Димитровград-Ботев 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: BULTRAS ON TOUR - Димитровград
Между другото мача по програма трябва да се играе в Пловдив, тъй като след като изтеглиха жребия трябваше да прием Марково и мисля, че наистина ще е в Пловдив.

За Марково като му дойде времето сега сме в Димитровград 

-
- Контакти:
Ако си имал впредвид, че от тук нататък гостуванията ще са само ДВЕ, моля да ме изивниш!
[/quote]
Имах предвид,че остават две гостувания,но си прав.Бях забравил финала.За което моля ти да ме извиниш.

Имах предвид,че остават две гостувания,но си прав.Бях забравил финала.За което моля ти да ме извиниш.

- nik_bg1
- Контакти:
Там сме...
ПОБЕДА,ПОБЕДА,ПОБЕДА...АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИ...
НИЕ "БОТЕВ" СМЕ И НА ПЛОВДИВ,ГОСПОДАРИТЕЕЕЕЕ...
ПОБЕДА,ПОБЕДА,ПОБЕДА...АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИ...
НИЕ "БОТЕВ" СМЕ И НА ПЛОВДИВ,ГОСПОДАРИТЕЕЕЕЕ...
Някой знае ли къде може да се следи развоя на мача за тези които не могат да отидат на стадиона в Димитровград, разбира се ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
- batistuta25
- Контакти:
ilian12 написа:Някой знае ли къде може да се следи развоя на мача за тези които не могат да отидат на стадиона в Димитровград, разбира се ...
От новата официалната страница на Ботев пуснаха мача на живо: http://botevplovdiv.bg/component/conten ... grad-Botev Напред Мой Ботев.
Любовта на хората прави един отбор голям!!!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ilian12 написа:Някой знае ли къде може да се следи развоя на мача за тези които не могат да отидат на стадиона в Димитровград, разбира се ...
Този мач ще е последния без истински лайвскор в официалния сайт, имаш думата ми. Още на мача със Загорец ще има такъв модул, макар и все пак в тестови режим... Идеята е да е супер подробен и описателен, а пък си иска време, за да се програмира както трябва.
Не натискайте ТУК!
- dagger1912
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:Този мач ще е последния без истински лайвскор в официалния сайт, имаш думата ми. Още на мача със Загорец ще има такъв модул, макар и все пак в тестови режим... Идеята е да е супер подробен и описателен, а пък си иска време, за да се програмира както трябва.
Айде успех и ще сме Ви благодарни, защото найстина е кофти да неможеш да отидеш на мача и да не знаеш какво се случва с любимият ти отбор!

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
dagger1912 написа:Шврнц Тпрунков написа:Този мач ще е последния без истински лайвскор в официалния сайт, имаш думата ми. Още на мача със Загорец ще има такъв модул, макар и все пак в тестови режим... Идеята е да е супер подробен и описателен, а пък си иска време, за да се програмира както трябва.
Айде успех и ще сме Ви благодарни, защото найстина е кофти да неможеш да отидеш на мача и да не знаеш какво се случва с любимият ти отбор!![]()
Бързата работа - срам за майстора, знаеш, за това и малко се забави лайвскора, но пък ще се опитаме да е много детайлен и качествен.
Не натискайте ТУК!