Защо подценихте и неглижирахте Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Защо подценихте и неглижирахте Ботев?

Мнениеот Цецо Чука » 15 мар 2015 23:06

borimir3 написа:Ботев и те се надяваха на феърплей ....и накрая Берое шампион за 1986г.

БАШ!!!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 15 мар 2015 23:07

Едва ли хората са подценили и неглижирали Ботев. Просто се усъмниха в морала и достойнството на ЦСКА и техните фенове и то се оказа с право.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 15 мар 2015 23:09

Plovdiv_1926, 80-те всички говореха за красивия и РОМАНТИЧЕН футбол на Ботев (Тракия), ама не, ти явно си по-запознат.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 15 мар 2015 23:14

Защо е Ботев , а не Металик Сооpт?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 15 мар 2015 23:18

volf написа:
DarkPsy написа:Уникална, незабравима седмица! Горд съм, че съм точно от този отбор.

Сега пък от този отбор ли си?!
Защо тогава бяха ония дитрамби, които пишеше около отбора на Цецо Василев?
Сигурно не ти е лесно да схванеш какъв е въпросът, но ако настояваш да го разгадаеш съм склонен да опресня паметта ти.

Абе, калъф. Аз да не съм като теб бе, палячо да си сменям отборите. Аз съм от един единствен отбор и той се каза Ботев Пловдив. Хайде сега оптивай да асимилираш умствено, ако можеш.

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 15 мар 2015 23:19

volf написа:
DarkPsy написа:Уникална, незабравима седмица! Горд съм, че съм точно от този отбор.

Сега пък от този отбор ли си?!
Защо тогава бяха ония дитрамби, които пишеше около отбора на Цецо Василев?
Сигурно не ти е лесно да схванеш какъв е въпросът, но ако настояваш да го разгадаеш съм склонен да опресня паметта ти.

Ей, къде се беше загубил :shock: :?: Мюсулманските празници минаха ли :roll: :?:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 мар 2015 23:23

орлето написа:Едва ли хората са подценили и неглижирали Ботев. Просто се усъмниха в морала и достойнството на ЦСКА и техните фенове и то се оказа с право.

В какво да са се усъмнили?
В ЦСКА от много отдавна няма морал и достойнство, нито от ръководството им нито от феновете им!
Дали Карачанаков днеска не си скуба косите, че не се е родил в жълто-черния Пловдив?

Мен много ме зарадва днеска как съставения от анонимни чужденци ЦСКА, беше размазан от прокудени и никой неинтересуващи млади и стари български футболисти!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 15 мар 2015 23:41

Lyubooo написа:Мен много ме зарадва днеска как съставения от анонимни чужденци ЦСКА, беше размазан от прокудени и никой неинтересуващи млади и стари български футболисти!

Огромната разлика между софийските измислени грандове и Ботев е че при нас всички са щастливи да играят.
При нас играчите получават практически неограничен кредит на доверие от страна на публиката и от тях се иска единствено да играят със сърце, с всички сили-колкото могат разбира се и това се оценява.
А това че те оценяват допълнително ти дава криле да се развиваш. То е процес на взаимно надъхване.
Ей го например Мацата-никой не го броеше за жив,но дойде при нас, публиката нищо не му каза,напротив-окуражаваше го,той от своя страна ставаше все по-добър и така..
Изобщо пък да не говорим за Вуйчо,чийто гений на мига беше оценен от нашите фенове, за които казахме вече-красотата в играта е над всичко, Вуйчо просто е създаден за Ботев.
Същото ще стане и с всички тея млади момчета,които растат при нас.
За разлика от тва в Левски и ЦСКА ако не си Меси или Роналдо,"феновете" те емват веднага и те съсипват като футболист. Особено в Левски-гробница за таланти е това.
Неслучайно Лъчко в момента разцъфтява при нас и е носен на ръце.
Ние много бързо забравяме моментните люхове, ако в някой важен момент играча блесне и ни зарадва истински.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 15 мар 2015 23:44

xxxx написа:
костенурк написа:за една седмица стъжнихме жишота на циганите и на двата държавни тима от Подуене и Панчарево.наздраве ГОРДИ КАНАРИ 8-)
Дааааа цяла България е убедена ,че следващите 2 мача срещу днешния съперник ще се хвърлите на 1000 % :mrgreen:

естествено че ще се хвърлим бе селски :) ние сме Ботев и в схеми не участваме,дори Цецо Василев с всичките си пари не посмя да купи и един мач,ама кво да ти обеснявам,затова сме горди канари,а като опънем розовите пантери и другите 2 мача ще се скриеш като мокър циганин ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Brabam

Мнениеот Brabam » 15 мар 2015 23:46

Безценно 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ODRLvo5tdLI[/youtube]
Ч-Б П Д В Е М

Върни се в “Ботев”