kanar4o написа:Бате ,нямаш никаква представа за състава. Доста си некомпетентен по този въпрос ,така че по-хубаво да си беше спестил изказването.
Далеч съм от мисълта да влизам в дискусии за качествата на някакви млади надежди, чийто имена (Зайцев е ясен
Като те гледам, сигурно си им наборче, може и футбол да поритваш с тях, но ако не си наясно, да ти кажа, че футболът във В група няма нищо общо с този игран в юношеските групи.
Не виждам как хлапета на по 17 - 18 г. ще се опрът на закоравелите местни "звезди" на селските отбори. В тая група са късани толкова минискуси и ахилеси, колкото сигурно в никое друго първенство по света.
Не искам да звуча скептично, не съм "мрънкач" или "хейтър", имам пълно доверие на Бакалов и щаба му, но не трябва да си мислим, че влизаме в по-горната, само защото сме Ботев. Трудно ще е, ще се леят и кръв, и пот, и сълзи.
Марица са единственият ни конкурент, както казах по-горе - с класи са над останалите. Тази пролет им гледах по-голямата част от мачовете и никак не съм оптимист за нас особено, ако мачът ни с тях е в началото на полусезона.