Честита ни победа! Лиценза може и да ни го вземат,но никой не може да вземе медалите на тези момчета!
Респект за Ботев! Пожелавам им само хубави моменти в бъдеще!
Ботев Пд - Локомотив Сф / 31.05.2015 / 18:00 часа 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Локомотив Сф / 31.05.2015 / 18:00 часа
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

venko 1984 написа:Завършваме сезона с успех! 3-0!
Ти си най-големия умник в Пловдив!
Ммм да. И сега какво стана 0:2 ... въобще не съм оптимист за следващия сезон ... Ммм да! 

Честно, очаквах, да играете за честа си, но явно съм се заблуждавал.....Дано поне си е струвало полягването 

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
ky-kyy написа:Честно, очаквах, да играете за честа си, но явно съм се заблуждавал.....Дано поне си е струвало полягването
Верно си ку-ку
ky-kyy написа:Честно, очаквах, да играете за честа си, но явно съм се заблуждавал.....Дано поне си е струвало полягването
И от какъв зор?Та, ние още утре може да се озовем в окръжните групи...

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
Чакай сега, каква е конспирацията тук? Кой ни плати?

Иначе по-демотивирана игра не съм виждал от времето на Стоилов начело. Това е странно, да доживеем, да видим следващия сезон какво ще се случи.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
- slash1912
- Контакти:
Това с полягването вече става банално!Локо София са грамотен отбор,играят здраво в защита и чакат шанса си напред.След поредната наша грешка при изнасянето ни наказаха,оттам докрая си затвориха мача.Нищо случайно няма в класирането им.
Единствено неприятно впечатление направи селското поведение на Васев,по-тъпо от него се е държал само Гонзо,но за него е нормално-столипиновския ген не прощава
Единствено неприятно впечатление направи селското поведение на Васев,по-тъпо от него се е държал само Гонзо,но за него е нормално-столипиновския ген не прощава

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
И аз не съм особен оптимист за следващия сезон. Ако не изпаднем, ще е голям успех, като се има предвид, че ще сме, без последните класни чужденци от ерата на финансовия просперитет; доколкото разбрах - и Вуйчо вече си е взел решението да си ходи, макар все още да увърта; А фактът, че в плейофите победихме само ЦСКА, не говори особено ласкаво като постижение. Харесвам Пепо, наше момче е, но явно само с викове "Ботев" - не се получават както трябва нещата. Поне днес не трябваше да губят. Остана кофти впечатление от изпращането на Адам и Иршак. Но каквото е, това е.