Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Лудогорец отказва да плати на Ботев за Анисе

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2015 19:55

Цецо Чука написа:
dodo7271 написа:Точно защото няма договор с Левски, цената е 80 000 лева.

Отново да повторим за неразбралите: Чунчуков НЕ Е юноша на Левски...

Играл ли е в юношеските формации на Левски? Дори и да е играл един мач, бившият му клуб е длъжен да получи компенсация. Ботев не я е платил....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 13 яну 2015 19:56

dodo7271 написа:Точно защото няма договор с Левски, цената е 80 000 лева.

Отново да повторим за неразбралите: Чунчуков НЕ Е юноша на Левски...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2015 19:59

И последно по темата. Само не разбрах кой е по-виновен Лудогорец или Ботев? Щото под договора за Анисе стоят подписите и на шефовете на Ботев, нали? Те защо са били съгласни на разсрочване на сумата, която трябва да се плати? Аз подозирам защо, ама няма да ви хареса ;)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 яну 2015 20:00

До колкото съм запознат с тъмните дебри на българския футбол, половината че и повечето отбори от родното първенство, имат да получават пари за играчи от други отбори. Тъй като аз съм фен на Локомотив Пловдив, ще спомена само двама футболисти за които има да получаваме големи (за българските стандарти) суми - за Аймен Белаид от Левски и за Пламен Крачунов от ЦСКА. Така като гледам обаче, само колегите фенове на БотевЪ ревът, като да не казвам какво, и се чустват ощетени. Ако всички фенове на отбори които имат да получават пари започнат да ревът и да бършат сополи, като феновете на БотевЪ, този форум ще се превърне в детски ясли, или в монахинско сборище :lol: :lol: :lol:
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 яну 2015 20:03

Темата е че Лудогорец не плаща на Ботев,не знам защо фенове на Левски защитават Киро.Разград поне са подписали че ще плащат на Ботев,за Анисе и Ханза,ами от Левски колко платиха за Минев,Сърмов и Педро или като лешояди гледаха фалита на Ботев и крадяха футболисти,да не им припомням на сините фенове как взеха навремето звездата на Ботев Пд Георги Христов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 яну 2015 20:10

peliforewer написа:Темата е че Лудогорец не плаща на Ботев,не знам защо фенове на Левски защитават Киро.Разград поне са подписали че ще плащат на Ботев,за Анисе и Ханза,ами от Левски колко платиха за Минев,Сърмов и Педро или като лешояди гледаха фалита на Ботев и крадяха футболисти,да не им припомням на сините фенове как взеха навремето звездата на Ботев Пд Георги Христов.

Къде видя да защитавам Киро Парахода? Само казвам, че всички правят така, включително и Ботев....

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 яну 2015 20:16

dodo7271 написа:
peliforewer написа:Темата е че Лудогорец не плаща на Ботев,не знам защо фенове на Левски защитават Киро.Разград поне са подписали че ще плащат на Ботев,за Анисе и Ханза,ами от Левски колко платиха за Минев,Сърмов и Педро или като лешояди гледаха фалита на Ботев и крадяха футболисти,да не им припомням на сините фенове как взеха навремето звездата на Ботев Пд Георги Христов.

Къде видя да защитавам Киро Парахода? Само казвам, че всички правят така, включително и Ботев....

ти малоумен ли си бе пич :?: сериозно те питам.ръководството сто пъти е казвало че нямаме никви задължения към никой,нито някой друг отбор се е оплакъл някъде че му дължим пари,освен тва ти се каза че чунчука не е ваш кадър ти пак си знайш твоето
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 яну 2015 20:19

Заглавието според мен е грешно. Най-вероятно големи пари се дължат за Хамза, защото той е наистина скъп играч.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 13 яну 2015 20:19

Кировец написа:Заглавието според мен е грешно. Най-вероятно големи пари се дължат за Хамза, защото той е наистина скъп играч.

точно за трансфера на Анисе става въпрос
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 13 яну 2015 20:24

dodo7271 написа:
JimmiTheSaint написа:
dodo7271 написа:Пичове, оставете обидите настрана. Знаем, че само това можете. Говорете ми с факти. Ето аз ви питам - Ботев плати ли за Чунчуков 80 000 лева, колкото трябва да се плати за юноша, според наредбите на БФС? Не сте платили. Е защо искате да ви плащат другите за ваши играчи? Щом може да ви прецакат, що да не го направят?

Овен, Чунчуков нямаше договор с Левски, защото бяха забравили да му предложат, така че кви 80 000 те гонят ....не знам.

Точно защото няма договор с Левски, цената е 80 000 лева. За юноша, който е подписал първия си професионален договор с друг клуб, този клуб трябва да плати 80 000 лева. През лятото (преди драмите с Цецо Василев) Ботев взе най-добрите футболисти от школата на Черноморец. Те също нямаха договори с клуба. Ботев трябваше да плати 4 по 80 000 лева - 320 000 лева. Не ги плати. И за да не ги плаща, през зимата ги изгони. Така че хайде по-кротко с епитетите, че сте същите....

Не е точно така. Един играч, ако е навършил възраст да излезе от школата и не е подписал договор с родния си клуб, всеки може да да го вземе като свободен агент и не плаща никакво обезщетение. Обезщетение се дължи само когато друг клуб сключи договор с играч, който още не е навършил годините да излезе от школата.

Върни се в “Ботев”