Арда-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол

Мнениеот Месершмит » 22 апр 2011 22:04

Yellow major написа:Днес бях в Кърджали и мога да кажа ,че бяхме 50/50 с местната публика, която вееше флагчета на ДПС. Но, не мога да адмирирам начина по който обиждахме феновете на домакините. Не може да се провокира така! Работил съм в Кърджали и знам ,че българите в града са големи родолюбци. А на стадиона половината от местните бяха българи. Даже бяха издигнали и българското знаме. Не разбирам така подкрепата за отбора. Подкрепяй си отбора и се кефи на прекрасната ни публика, та днес бяхме повече от 1200. Просто жълто море от маркови екипи на Ерреа и страхотни знамена.
Затова стана мелето след мача защото много грубо обиждахме местното население. Защо трябва да се меси футбола с политиката? Просто трябва да изчистим това. Иначе ще берем ядове навсякъде където минем в Б група.
Иначе за мача с класи над тях, но на тази картофена нива футбол е невъзможно да се играе. Само Ботев!

Напълно съм съгласен с мнението ти.
В допълнение мога да кажа, че веднъж за винаги някои наши фенове трябва да разберат, че те са фенове за да подкрепят и помагат на отбора, а не да си показват бабаитлъка. С простотиите само могат да навредят на отбора, нищо друго. Що трябваше да се мятат бомби по местните фенове и полицията така и не разбрах? Аре свинските крака по играчите на Арда, добре(на Барса-Реал имаше свинска глава ;) ), ама бомбите, защо???
С тия простотии тепърва ще имаме много жестоки наказания и отбора много ще страда. Не напразно Бакалов дойде в началото на мача и предупреди агитката, макар че никой не разбра какво точно каза на момчетата които бяха най-отпред.
Лошото е че вече вяма никаква футболна интрига в мачовете и феновете се чудят какви занимавки да си измислят да не им е скучно.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 22 апр 2011 22:06

canar4e написа:
Yellow major написа:Днес бях в Кърджали и мога да кажа ,че бяхме 50/50 с местната публика, която вееше флагчета на ДПС. Но, не мога да адмирирам начина по който обиждахме феновете на домакините. Не може да се провокира така! Работил съм в Кърджали и знам ,че българите в града са големи родолюбци. А на стадиона половината от местните бяха българи. Даже бяха издигнали и българското знаме. Не разбирам така подкрепата за отбора. Подкрепяй си отбора и се кефи на прекрасната ни публика, та днес бяхме повече от 1200. Просто жълто море от маркови екипи на Ерреа и страхотни знамена.
Затова стана мелето след мача защото много грубо обиждахме местното население. Защо трябва да се меси футбола с политиката? Просто трябва да изчистим това. Иначе ще берем ядове навсякъде където минем в Б група.
Иначе за мача с класи над тях, но на тази картофена нива футбол е невъзможно да се играе. Само Ботев!

Ами те през цялото време ни викаха жълти курви,и като вкараха гола РАЗВЯХА ТУРСКИ ЗНАМЕНА!!!

Не така! Те почнаха да ни викат така след като ние още от първата минута ги започнахме с обидите. Не съм съгласен с теб. Все пак това е спорт а не война!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 22 апр 2011 22:13

Между другото, самите местни се бяха раздвоили и по едно време стана сблъсък между тях самите. Предполагам между българи и турци.
А на излизане, като минавахме през парка за да стигнем до колите, хора от Кърджали ни питаха как е свършил мача и като им казвахме, че Ботев е победил, те се кефиха. Това бяха българи, които явно ни симпатизираха.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 22 апр 2011 22:15

Месершмит написа:

Напълно съм съгласен с мнението ти.
В допълнение мога да кажа, че веднъж за винаги някои наши фенове трябва да разберат, че те са фенове за да подкрепят и помагат на отбора, а не да си показват бабаитлъка. С простотиите само могат да навредят на отбора, нищо друго. Що трябваше да се мятат бомби по местните фенове и полицията така и не разбрах? Аре свинските крака по играчите на Арда, добре(на Барса-Реал имаше свинска глава ;) ), ама бомбите, защо???
С тия простотии тепърва ще имаме много жестоки наказания и отбора много ще страда. Не напразно Бакалов дойде в началото на мача и предупреди агитката, макар че никой не разбра какво точно каза на момчетата които бяха най-отпред.
Лошото е че вече вяма никаква футболна интрига в мачовете и феновете се чудят какви занимавки да си измислят да не им е скучно.

