестират в постепенното развитие на футбола. Иртиш минавали за силен отбор там, само дето в ЕКТ имаха... един отстранен противник. Досега де.

obi-wan kenobi написа:Абе те Иртиш, Мура, Сараево и особено Бате не бяха мерило но виж ги къде са.

Къде викаш са Мура? И как може да сложиш тия имена едно до друго. За Иртиш обясних, Мура.. та къде бяха? Сараево, виж за тях нямах някой босненец подръка да го разпитам, БАТЕ са друга класа. И то се видя месец-2 след като изритаха Левски, питайте Юве и Зенит.

obi-wan kenobi написа:Престанете с това надценяване на Бг футбола

Хич не го и надценявам. И без това ако го надценя пак ще дойдат някакви от Азия или Босна да ми обяснят колко съм объркал.

obi-wan kenobi написа:а феновете им да спрът да искат всяка година и на всяка цена купи и титли

Абе да бе, и аз искам футбол, ако има ФУТБОЛ бих поизчакал за резултати няколко години. Ама досега само Гришата създаде наистина ШКОЛА (примерно), а то 1 птичка пролет не прави. Туйто...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 12 юли 2013 01:01

Пожелавам ви да сте новия шампион на А група ! Поне с днешна дата сте най-стоиностни. А играете и без Домо и Цветков. Лудогорец се мъчат , Левски и ЦСКА не съществуват... други няма. Виждам само Ботев като претендент за титлата. Дано я вземете , пожелавам ви и Мъри ДА НЕ идва в Левски за да може на този етап да продължи добрата си работа в Ботев и догодина. Евентуално тогава да гоните и участие в ШЛ. Незнам само ако сега натрупате точки за коефициента си дали ще може да ги ползувате догодина.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 12 юли 2013 01:46

Честито на Ботевисти!
Наистина България имаше нужда от такава победа!
Жрински не са нищо особено...
Иначе дано момчето се оправи!
Изображение

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 12 юли 2013 02:03

Благодаря Ви за хубавите думи, много се надявам да продължим в същия дух и да понатрупаме малко точки. Сега се връщам, много съм доволен, но ще бъда щастлив ако момчето се оправи.
Изображение

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 12 юли 2013 02:08

След срама на Левски,отбора на Мъри и на капитана В.Минев искрено ме зарадва.Само да не летят много в облаците,защото се видя,че при числено равенство на терена казахите се опъваха сериозно на Ботев,след това гледаха да паднат с по-малко.Добре,че този от Астана не издържа нещо психически и в рамките на 10 мин.си изпроси 2 картона.Успех на Ботев в следващият кръг!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 юли 2013 03:02

Няма такова густо!!!На връщане открихме магистралата с каране в насрещното след автобуса на Ботев и патрулката.Ай канарииии
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 12 юли 2013 03:04

bobi_getov1 написа:то нема канари тука-те всички са на мача-баси майката :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Има нещо вярно! :) :) :)

Ахахахаха, кой не е бил на стадиона е изпуснал ебати шоуто, стотици коли, 12-13 000 бултраси, целия стадион дере гърло,ахахаха ето това е БОТЕВ ПД дами и господа....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 12 юли 2013 03:10

bobi_getov1 написа::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: тея жълти абдали кой ше ги спре тази година в първенството и отбор си имат и публика си имат-луда работа

Бая зор ше види секи,който се опита да ни спре.
Миналата година само се разкършвахме, тая година мачкаме наред..и ако верно сме в борбата за титлата,очаквайте по гостуванията не по-малко от 5 000 бултраси всеки мач, просто лавината тръгна по склона...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Върни се в “Ботев”