maina написа:да , събота е ...но съм на работа съботата и първа смяна и втора смяна все се застъпва с мача , така че и да ги въртя няма как да стане...
Пууу, кофти работа...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
maina написа:да , събота е ...но съм на работа съботата и първа смяна и втора смяна все се застъпва с мача , така че и да ги въртя няма как да стане...
botev_fen написа:Кайо е много добър играч.@botev_1912 ,аз ходя на мачове,ама незнам дали Ти ходиш!Кво искаш да прави един опорен халф?Да вкарва по 2 гола на мач,да тича по 12 км и да има 98% точни пасове?Няма такова животно.Караджинов си е много добър на позицията,подава супер пасове и има някъв поглед към играта.В момента не е в най-добрата си форма,но това не значи че не е добър и не е полезен.
Don Rumen написа:Ботев 1912, ти май гладаш някой друг футболист или друг мач. Според твойта логика слаби футболисти са Де Роси, Макелеле, Готузо и т.н. за сажаление в Бг всеки разбира от футбол, но повечето за съжаление са като теб и затова сме да това дередже. Според мен е много полезен и добре че дойде малко да се закрепим.
botev_fen написа:botev_1912 ти май не разбираш много от футбол...ама както и да е ай със здраве![]()
kishe написа:питам защото за мача ботев-славия в един вестник пише 9000 зрители в друг 9500 ,в гонг пишат 5500 и разликата е фрапираща
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта