Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как преценяте отбора на Ботев за "В" група?

Анкетата завърши на 23 юли 2010 23:24

Много добър, няма да загубим мач
45
31%
Добър е, но ще имаме проблеми
27
19%
Ами бива, като за "В" група
32
22%
Не е лош, но няма да влезем в "Б" група
5
3%
Слаба работа, ще е сложно влизането
3
2%
Ужасна селекция, да не почват по-добре
2
1%
Важното е, че урода го няма!
17
12%
Мразя "Ботев", да изгният по селските групи дано!
13
9%

Общо гласове: 144

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?

Мнениеот bulgaro » 03 юли 2010 11:58

kanar4o написа:Бате ,нямаш никаква представа за състава. Доста си некомпетентен по този въпрос ,така че по-хубаво да си беше спестил изказването.

Далеч съм от мисълта да влизам в дискусии за качествата на някакви млади надежди, чийто имена (Зайцев е ясен :lol: ) нищо не ми говорят.
Като те гледам, сигурно си им наборче, може и футбол да поритваш с тях, но ако не си наясно, да ти кажа, че футболът във В група няма нищо общо с този игран в юношеските групи.
Не виждам как хлапета на по 17 - 18 г. ще се опрът на закоравелите местни "звезди" на селските отбори. В тая група са късани толкова минискуси и ахилеси, колкото сигурно в никое друго първенство по света.

Не искам да звуча скептично, не съм "мрънкач" или "хейтър", имам пълно доверие на Бакалов и щаба му, но не трябва да си мислим, че влизаме в по-горната, само защото сме Ботев. Трудно ще е, ще се леят и кръв, и пот, и сълзи.
Марица са единственият ни конкурент, както казах по-горе - с класи са над останалите. Тази пролет им гледах по-голямата част от мачовете и никак не съм оптимист за нас особено, ако мачът ни с тях е в началото на полусезона.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 юли 2010 12:17

bulgaro написа:
kanar4o написа:Бате ,нямаш никаква представа за състава. Доста си некомпетентен по този въпрос ,така че по-хубаво да си беше спестил изказването.

Далеч съм от мисълта да влизам в дискусии за качествата на някакви млади надежди, чийто имена (Зайцев е ясен :lol: ) нищо не ми говорят.
Като те гледам, сигурно си им наборче, може и футбол да поритваш с тях, но ако не си наясно, да ти кажа, че футболът във В група няма нищо общо с този игран в юношеските групи.
Не виждам как хлапета на по 17 - 18 г. ще се опрът на закоравелите местни "звезди" на селските отбори. В тая група са късани толкова минискуси и ахилеси, колкото сигурно в никое друго първенство по света.

Не искам да звуча скептично, не съм "мрънкач" или "хейтър", имам пълно доверие на Бакалов и щаба му, но не трябва да си мислим, че влизаме в по-горната, само защото сме Ботев. Трудно ще е, ще се леят и кръв, и пот, и сълзи.
Марица са единственият ни конкурент, както казах по-горе - с класи са над останалите. Тази пролет им гледах по-голямата част от мачовете и никак не съм оптимист за нас особено, ако мачът ни с тях е в началото на полусезона.

Защо не включваш Нафтата? :)

Ако става дума за трошене на кости, значи Стълба ще е топ-играча на първенството тази година :) :) :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 03 юли 2010 12:42

Шврнц Тпрунков написа:
Защо не включваш Нафтата? :)

Защото не ги виждам като конкурент ;)

Реално, Марица бяха най-силният тим последния сезон, проблемът им е, че Берберов не искаше да влизат в Б, има си лични проблеми, знаете, че той е нещо като умалено копие на митьо, но много по-интелигентен играч, от което страда отбора и немногобройната му публика. Не знам дали е още следствен и какви ще са им целите за новия сезон, ако играят за Б група - ще ни е много трудно, ако играят за на Берберов кесията - пак ще ни трудно, защото ще продават мачаве, а на нас тези схеми са ни чужди.
Ще видим, квото сабя покаже
За нас най-важното е да бъдем на всеки мач, както ние си знаем 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2010 12:44

bulgaro написа:

