Ботев Пд-възможна ли е мисията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд-възможна ли е мисията?
Нямат шанс. Все пак днес мачът беше уговорен Лудогорец да паднат, както твърдяха птичките и Ботев вече няма шанс за шестицата. Майните си мислят, че като в тото мафията и всички други са там. Ботевъ нямат ямсто в първата шестица, защото ще изглеждат по-зле и от Кубрат Пулев срещу Кличко.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
говеда и цигани, дружно да вадят спринцовките и да отводняват землището на лаут бей.
cska-632 написа:Нямат шанс. Все пак днес мачът беше уговорен Лудогорец да паднат, както твърдяха птичките и Ботев вече няма шанс за шестицата. Майните си мислят, че като в тото мафията и всички други са там. Ботевъ нямат ямсто в първата шестица, защото ще изглеждат по-зле и от Кубрат Пулев срещу Кличко.
А бе вас да ударим, защото съм сигурен че поне този мач го взимаме

Ботев няма място в първата шестица, да си цъкат там с отборчетата от тяхната черга като Марек и Аской.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Ботев няма място в първата шестица, да си цъкат там с отборчетата от тяхната черга като Марек и Аской.
Според мен "мисията" на жълтурите е напълно възможна! Дербито ще се играе на много тежък терен, при тежки условия и затова фаворит няма! Както Локото може да бие, така и жълтурите. Всичко зависи от това, кой ще се приспособи по-добре към терена, а и късмета ще е от огромно значение за крайния победител.
Като добавим и факта, че ние не се борим за нищо освен за честта си(което не е никак малко, ако искаме да ни има), а Левски вече паднаха днес, всеки може да предположи, че все пак, като съграждани двата отбора могат да се разберат и единия пловдивски отбор да заиграе в "топ-6"!
За жалост, такъв слух вече осезаемо се носи из града ни, а аз лично го чух още в петък от колега жълтур, който приятелски ме повика, за да ми каже да не се надяваме на победа заради постигната договорка на "високо ниво"...........! До днес вече се чу от доста места, а доста наши фенове също са подочули клюката
Нямам нищо против Ботев да играе в първата шестица, но само, ако това стане по честен начин най-малкото пък ние да сме им помогнали за това!
Като добавим и факта, че ние не се борим за нищо освен за честта си(което не е никак малко, ако искаме да ни има), а Левски вече паднаха днес, всеки може да предположи, че все пак, като съграждани двата отбора могат да се разберат и единия пловдивски отбор да заиграе в "топ-6"!
За жалост, такъв слух вече осезаемо се носи из града ни, а аз лично го чух още в петък от колега жълтур, който приятелски ме повика, за да ми каже да не се надяваме на победа заради постигната договорка на "високо ниво"...........! До днес вече се чу от доста места, а доста наши фенове също са подочули клюката

Нямам нищо против Ботев да играе в първата шестица, но само, ако това стане по честен начин най-малкото пък ние да сме им помогнали за това!
- Син до гроб_
- Контакти:
tony1977 написа:Да си кажа честно и аз си мислех, че Левски ще бие Лудогорец, но те са толкова слаби милите , че за цял мач имаха два удара в очертанията.....Относно нашите шансове за шестицата не вярвам това да се случи, но поне до вторник или до другия кръг с ЦСКА европретендентите от Левски ще се насират от ужас и страх да не останат във втората половина...
То 'щото вие сте една сила: майка плаче! Нали ви отвяхме плявата и в двата мача, като на село ви дръннахме само с 0-3!

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Що да е невъзможна? Всичко е възможно. Но не могат да бият ЦСКА, там е проблемът. Стойчо трета загуба няма да допусне с цената на всичко! Колкото до уговарянето на дербито-това е смешно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
fire написа:Според мен "мисията" на жълтурите е напълно възможна! Дербито ще се играе на много тежък терен, при тежки условия и затова фаворит няма! Както Локото може да бие, така и жълтурите. Всичко зависи от това, кой ще се приспособи по-добре към терена, а и късмета ще е от огромно значение за крайния победител.
За жалост, такъв слух вече осезаемо се носи из града ни, а аз лично го чух още в петък от колега жълтур, който приятелски ме повика, за да ми каже да не се надяваме на победа заради постигната договорка на "високо ниво"...........! До днес вече се чу от доста места, а доста наши фенове също са подочули клюката![]()
Ти че си изветрял мозък го знаем всички, ама тоя път счупи тъпомера. Тая конспирация определено предизвика неистов смях в мен. Сега очаквам и потребителя на годината да се включи за да може циркът да е пълен.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Ботев няма аргументите да вземе 6 точки от предстоящите им два мача. За тези, които се чудят - Левски ще играе в първата 6ца (твърде фантасмагории трябва да се получат, за да не стане).
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...