Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят
Ботев,Литекс,Лудогорец,ЦСКА.......такива ласки един към друг никога не съм виждал........МИ ВЗЕМЕТЕ СЕ БЕ............
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
buenavista написа:onceMORT написа:Pupper_ написа:С лумпенско поведение, с безпочвено самочувствие, с неуважение към противника, с жалка игра, със съмнителни мачове, с други начини ... достатъчно ли е?
"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.
Хохохохо, мухъл, чорбата сме ги били, тогава, когато те вас ви пореха анално. Когато ИЦО СТОИЧКОВ ви разпори задниците с 4 гола...НИЕ...НИЕ...и само НИЕ победихме ЦСКА в Пловдив! Единствени ги победихме, чорбата искаха да направят цял сезон без загуба и да ви натикат в на кучето гъза! И тогава НИЕ ги бихме със Стоичков, Пенев, Костадинов и другите...
Кой беше натикан сезон 93-94 със 6-0, къде ти си решаваш. Но каквото и да напишеш за мачове преди години, този сезон гостуването ви на ЦСКА, беше меко казано съмнително, нали. Това е уважението което заслужавате сега и го получавате. Този мач, ще го сънувате дълги години, когато си се продал не можеш да претендираш за уважение.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- buenavista
- Контакти:
onceMORT написа:buenavista написа:onceMORT написа:buenavista написа:
Ахахахахахахаха...не е истина....ахахахахахахахаха!
1.Порутен стадион
2. 7-8 хиляди...
3. Автогол на Везалов...
БЕЗЦЕННО!
За всичко останало...здраве да е!
Интересно ми е, каква утрепка трябва да си за да сложиш на Христо Ботев петолъчка? За вчерашният мач, мога да приема подигравки от фен на Славия, но ги познавам и петимата. Обаче фенове на отбори побеждавани от Левски с 6-0, опитващи се да се докажат като отбор на 98+3 години интересно с какво ви притеснихме в кратката ви три годишна история? Но ще го преживеете, вие преживяхте да играете по родните си села, сега е разбираемо че се наслаждавате на всеки мач в А група.
Добитък, дори не споменавай името на БОТЕВ!
Кои петима фенове на СЛАВИЯ познаваш? Венци, Вили, Гошо Вратаря, Здравко Лазаров и бай Пешо домакина ли? Тези ли ви отнеха тилата? Еб*хти жалката пасмина сте, значи!
Да играем по села и паланки...беше ПЪРВА ГОРДОСТ ЗА НАС!
БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ!
Ако не беше Боко Тиквуня, вие не по паланки щяхте да играете, ами вас милиционерите нямаше да ви има дори!
Защо се гавриш с Христо Ботев и си му сложил петолъчка? Не е важно да му напишеш цялото име с главни букви, а да уважаваш това за което той се е борил и да не го обезценяваш с прикачването на един презрян символ към портрета му. Българинът няма нищо общо с петолъчката в исторически план, преди да се съберат на Бузлуджа комунетата. Така че тия афоризми че си българин ги пиши на някой друг. Нас нямало да ни има? Тракия, ти ли си? Брокера с перачите на пари, ми говори за почтенност?Викаш Ботев но приемаш парите на ДПС и се радваш, това вече е лицемерие.
Нямам намерение да ти изнасям лекции: вкарвам ти в говеждата мутра един простичък цитат: "ИЗПОВЯДВАМ ЕДИННИЙ СВЕТЪЛ КОМУНИЗЪМ". И...не ме занимавай повече с глупости, илитерат!
- blue magic
- Контакти:
Какво да очакваш от второразрядни отборчета, на които им трябват по няколко десетилетия да се доберат до медал.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bd3RB_G-mA4[/youtube]
гледайте това видео,манджукич си губи медала,но вижте на заден кадър как сър алекс се бъзика нещо с перуци за купата,което въобще не се харесва на перуката
гледайте това видео,манджукич си губи медала,но вижте на заден кадър как сър алекс се бъзика нещо с перуци за купата,което въобще не се харесва на перуката

sslevski написа:Ботев,Литекс,Лудогорец,ЦСКА.......такива ласки един към друг никога не съм виждал........МИ ВЗЕМЕТЕ СЕ БЕ............
А защо ли Левски не е сред изброените? Не е заради шампионски титли или купи! Дали проблема не е в сините?