До някъде съм съгласен с теб, за трудността която ни очаква, но определено имат качества
играчите и като нищо след година две да имаме родни футболни звезди
И все пак нищо крайно не може да кажем за отбора дали или.... по простата причина, че много от играчите никой не ги знае. Като нищо може да израснат за големия футбол при нас 2-3(може и повече)момчета от този отбор!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2010 13:32

АБЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ 2-3 ФУТБОЛИСТИ ОТ ТИПА "СЪЗДАВАЩИ СПОКОЙСТВИЕ" И НА ФЕНОВИТЕ А И НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ. ДРУГ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ЩЕ ИГРАЯТ В "В"ГРУПА. МИСЛЯ ЧЕ Е ВЪПРОС НА ПАРИ КОЙТО МАЙ СЕГА НЯМА ДОСТАТЪЧНО. МИСЛЯ ЧЕ И ТАЗИ ПОТАЙНОСТ ЗА ТОВА КОЙ ДАВА ПАРИТЕ И КАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪЗДАВА НЕСИГУРНОСТ У ПО-СТАРИТЕ ПУШКИ, КОЙТО ОБИЧАТ СИГУРНОСТА.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юли 2010 17:12

bnborisov написа:АБЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ 2-3 ФУТБОЛИСТИ ОТ ТИПА "СЪЗДАВАЩИ СПОКОЙСТВИЕ"

Съгласен...Трябва ни един/двама футболисти тип - Б.Благнев,Тр.Пачев...А те знаеха как да "озъбтят" протовниковите нападатели...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 юли 2010 17:51

nik_bg1 написа:
bnborisov написа:АБЕ ТРЯБВАТ ОЩЕ 2-3 ФУТБОЛИСТИ ОТ ТИПА "СЪЗДАВАЩИ СПОКОЙСТВИЕ"

Съгласен...Трябва ни един/двама футболисти тип - Б.Благнев,Тр.Пачев...А те знаеха как да "озъбтят" протовниковите нападатели...

Не съм виждал друг футболист с толкова мощен шут като на Блангев. Преди години на мач с Локото ще бие фал и уцелва стената, един играч се срутва на земята, топката се връща към него, пак удар, втори локомотивец почва да се гърчи от болка, топката пак се връща към него, той замахва и тъпанарите се разбягаха ... :twisted:, излиза срещу вратаря, а оня направо се насра, от дуспата следва бомба и нацепва вратаря в главата и корнер. После 10 мин. не се игра футбол, а лекарите на Локото се чудеха на кого първи да оказват помощ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юли 2010 19:01

Грешка...имам впредвид: - ""Обеззъбят" противниковите нападатели"
Прав си Илияне,аз пък помня един мач с пловдивското "Локо".Имаха един дребен мангал нападател Джевизов и го пускат мисля за първи път(дебют). А тоя мангал надъхан,бяга като щур по терена и на спринт скъса по фланга нашият Благо 1/2 пъти...и наш Благо,като го метна 2 пъти на пистата(рамо в рамо),палячото мина на другия фланг.Блангев и той се премести...магала пак смени фланга,Благо и той.Когато се засичаха(случайно) Джевизов почна да го обикаля на 10 метра...Второто полувреме,дебютанта го смениха...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 юли 2010 17:54

Блангев бе и голям шемет. Мач на Колежа, не помня кой ни гостуваше, но Ботев изпълнява корнер и губи топката. Скоростна контра на гостите, от защитата е останал само Младенов, срещу него 3-ма нападатели, Благо се носи след тях малко в дясно. В момента в който нападателя с топката се чудеше на кого да подаде (в ляво или в дясно), Благо му подвикна отзад "Остави, остави". Нападателя остави топката и спринтира напред, явно помисли, че го подкрепя отзад някой от неговите. Благо взе топката и играта продължи. Нападателя побесня, отиде при съдията и започна да вика нещо, а съдията се смее вдигнал ръце, един вид какво да направи, оня крещи, вика и накрая получи жълт картон, след малко го смениха ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 юли 2010 19:28

Ботев притежаваше добри вратари,"железни" защитници,най-техничните халфове и класни централни нападатели. :) Да не ги изброявам,защото се страхувам да не пропусна някой. ;)
Трябва да се работи повече време с школата и да върнем облика си.Бакалчето спомена на пресконференция,което е много радващо. :)
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”