Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 22:13

Нямам нищо против даксон, напротив знам, че е много добър. Може да е казал, че ще е готов за мача, но аз ще направя така, че с едно обаждане до него да бъде на терена, но да не прави нищо, защото, ако пусна нещата които имам в нета няма да му простите никога. Ако обичате обарнете внимание как ще играе в събота - симулативно. Съжалявам за начина по който действам, но битката се печели по всички възможни начини.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 ное 2008 22:19

plovdivesamona6 написа:
А иначе,колкото до този играч на ботев,не му знам името с татусите,то ние имаме,имали сме и ще имаме такива играчи и не е само един

и кой ви е и играча който може да се сравнява с васко :D няма такъв
Изображение

Ти за татусите ли говориш,или за играча ? Айде сега,задай си въпроса - Чикото,М.Бакалов,Зехтински и т.н. имаха ли такива "шарении" по телата,какъв футбол играеха и това,че нямат ликът на Ботев на гърба си или на гъза си прави ли ги по-малко "Ботевисти"...? Приятелю,не си в час... ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 22:19

Don Rumen написа:Нямам нищо против даксон, напротив знам, че е много добър. Може да е
казал, че ще е готов за мача, но аз ще направя така, че с едно обаждане
до него да бъде на терена, но да не прави нищо, защото, ако пусна
нещата които имам в нета няма да му простите никога. Ако обичате
обарнете внимание как ще играе в събота - симулативно. Съжалявам за
начина по който действам, но битката се печели по всички възможни
начини.

абе то и на Даксон вече много не му пука.Нали и без това след този мач го продават и може спокойно
да каже какво мисли за велбъжд.както въндев ги нареди хубаво след като се махна

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 22:24

birabecks написа:
plovdivesamona6 написа:
А иначе,колкото до този играч на ботев,не му знам името с татусите,то ние имаме,имали сме и ще имаме такива играчи и не е само един

и кой ви е и играча който може да се сравнява с васко :D няма такъв
Изображение

Ти за татусите ли говориш,или за играча ? Айде сега,задай си въпроса - Чикото,М.Бакалов,Зехтински и т.н. имаха ли такива "шарении" по телата,какъв футбол играеха и това,че нямат ликът на Ботев на гърба си или на гъза си прави ли ги по-малко "Ботевисти"...? Приятелю,не си в час... ;)

какъв чико,бакалов.Те сегашните футболисти два паса не могат да си подадат.Остава само желанието.За нещастие
не става само с желание,но пак си е нещо и по добре да го има.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 22 ное 2008 22:24

Don Rumen написа:Нямам нищо против даксон, напротив знам, че е много добър. Може да е казал, че ще е готов за мача, но аз ще направя така, че с едно обаждане до него да бъде на терена, но да не прави нищо, защото, ако пусна нещата които имам в нета няма да му простите никога. Ако обичате обарнете внимание как ще играе в събота - симулативно. Съжалявам за начина по който действам, но битката се печели по всички възможни начини.

Още един умрял от страх преди дербито. Не свикнахте ли вече 10 години. Трябва да приемате загубите съвсем нормално и случайно ако се докопате до някоя измъчена победа да се радвате все едно сте взели КЕШ.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 22:28

kanar4o написа:
Don Rumen написа:Нямам нищо против даксон, напротив знам, че е много добър. Може да е казал, че ще е готов за мача, но аз ще направя така, че с едно обаждане до него да бъде на терена, но да не прави нищо, защото, ако пусна нещата които имам в нета няма да му простите никога. Ако обичате обарнете внимание как ще играе в събота - симулативно. Съжалявам за начина по който действам, но битката се печели по всички възможни начини.

Ти си голям селянин и срам за жълто-черния отбор ! Изчезвай веднага ! Ходи си бий чикиите !

ееее,остави човека да си направи бъзика.След няколко дена като обяват ,че е футболист на Цска и позира с червената
фланелка ще се окаже прав.то още от сега се знае така че малко бъзик преди дербито ,че вече е подписал.какво толкова.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 22:30

STENLI написа:'С удоволствие ще си побъбря с него, ако го мерна някъде. Много бих искал да разгледам с него въпроса за начина, по който се показва уважение към български герои, като Христо Ботьов Петков. Жалко, че на вас това не прави впечатление!'

KAKVO ZA HRISTO BOTEV ...NE TE RAZBRAH????

Много е дълга темата, Стенли. "Кръв и чест" минава за фашистки символ. Написан на английски винаги звучи смешно. Нали се сещаш, че англо-саксонския фашизъм може да буди само смях.
Оригинала е на немски - "Кръв и земя" (Blut-und-Boden). Ама де толкоз акъл в това момче ...

Това едно. После: Е, как не се намери един от вас (жълтите) да прочете цялото му творчество, ама от край до край. При всички случаи щяха да направят впечатление две неща - А)Няма друг български автор, който така унизително да се е отнасял към българския народ, с подобни епитети. Лошото е, че винаги е бил прав!

Б) "Вярвам в единний, комунистический идеал!" ... Сори, но както и да го погледнеш, човека минава за първия комунист по тези географски ширини. Да ползваш лика и името му в националистичен контекст, ще ме извините, но си е направо ... пръдня работа!

Ботев е уникален с едно нещо, което няма аналог в световната история (малко изключение е Унгария) и то е САМОЖЕРТВАТА! Да платиш с живота си за нещо, което е видимо само за теб е екзистенциален парадокс. Луд за връзване, но съм адски горд, че народа ми е родил такъв човек!

Всеки има своето мнение, а моето по въпроса е, че противниците на ФК"Ботев 1912" тачат този наш, национален герои далеч по-достойно, отколкото "ботевистите". Най-малкото, не спекулирайки с името му и делото му.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 ное 2008 22:37

plovdivesamona6 написа:Ти за татусите ли говориш,или за играча ? Айде сега,задай си въпроса - Чикото,М.Бакалов,Зехтински и т.н. имаха ли такива "шарении" по телата,какъв футбол играеха и това,че нямат ликът на Ботев на гърба си или на гъза си прави ли ги по-малко "Ботевисти"...? Приятелю,не си в час... ;)

какъв чико,бакалов.Те сегашните футболисти два паса не могат да си подадат.Остава само желанието.За нещастие
не става само с желание,но пак си е нещо и по добре да го има.[/quote]
Ами,майна,за това си говорим...Не знам това момче може да е добър,надъхан и т.н.Ако е така - евала,без значение че е от "Ботев",това е супер. Но ако някой му шари кинти,дали няма да иде в "Левски",ЦСКА, и пр.Като онова момче Христов - и него много го обичахте,а кво стана? По-голям левскар от него няма...Като Гонзо,звездата, на майка..................та

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 22:42

Абе канарчо, ти да не си лилчо или някой от продажниците та толкова се засягаш, ако знаеш какво съм направил даже ще се гордееш с мен, ако си истински Ботевист де. А на вагона искам да кажа, че въбще не ни е страх, но в крайна сметка победата си е победа, нали все натяквате последните години колко пъти сте ни били, а не казвате как нали.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 ное 2008 22:45

plovdivesamona6 написа:ееее,остави човека да си направи бъзика.След няколко дена като обяват ,че е футболист на Цска и позира с червената
фланелка ще се окаже прав.то още от сега се знае така че малко бъзик преди дербито ,че вече е подписал.какво толкова.

Мислиш ли , че не знаем..? Това ще стане,ако Лупи си плати навреме.За това се говори от доста време,така че е стара информация... ;)

Върни се в “Ботев”