- slash1912
- Контакти:
onceMORT написа:buenavista написа:onceMORT написа:Pupper_ написа:С лумпенско поведение, с безпочвено самочувствие, с неуважение към противника, с жалка игра, със съмнителни мачове, с други начини ... достатъчно ли е?
"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.
Хохохохо, мухъл, чорбата сме ги били, тогава, когато те вас ви пореха анално. Когато ИЦО СТОИЧКОВ ви разпори задниците с 4 гола...НИЕ...НИЕ...и само НИЕ победихме ЦСКА в Пловдив! Единствени ги победихме, чорбата искаха да направят цял сезон без загуба и да ви натикат в на кучето гъза! И тогава НИЕ ги бихме със Стоичков, Пенев, Костадинов и другите...
Кой беше натикан сезон 93-94 със 6-0, къде ти си решаваш. Но каквото и да напишеш за мачове преди години, този сезон гостуването ви на ЦСКА, беше меко казано съмнително, нали. Това е уважението което заслужавате сега и го получавате. Този мач, ще го сънувате дълги години, когато си се продал не можеш да претендираш за уважение.
На теб пък кой ти иска уважението,бе калъфко?!Самия факт,че цяла България празнува вторите ви места трябва да ти говори нещо-Господ ви наказа точно заради това,което сте и ще продължава да го прави!
Ти в безсилието си връщаш някакви мачове от 94

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Pupper_ написа:onceMORT написа:"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.
Хаха, ЦСКА имаха един единствен удар във вратата и той взе, че влезе. Отмениха ни гол, какво да не съм доволен от играта? Трудно може да се победи ЦСКА, на собствен терен, след загуба в дербито с Левски! Смешно е, "левскар" да подозира Кривия, Мъри и Цветков в полягане на ЦСКА!!! На всеки друг, но не и на тях!
Както и да е, аз твоето уважение не го искам. Знам, че имаме къде да работим, за да претендираме за класиране/уважение. Но изобщо не мога да разбера, ти с какво се гордееш, та си тръгнал да ми държиш сметка, защо не съм в траур от поредната излагация в синьо? С агитката ли се гордееш, с играта на отбора ли? С треньор, със собственик? С какво сте повече от първите десет отбора в А група, че да обвинявам съдбата за поредните калъфки?
Първите 10 отбора в А група за последните 15 години имат по-малко точки от Левски в Европа общо. Левски си има и провалите, те не са малко, но този сезон със слаба игра, некомплектован състав и слаби треньори Левски е на второ място в А група и игра финал за купата на България. Догодина ако заслужаваме ще сме шампиони, ако не живи и здрави работим за следващият сезон. Левски започна да се доближава до отбора който аз искам да виждам, 3-4 юноши участват в мачовете на първият отбор. Вие с кой отбор играете в евротурнирите? Мач напролет в европа за последните 20-25 години имате ли? Говорим все пак за скромен период от четвърт век. Президента ни може и да не е най-прекрасният, допуска грешки, говори глупости, но това е човек, койсто издържа клуба в нелек период. Президентът който имахме и уважавах много почина, значи караме с Батков докато някой не дойде да предложи повече пари. Но аз се радвам на успехите на моят отбор, а не на неуспехите на другите, това е разликата между нас. Дори ЦСКА ги наричам с името на отбора им, не използвам епитети докато не ме предизвикат.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
W84me написа:Левски е по-жив отвсякога и това се видя вчера! Погледите на цяла България бяха насочени към Герена за пореден път! Всички анти-левскари стискаха палци за Славия, докато уж любимите им отбори се надупваха в Надежда и на игрището във Варна, а третите след поредица от надупвания в предишните кръгове, този път се изправиха със служебна победа! Само левскарите бяхме на стадиона си и подкрепяхме отбора си докрай, както само ние можем! Знам, че вие никога няма да изпитате такава любов към отборите си и ви съжалявам искрено! Не забравяйте, колкото и да плюете Левски, "сините" си остават отбора с най-много отличия в България и с най-много фенове!
Не "евроидиоти" а "завършени идиоти" сте вие

- blue magic
- Контакти:
Откога среброто стана калъфка? Щото за вас остана май целофана на калъфката! 

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!