"А"група,5 кръг:Левски София-Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Re: "А"група,5 кръг:Левски София-Ботев Пловдив

Мнениеот arni » 14 авг 2014 22:24

Съдията си е от всякъде лилав.И ся ако не може те да биете значи сте много зле. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 22:27

Teo написа:0:1

Абе да ти кажа, последните два мача сме пуснали общо 6 гола, така че нищо не се знае. Ич ни няма в защита. Физически сме зле все още, натрупаха ни се тежки мачове, докато те почиваха... Макс Х.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 авг 2014 22:30

Thurman Murman написа:
Teo написа:0:1

Абе да ти кажа, последните два мача сме пуснали общо 6 гола, така че нищо не се знае. Ич ни няма в защита. Физически сме зле все още, натрупаха ни се тежки мачове, докато те почиваха... Макс Х.

Те нищо не играят бе човек... а 3 дена за възстановяване са напълно достатъчни за един професионален футболер :idea:
Ще ги биете.. те освен точки от Марек и Хасково не виждам с кой друг отбор биха се преборили..

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 авг 2014 22:33

Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех за Левски е моята прогноза.
Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 14 авг 2014 22:41

drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.

Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 22:41

Жълто-черен Пловдив написа:Напълно е възможен разгром над Левски. Но е твърде вероятно и обичайната загуба.
В този мач ще има много късмет и евентуално по-напористият ще победи.
С оглед на показаното в Бургас не мисля, че Ботев ще играе за равен: победа или загуба.

Залагам на резултат 4:1 за Ботев

Брат, прекалено голям оптимист си :) Аз ще съм доволен и на едно 2:2 и да играят по същия начин като с Лудогорец,
Пък ако паднем, то поне да е след битка! А не след разходка, като при ерата на пъпеша, с две положения от три мача на Герена :lol:

RESPECT
Контакти:

Мнениеот RESPECT » 14 авг 2014 22:46

Супер битка и ............. 2:3 !!! ;)
Последна промяна от RESPECT на 14 авг 2014 22:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 авг 2014 22:46

Жълто-черен Пловдив написа:
drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.

Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Нека хората си правят изводите... :!:
Последна промяна от drughi на 14 авг 2014 22:50, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 22:49

drughi написа:

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите... :!:

Като стана въпрос за баба ти, се сетих за... дядо ти :mrgreen: Сетих се във връзка с това, че с брат ти разправяхте, че си варял ракията в оная ракиджийница в Коматево, дето я бутнаха. Сега къде се прехвърли :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 22:50

drughi написа:

Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите... :!:

Тия точки са спечелени с борба , не с късмет! Мача се играе 90+ мин и дали ще влезе в 1-ва или 93-та победния гол няма никво значение! Това са фактите !

По твойта логика и Лудогорец снощи вкараха в 85, значи и те са ни били с луд късмет :mrgreen:

Върни се в “Ботев”