БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Ще влизаме ли на мача със Славия?
Влизаме! От една страна съм оптимист за сделка, защото не вярвам Митьо да ни е излъгал отново, а дори и да го е направил, това може да му коства много. От друга страна ми е любопитно тези жаби как играят, защото срещу Литекс не са направили никак лош мач при положение, че в момента са на 50% от физическата си подготовка. Кога Митьо е карал добри футболисти от чужбина в Ботев ?!?!?! Все пак наистина първо трябва да видим денят Х.
- toni_botevista_1912
- Контакти:
аз влизам и ще подкрепям отбора си и никой не може да ме спре 

- Fallen_Angel
- Контакти:
Истината е една - сега, след италианските обещания, дори и да се организира блокада - само ще се стигне до побоища и грозни сцени. Това е - дори и по-умерените фенове ще влязат, за разлика от мача с Миньор или Монатна, когато дори не дойдоха.
Особено ако има и развитие по ситуацията - примерно, нови екипи или нещо от сорта. Огромна част от феновете не изповядват "До момента на подписване няма сделка", и немалка част от тях ще дойдат за мача със Славия... освен ако до тогава не е лъснала партенка по повод сделката.
Особено ако има и развитие по ситуацията - примерно, нови екипи или нещо от сорта. Огромна част от феновете не изповядват "До момента на подписване няма сделка", и немалка част от тях ще дойдат за мача със Славия... освен ако до тогава не е лъснала партенка по повод сделката.
влизаме. стига със тези конспираций относно селския и новите.
-
- Контакти:
Влизаме.Ако нещо не изникне до Събота
- Един град-един отбор
- Контакти:
Айде стига глупости !!! ВЛИЗАМЕ разбира се ! Опъваме се на Ловеч, вкарваме гол и ни отменят такъв ... казаха ми, че второто полувреме сме играли много добре за играчи, които са в един новосформиран отбор! ВСИЧКИ НА ТРИБУНА ИЗТОК И МОЩНО ЗА НОВИЯ БОТЕВ !!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- pasaden
- Контакти:
Има обещани някои работи от т.нар." нови собственици".И то са обещани,че ще се направят тази седмица.Ако наистина има положително раздвижване, ще се присъства масово.Така или иначе доста хора искат да видят новите жаби как играят.
100 години символ на Пловдив
- Canaries front
- Контакти:
Аз лично немога да се зарадвам още. Вероятно,защото веднъж вече се опарихме,сега искам да видя първо договора да е факт и тогава ще си позволя да се зарадвам. За мача ,ако всичко е ок сме там . Нали уж днес щеше да оповести сделката Селския ,за сега няма нищо. И това ме навежда към мисълта ,че пак лъже.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
-
- Контакти:
Мощно нахлуваме на ТИ и правим яка хореография със спагети.
ПАСТААА!!!
Да ги надъхаме момчетата както си трябва и да си вземем редовните 3 точки от снежанките.
ПАСТААА!!!
Да ги надъхаме момчетата както си трябва и да си вземем редовните 3 точки от снежанките.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Canaries front написа:Аз лично немога да се зарадвам още. Вероятно,защото веднъж вече се опарихме,сега искам да видя първо договора да е факт и тогава ще си позволя да се зарадвам. За мача ,ако всичко е ок сме там . Нали уж днес щеше да оповести сделката Селския ,за сега няма нищо. И това ме навежда към мисълта ,че пак лъже.
Как днес? Аз бях на пресконф. с италианците и не се спомена определена дата.
Иначе за радването - след договора, но за Славия - не виждам смисъл да не се влезе...