Кой път ще избере Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой път ще избере Ботев?
в началото попитах колко време е необходимо да се обиграе боеспособен отбор,никой не каза до тук,според мен 3години са напълно достатъчни така,че ако почнем от В ще сме в А вразцвета си,може би затова от БФС искат да сме от най долу,защото докато се върнем в А трябва пак да си обиграваме състава и няма да бием големите поне в началото
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
абе какво го мислим толкова!От където ни пуснат.Само да казват по-бързо.
gogova4o написа:в началото попитах колко време е необходимо да се обиграе боеспособен отбор,никой не каза до тук,според мен 3години са напълно достатъчни така,че ако почнем от В ще сме в А вразцвета си,може би затова от БФС искат да сме от най долу,защото докато се върнем в А трябва пак да си обиграваме състава и няма да бием големите поне в началото
Историята от последните 10 години показва, че след изпадане в "Б" група правим нов отбор, който за 1 година се връща в "А" група, там играе относително добре и на края на 2-та година момчетата биват разпродадени и така на следващата година пак изпадаме. Така че две години не са малък срок за обиграване и през 3-та ще са на добро ниво.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ilian12 написа:gogova4o написа:в началото попитах колко време е необходимо да се обиграе боеспособен отбор,никой не каза до тук,според мен 3години са напълно достатъчни така,че ако почнем от В ще сме в А вразцвета си,може би затова от БФС искат да сме от най долу,защото докато се върнем в А трябва пак да си обиграваме състава и няма да бием големите поне в началото
Историята от последните 10 години показва, че след изпадане в "Б" група правим нов отбор, който за 1 година се връща в "А" група, там играе относително добре и на края на 2-та година момчетата биват разпродадени и така на следващата година пак изпадаме. Така че две години не са малък срок за обиграване и през 3-та ще са на добро ниво.
Абсолютно съм съгласен. За три години един отбор ще е на върха на възможностите си, и ако тогава е в "А" ще подобрим "селския" успех от шесто място.
Не натискайте ТУК!
ilian12 написа:gogova4o написа:в началото попитах колко време е необходимо да се обиграе боеспособен отбор,никой не каза до тук,според мен 3години са напълно достатъчни така,че ако почнем от В ще сме в А вразцвета си,може би затова от БФС искат да сме от най долу,защото докато се върнем в А трябва пак да си обиграваме състава и няма да бием големите поне в началото
това имам впредвид,даже повече от добро според мен
Teo написа:
Станко
damageplan
Станко
damageplan
А някой знае ли,кога ще кажат къде ще играем?
Видно е, че в момента се надлъгват. При положение, че има няколко отбора от които може да купим право на участие във "В" ще се надлъгват поне още няколко дена, докато се стигне приемлива цена.
50 000 не са малко пари. Това са поне 2-ма добри млади играча.
- nik_bg1
- Контакти:
daimio написа:А някой знае ли,кога ще кажат къде ще играем?
За сега,никой не може да отговори на този въпрос.
Предполагам,че след събранието ще има яснота.
Иначе се надяваме да започнем поне от "В"група.
Последна промяна от nik_bg1 на 07 юни 2010 20:25, променено общо 1 път.
ilian12 написа:50 000 не са малко пари. Това са поне 2-ма добри млади играча.
ако тези пари ще са проблем... за кво говорим?