Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев

Мнениеот kishe » 28 фев 2010 20:32

браво на човека помага в много трудни времена на отбора защото трябва да се почне от школата ремонта на кухото ад на селския а ние веднага го почаваме имал ли пари,не плащал зплати във волейболния,от къде му са доходите май който идва трябва да си размножи данъчната декларация и да е раздава на нас феновете та да виждаме какъв данък е платил за предходната година и да им правим кастинги.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 28 фев 2010 22:05

kishe написа:браво на човека помага в много трудни времена на отбора защото трябва да се почне от школата ремонта на кухото ад на селския а ние веднага го почаваме имал ли пари,не плащал зплати във волейболния,от къде му са доходите май който идва трябва да си размножи данъчната декларация и да е раздава на нас феновете та да виждаме какъв данък е платил за предходната година и да им правим кастинги.

+100

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 28 фев 2010 22:56

Дано бързо се оправите!Сектор Г,а надявам се и България стоят зад вас!Ботев е клуб с чудесна история и верни фенове и ще го има!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 28 фев 2010 22:59

Roger_Federer написа:Дано бързо се оправите!Сектор Г,а надявам се и България стоят зад вас!Ботев е клуб с чудесна история и верни фенове и ще го има!

Мерси за подкрепата. :)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 28 фев 2010 23:47

Браво!!!
Точно от ДЮШ, трябва да се започне...
Браво!!!
Добро,начало.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 01 мар 2010 00:46

Е чакайте малко ве майна, все още нищо не е станало. Говори се че може да стане, ама докато не го видя че е станало аз не вярвам. Достатъчно ни лъгаха в последните години. Стига толкова благодарствени писма и тем подобни щуротии. Когато има реални резултати тогава коментирайте. А дотогава на думи като "ще направя еди какво си", аз специално не вярвам. А иначе Георги Георгиев е брат на Теодор Салпаров либерото на националния по волейбол, и президент на ВК ЦСКА. Доколкото знам волейболните президенти не са чак такива мафиоти като футболните по простата причина, че във волейбола не играят такива пари каквито са във футбола. Вижда ми се честен човек макар и не толкова богат. Ще видим какво ще стане.Не ми се вярва да вземе мъжкия отбор, но дори и да го направи той няма да стои еднолично начело на Ботев.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 мар 2010 08:05

Благодарности към г-н Георгиев и неговата фирма за подкрепата,която искат да ни дадат!
Относно притесненията на някой,кой какви пари и дял щял да взима-и в ДЮШ има пари ама за тези,които знаят как да ги извадят.Със сигурност няма с уговорени мачове да стане и черно тото.Нито с права от телевизий.А с много внимание и работа с подрастващото поколение,което е не само наше ,но и на държавата бъдеще.Така че освен да благодаря отново на г-н Георгиев нищо друго не ми остава!!!Дано скоро желанието им стане реалност.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 мар 2010 08:38

Аз имам 1 и 1/2 на ум, но щом е рекъл, че ще помага, нека започва.
Върши ли работа, ще спечели и "аферим"-ът ми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 01 мар 2010 08:51

Само се претиснявам ,най добрите ни юнуши да не поемат веднага към ЦСКА ,след като се види ,че в тях има хляб . :oops: :oops: :roll: :roll:

kanarfan
Контакти:

Мнениеот kanarfan » 01 мар 2010 09:20

Важна информация
на 15.03.2010 делото АДВ/агенция за държавни вземания/ срещу ДХ-С
Прдлагам да помогнем на съда да вземе правилно решение

Върни се в “Ботев”