Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Собственикът на ВК ЦСКА ще спасява Ботев
браво на човека помага в много трудни времена на отбора защото трябва да се почне от школата ремонта на кухото ад на селския а ние веднага го почаваме имал ли пари,не плащал зплати във волейболния,от къде му са доходите май който идва трябва да си размножи данъчната декларация и да е раздава на нас феновете та да виждаме какъв данък е платил за предходната година и да им правим кастинги.
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:браво на човека помага в много трудни времена на отбора защото трябва да се почне от школата ремонта на кухото ад на селския а ние веднага го почаваме имал ли пари,не плащал зплати във волейболния,от къде му са доходите май който идва трябва да си размножи данъчната декларация и да е раздава на нас феновете та да виждаме какъв данък е платил за предходната година и да им правим кастинги.
+100
- Roger_Federer
- Контакти:
Дано бързо се оправите!Сектор Г,а надявам се и България стоят зад вас!Ботев е клуб с чудесна история и верни фенове и ще го има!
- Jeff Ament
- Контакти:
Roger_Federer написа:Дано бързо се оправите!Сектор Г,а надявам се и България стоят зад вас!Ботев е клуб с чудесна история и верни фенове и ще го има!
Мерси за подкрепата.

12 март 1912 г.

- nik_bg1
- Контакти:
Браво!!!
Точно от ДЮШ, трябва да се започне...
Браво!!!
Добро,начало.
Точно от ДЮШ, трябва да се започне...
Браво!!!
Добро,начало.
- max_danieli
- Контакти:
Е чакайте малко ве майна, все още нищо не е станало. Говори се че може да стане, ама докато не го видя че е станало аз не вярвам. Достатъчно ни лъгаха в последните години. Стига толкова благодарствени писма и тем подобни щуротии. Когато има реални резултати тогава коментирайте. А дотогава на думи като "ще направя еди какво си", аз специално не вярвам. А иначе Георги Георгиев е брат на Теодор Салпаров либерото на националния по волейбол, и президент на ВК ЦСКА. Доколкото знам волейболните президенти не са чак такива мафиоти като футболните по простата причина, че във волейбола не играят такива пари каквито са във футбола. Вижда ми се честен човек макар и не толкова богат. Ще видим какво ще стане.Не ми се вярва да вземе мъжкия отбор, но дори и да го направи той няма да стои еднолично начело на Ботев.
Благодарности към г-н Георгиев и неговата фирма за подкрепата,която искат да ни дадат!
Относно притесненията на някой,кой какви пари и дял щял да взима-и в ДЮШ има пари ама за тези,които знаят как да ги извадят.Със сигурност няма с уговорени мачове да стане и черно тото.Нито с права от телевизий.А с много внимание и работа с подрастващото поколение,което е не само наше ,но и на държавата бъдеще.Така че освен да благодаря отново на г-н Георгиев нищо друго не ми остава!!!Дано скоро желанието им стане реалност.
Относно притесненията на някой,кой какви пари и дял щял да взима-и в ДЮШ има пари ама за тези,които знаят как да ги извадят.Със сигурност няма с уговорени мачове да стане и черно тото.Нито с права от телевизий.А с много внимание и работа с подрастващото поколение,което е не само наше ,но и на държавата бъдеще.Така че освен да благодаря отново на г-н Георгиев нищо друго не ми остава!!!Дано скоро желанието им стане реалност.
Аз имам 1 и 1/2 на ум, но щом е рекъл, че ще помага, нека започва.
Върши ли работа, ще спечели и "аферим"-ът ми.
Върши ли работа, ще спечели и "аферим"-ът ми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- емо73канар
- Контакти:
Само се претиснявам ,най добрите ни юнуши да не поемат веднага към ЦСКА ,след като се види ,че в тях има хляб .

Важна информация
на 15.03.2010 делото АДВ/агенция за държавни вземания/ срещу ДХ-С
Прдлагам да помогнем на съда да вземе правилно решение
на 15.03.2010 делото АДВ/агенция за държавни вземания/ срещу ДХ-С
Прдлагам да помогнем на съда да вземе правилно решение