Радвам се,че има и други които споделят мнението ми. За маймунските звуци и за свинските крака не говоря изобщо, но за расизъм ни чакат зверски наказания в Б група, което единствено може да ни спре да минем на парад и през нея.Трябва тарторите да се намесят незабавно и да се респектират всички такива опити. Преди мачовете трябва да се обсъжда какво трябва и не трябва да се скандира. Хубаво пей си химна и други родолюбиви песни плюс прекрасните ни песни, но не обиждай на верска и друга основа противниковите фенове. Аз съм сигурен, че местните бяха ошашавени от нашата публика, но не трябваше да ги обиждаме и да търсим врагове там. Това е спорт!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 апр 2011 22:16

:evil:

Ако тази информация е истина, то Цветан Цветанов трябва още утре да си подаде оставката ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 22 апр 2011 22:16

Що пишете глупости бе?!
Значи ще викат,че ще ни режат гърлата и очаквате да няма реакция!Тия къде се намират!Ква толерантност, кви 5 лева!Не знам местните жандармери от кой етнос са се писали на преброяването,ама ако не бяха допуснали след края на мача местните да ни целят с камъни,нямаше да има ексцесии!Не може аз да съм до автобуса,да си говоря с футболистите и да прелетят няколко камъка!Такива били феновете,онакива били!
Към българите от домакинския сектор викахме Българи-Юнаци!Ама много от пишещите тук не са били на мача и пишат за да убият времето и да достигнат 1000-2000 мнения!Тва ,че местните полицаи са неспособни е проблемът,ама това не е само в Кърджали!И все пак етносите трябва да се съобразяват с преобладаващото население,а не обратното!В кърджали явно някои групи са се самозабравили!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 22 апр 2011 22:23

Доста работа трябва да свърши този бъдещ национален фен-клуб

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 22 апр 2011 22:25

sir George написа:Що пишете глупости бе?!
Значи ще викат,че ще ни режат гърлата и очаквате да няма реакция!Тия къде се намират!Ква толерантност, кви 5 лева!Не знам местните жандармери от кой етнос са се писали на преброяването,ама ако не бяха допуснали след края на мача местните да ни целят с камъни,нямаше да има ексцесии!Не може аз да съм до автобуса,да си говоря с футболистите и да прелетят няколко камъка!Такива били феновете,онакива били!
Към българите от домакинския сектор викахме Българи-Юнаци!Ама много от пишещите тук не са били на мача и пишат за да убият времето и да достигнат 1000-2000 мнения!Тва ,че местните полицаи са неспособни е проблемът,ама това не е само в Кърджали!И все пак етносите трябва да се съобразяват с преобладаващото население,а не обратното!В кърджали явно някои групи са се самозабравили!

Ами така де нашите предизвикаха това с грубите си обиди към техните фенове. не си далеч от истината. А дали съм бил там ще ти кажа 1 час преди мача бях там и си тръгнах 1 час след мача.

smith12

Мнениеот smith12 » 22 апр 2011 22:31

гледах мача в интернет и много ясно още в началото се чуваха провокациите на турчолята
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jeff Ament 1912
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament 1912 » 22 апр 2011 22:32

Пред 1000 бултраси победа и в Кърджали

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от Jeff Ament 1912 на 22 апр 2011 22:33, променено общо 1 път.
Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!
Изображение

Върни се в “Ботев”