Петър Хубчев: Ботев трябва да е до Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Петър Хубчев: Ботев трябва да е до Левски и ЦСКА

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 май 2011 18:16

ЦСКА също може да се похвали с подобна серия, че дори и по-лоша 12 поредни години без победа в Пловдив : 1984-1996,като през този период имат само една точка в Пловдив, през 1992 2:2 , а в София имат 7 победи 2 равни и 2 загуби,т.е като цяло този период не им е много успешен срещу нас!

Имам информация,защо започват тези победи над Ц СКА ,който само със заповеди на шапките нареждаше Ботев да пада.До 84-85 година военните са си позволявали най арогантно да се подиграват с нашия клуб .Има безброй примери ,но времената са били такива.Та след тази годин делегация от пловдивското БФС заминава за София да се разправя за това безобразно рязане на Ботев Пловдив.Може би е имало ефект...

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 май 2011 02:49

Съгласен съм с Хубчев ! Хайде "Ботев" идвайте си на мястото :!:
В който и форум да се напише нещо положително за даден клуб, винаги ще се намери някой фен на сините, който ще намери да спори за нещо и да омаловажава.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 22 май 2011 11:10

forumx3 написа:Не че искам да се заяждам , но момчета кога ви е било мястото до Левски и ЦСКА ? Че и с Литекс трябвало да се преборят ???? Сезон 2006/2007 - 9 място , Сезон 2007/2008 - 12 място , Сезон 2008/2009 - 13 място , Сезон 2009/2010 - 1 точка . Кога сте били до Левски и ЦСКА в последните 10 години ?

Не,че искам да се заяждам,но явно не помниш ,че се ... само като видите табелата Пловдив! Редовно си ви биехме и вас, и цска (когато партията разрешеше),за съжаление селския бек направи всичко възможно да ни докара до това ниво което сме в момента.80-те и 90-те се асоциираха с ЦСКА,Левски и Ботев (тогава Тракия),това беше хегемониата в БГ футбола,но очевидно си доста малък за да знаеш тези неща

Reckless написа:Съгласен съм с Хубчев ! Хайде "Ботев" идвайте си на мястото :!:
В който и форум да се напише нещо положително за даден клуб, винаги ще се намери някой фен на сините, който ще намери да спори за нещо и да омаловажава.

Какво друго да очакваш от евроидиот!

draki75

Мнениеот draki75 » 22 май 2011 11:34

Клуб с традиции и велики фенове , успех ! ЦСКА ЗАВИНАГИ
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 22 май 2011 20:33

час по-скоро се надявам думите да станат дела :)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 23 май 2011 12:34

le6oqda написа:
forumx3 написа:Не че искам да се заяждам , но момчета кога ви е било мястото до Левски и ЦСКА ? Че и с Литекс трябвало да се преборят ???? Сезон 2006/2007 - 9 място , Сезон 2007/2008 - 12 място , Сезон 2008/2009 - 13 място , Сезон 2009/2010 - 1 точка . Кога сте били до Левски и ЦСКА в последните 10 години ?

+1. не мисля, че някога са били до Левски и ЦСКА по каквото и да е.
едно качване в "А" група ще е успех за Ботев. желая им успешно завръщане в "А" група.

Не сме били, зашото когато сме били на 1во място те се гонили 10тото !!
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 май 2011 12:56

Мнения на недорасляци, натъпкани до ушите с пропаганда от зомбираните медии, че двата хартиени гранда са всичко за футбола в България, останалото е пълнеж.

Момченца, по-добре не пишете, защото се излагате, и то се излагате много.
Не натискайте ТУК!

kanar02
Контакти:

Мнениеот kanar02 » 23 май 2011 16:12

Ей пишлигари вземете попрочетете поне малко статистика та да не се излагате :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 май 2011 19:33

Не им се сърдете на малките пишлегарчета. Аз като бях малко лапе за мен Ботев беше най-големият отбор, знаех че Левски ни е осовен конкурент и да, бях чувал че и ЦСКА са добри.......... Та в тоя ред на мисли, нормално е след като през последните 13-14 години сини и червени да са израстнали с отсъствието на Ботев сред големите да разсъждават така.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 май 2011 19:37

Всака държава си има своите грандове.
България обаче си има своите пишман софийски грандове, измислени от местните журналисти.
За да е гранд един отбор, той трябва да се радва на ограмна любов от страна на феновете и огромна посещаемост. Вижте дербитата по света на грандовете, вижте дербитата в Европа, вижте дори тук на Балканите в Гърция, Сърбия, Турция и т.н.
Какво имаме в България обаче, въпросните пишман грандове измислени от шопските журналисти са посетени от един файтон хора. На великото дерби между гранд 1 и 2 ходят средно 10 000 а между гранд 3 и 4 я идат 200-300 я не. А на мачовете срещу другите отбори посещаемостта е трагична.
Добре какъв е тоя гранд с празен стадион, нали любовта на феновете прави един отбор велик.

Така че аз не смятам, че Левски и ЦСКА трябва да са някакъв еталон за подражание, те са доста далеч от истината в последните 20 години. Нека видим как се работи в една съседна Гърция например(макар и раздирана от тежка икономическа криза). Радвам се, че Хубчев е работил Германия, дано успее да предаде на отбора ни професионализма на който се е учил там.

Върни се в “Ботев”