botev_1912 написа:Кашчей написа:botev_1912 написа:След като не се чувстваш комфортно в нашият форум, най логичното нещо е да преустановиш набезите си в него!
Нещата за които пишеш грам не ме интересуват и не смятам да се ровя в нета за тях!
Ще те заинтересуват, ако "Ботев" не си разсрочи плащанията до 31.03, или не ги изплати до 30.04 изцяло!
Ти му показваш къде и какво да прочете за правилата и условията за лиценз за следващия сезон, то ти се дръвчи насреща, щото е "канар" и това го прави всезнаещ по презумпция
Чувствам се добре във всеки
подфорум на форума "Гонг".Вашият форум си е на сайта на отбора ви!
Ама то май само ти не разбра че БПФК няма задължения!Задължения които трябва да се плащат има АД-то на селяка което скоро няма да им нищо общо с футбола!

Защо тогава изхвърлиха от А група "Ботев" а не селяка, ъм?
ПП-Вчера, един от вас ми каза, че греша за акциите и беше прав.Това ме амбицира и почти цял следобед съм се ровил в различни сайтове, за да разбера какво наистина представлява синдикът, какви права и задължения има.Четох и какво представлява Процедурата по несъстоятелност, как се открива, какво представлява масата по несъстоятелност.Четох Правилникът за лицензиране за следващият шампионат.Не му отговорих така, както ти на мен, а потърсих грешката в себе си.
Сега, ако наистина искаш да знаеш, провери дали ПФК "Ботев Пловдив "АД няма никакви задължения, защото отборът е АД и е на Селяка, и не може да се отделя от него.Процедурата не е лично срещу Христолов, а срещу ПФК "Ботев"АД, защото задълженията са на отбора.НАП си търси вземанията от АД-то на отбора, а не от някое друго дружество на Христолов.И което е любопитното в казуса, ако ЦСКА ви дължи пари за Саидходжа и Минев-те също влизат в графата длъжници и попадат под ударите на ПН.
Затова е по-добре, когато ти кажат, че грешиш, да потърсиш информация и да обориш или докажеш, но не да се репчиш, само защото си фен на даден отбор.
Коректният тон няма да ти навреди, а обидите няма да те направят по-велик!