W84me написа:Днес стадиона пълен, а по едно време все едно гледах театър! Никаква хореография, от 12 000 ботевисти пяха не повече от 2000, това е жалко... Много постна картинка. Не можете да се мерите със Сектор "Б"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Днес стадиона пълен, а по едно време все едно гледах театър! Никаква хореография, от 12 000 ботевисти пяха не повече от 2000, това е жалко... Много постна картинка. Не можете да се мерите със Сектор "Б"!
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
ihalamadrid написа:W84me написа:Днес стадиона пълен, а по едно време все едно гледах театър! Никаква хореография, от 12 000 ботевисти пяха не повече от 2000, това е жалко... Много постна картинка. Не можете да се мерите със Сектор "Б"!
![]()
![]()
xaxaxaxa
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
slash1912 написа:сектор Б защо мълчиш
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Мерило сме, имах по-високо мнение за агитката на Ботев, но днес бяха много трагични. Едно знаме 15х10 метра и това ви беше за цял мач. Отделно цяла седмица рев, че нямало билети, а днес на стадиона имаше не повече от 14 000 души...
za nas e toj religiq написа:TristaNNN написа:Общо взето, закономерното се случи-който подава приятелска ръка на Харизмата, обикновено е прекаран. Ботев изпусна златен шанс да се добере до място в Европа, да се сърдят на себе си. Браво на Локомотив Пловдив, поздравления че не легнаха да компенсират червено-жълтата недоизречена любов!
Като даваш някакви определения я се замисли , ако и срещу вас играха така дали щеше да си толкова благосклонен към черно бялото отборче ? Макар че основна заслуга за равенството има нашия отбор , поздравявам и локомотивци за опълчението! След такава игра напълно заслужено може да им се вика буфери , поеха всичко което можахаБореха се със зъби и нокти тая топка да не влезе ,не случайно след края се радваха все едно са били Барса ! От наще няма как да съм недоволен , показаха кой е по добрия отбор макар и да липсваше шанса пред гола !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта