За Ботев , Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: За Ботев , Левски и ЦСКА
Бий, за да те уважават, нали така. От тоя който са яли по-голям бой повече ще го уважават. Моите наблюдения в последните години са, че Локото скача на кръв срещу сините, докато "Ботев" започват с мисълта, че ще загубят мача. А ако трябва да се гледа по-отгоре бих направил обобщение с което предполагам няма да се съгласят много хора: в Южна България феновете на ЦСКА са много повече. В Северна България е различно.
- Fallen_Angel
- Контакти:
orlando написа:...От отбор които е давал толкова много футболисти и на Левски и на ЦСКА,...
Това трябва да е повод за гордост ли?! Извратен си нещо...
- PLOVDIV PEE 1912
Fallen_Angel написа:orlando написа:...От отбор които е давал толкова много футболисти и на Левски и на ЦСКА,...
Абе цялата тема е пълен кинеф ако питаш мен.
Мързи ме да пиша....
- Fallen_Angel
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Абе цялата тема е пълен кинеф ако питаш мен.
Мързи ме да пиша....
Право казваш - кенеф си е. Голяма работа като играе Ботев с чужденци. На много хора им се иска евтини играчи, но май умря тази поста.
Fallen_Angel написа:orlando написа:...От отбор които е давал толкова много футболисти и на Левски и на ЦСКА,...
Боли ги че безплатния битпазар май свърши
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Обичам Батков
- Контакти:
Че и сега давате,то всеки знае от къде е пътя за Европа. Никой насила не е дошъл,всеки си е направил сметката!
Обичам Батков написа:Че и сега давате,то всеки знае от къде е пътя за Европа. Никой насила не е дошъл,всеки си е направил сметката!
there is only one way.....
Собственикът на вестник "Стандарт" адвокат Тодор Батков днес навършва 51 години. На тази възраст е нормално човек да знае две и двеста.
Важното е, че Батков знае силно да люби и силно да мрази. Той силно обича истината и силно мрази мръсниците. Силно обича Отечеството и силно мрази продажниците.
Затова и винаги е победител.
Честито, шефе!
На многая лета!
"Стандарт"
А селския е на 59
Имате още 8 години да извървите за да стигнете Ботев
Обичам Батков написа:Че и сега давате,то всеки знае от къде е пътя за Европа. Никой насила не е дошъл,всеки си е направил сметката!
Да бе, ама е готинко да се взимат безплатно тия играчи, вместо да плащате като за Платини, нали
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
значи братле много е простичко бе това се дължи на факта че през последните 4-5 години левски имат много по класен отбор от цскато и затова си вземат по лесно мачовете с ботев докато цска се препъва там нормално е като са почти равностойни с ботева да губят точки там 
- Обичам Батков
- Контакти:
Кой е по - близо в класирането до Ботев?