Втора контрола на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Втора контрола на Ботев
Kога ще е следващата контрола с с кого ще играем ?
- options_1912
- Контакти:
samobotev написа:Kога ще е следващата контрола с с кого ще играем ?
В четвъртък ни е следващата контрола с Ботев Гълъбово в Гълъбово а за час ако ме питаш незнам точно

- rump_shaker
- Контакти:
джони написа:нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек
Първо, какво общо имат буферите с нашата игра? Къв беше смисъла да ги дадеш като пример? И ти какво очакваш от момчета събрани преди 2 седмици? Брестник и Любимец, са две отборчета които имат бази и терени по добри от на повечето обори в А група. От няколко години инвестират сериозно във футбола и футболистите които играят там са качествени. Не случайно в Б група се представиха на ниво. Така че мисля че тези 2 ремита хич не са гола-вода. Да не забравяме че ние ще се състезаваме в В. Там нивото е далеч под това на Любимец и Брестник.

Rump, по принцип резултатите в контроли и то толкова рано, нямат значение, така че не се връзвай на джони. Мисля обаче че трябва да се намери спешно нападател, поне това в двете контроли се оказва проблемен пост.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- rump_shaker
- Контакти:
джони написа:естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.

щети се нали, гледай само да не стане нещо подобно в дербито с Левски Карлово

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
rump_shaker написа:джони написа:нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек
Първо, какво общо имат буферите с нашата игра? Къв беше смисъла да ги дадеш като пример? И ти какво очакваш от момчета събрани преди 2 седмици? Брестник и Любимец, са две отборчета които имат бази и терени по добри от на повечето обори в А група. От няколко години инвестират сериозно във футбола и футболистите които играят там са качествени. Не случайно в Б група се представиха на ниво. Така че мисля че тези 2 ремита хич не са гола-вода. Да не забравяме че ние ще се състезаваме в В. Там нивото е далеч под това на Любимец и Брестник.
повече от ясно съм го написал.непрекъснато си хвалят отбора колко бил добър и как ще мачкат с някакви третокласни чернилки.и при нас също се казва ,че сме били добре и как нямало да имаме проблеми.срамно е да ни сравняваш с брестник.на контролата ясно се видя,че играят само ,за да отбият номера.масларя ще се окаже един голям мошеник.явно президента на брестник е най-тъпия човек щом дава пари на тия.и каква база-имат 1 терен и 2 на малки вратички
loko2004 написа:
щети се нали, гледай само да не стане нещо подобно в дербито с Левски Карлово
бр.ето и го нагледния пример.вижте го добре.точно за това говорих
- rump_shaker
- Контакти:
джони написа:повече от ясно съм го написал.непрекъснато си хвалят отбора колко бил добър и как ще мачкат с някакви третокласни чернилки.и при нас също се казва ,че сме били добре и как нямало да имаме проблеми.срамно е да ни сравняваш с брестник.на контролата ясно се видя,че играят само ,за да отбият номера.масларя ще се окаже един голям мошеник.явно президента на брестник е най-тъпия човек щом дава пари на тия.и каква база-имат 1 терен и 2 на малки вратички
Джони моля те спри да пишеш глупсоти. Явно си доста комплексиран от името Локомотив. Последните ти два поста са свъзрани с Локомотив. По дяволите какво общо има Локомотив с Ботев Пловдив и проблемите които имаме ние. И да в момента ще сравнявам Ботев с Брестник, защото каквито и да сме, реалноста е такава че ние сме в В група. Неможе да имаме играчи като за шампиони нали се сещаш. Така че всеки който е над нас е критерий за мерило в този момент!

rump_shaker написа:джони написа:повече от ясно съм го написал.непрекъснато си хвалят отбора колко бил добър и как ще мачкат с някакви третокласни чернилки.и при нас също се казва ,че сме били добре и как нямало да имаме проблеми.срамно е да ни сравняваш с брестник.на контролата ясно се видя,че играят само ,за да отбият номера.масларя ще се окаже един голям мошеник.явно президента на брестник е най-тъпия човек щом дава пари на тия.и каква база-имат 1 терен и 2 на малки вратички
Джони моля те спри да пишеш глупсоти. Явно си доста комплексиран от името Локомотив. Последните ти два поста са свъзрани с Локомотив. По дяволите какво общо има Локомотив с Ботев Пловдив и проблемите които имаме ние. И да в момента ще сравнявам Ботев с Брестник, защото каквито и да сме, реалноста е такава че ние сме в В група. Неможе да имаме играчи като за шампиони нали се сещаш. Така че всеки който е над нас е критерий за мерило в този момент!
ти си тоя дето се заяжда.ако съм комплексиран ,както казваш,аз ще им завиждам и ще искам да сме като тях.но аз пиша точно обратното.не искам да сме като тях.не виждам нищо лошо да давам обратното сравнение.така,че няма логика в това което си написал.
ще дам друго сравнение с цска и левски и поведението на публиката спрямо футболистите(не спрямо ръководставата им).непрекъснато те изискват, изискват, изискват от футболистите.така се гради манталитет.затова ми беше идеята да се направи една среща с тях да се стягат яко
пп:омръзна ми.повече няма да пиша по темата