Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:0:1
Thurman Murman написа:Teo написа:0:1
Абе да ти кажа, последните два мача сме пуснали общо 6 гола, така че нищо не се знае. Ич ни няма в защита. Физически сме зле все още, натрупаха ни се тежки мачове, докато те почиваха... Макс Х.
drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.
Жълто-черен Пловдив написа:Напълно е възможен разгром над Левски. Но е твърде вероятно и обичайната загуба.
В този мач ще има много късмет и евентуално по-напористият ще победи.
С оглед на показаното в Бургас не мисля, че Ботев ще играе за равен: победа или загуба.
Залагам на резултат 4:1 за Ботев
Жълто-черен Пловдив написа:drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.
Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.
drughi написа:Жълто-черен Пловдив написа:drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.
Те, и Лудогорец, ви биха с много късмет с 1:4 - "ако Данчо, примерно, не беше ял боб на обед и не беше пръднал при първия гол, щеше да хване топката, и тогава мачът отиваше към разгром на Лудогорец, дейба..." А пък, ако баба ти беше мъжка, не ми се мисли - ДМС-ът щеше да е 5 лв.
Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите...
drughi написа:Жълто-черен Пловдив написа:drughi написа:Половината точки на Ботев досега са спечелени с луд късмет - с Берое изравнителен гол в 94-та минута, и с Черно Море победен гол в 87 минута. Ако този път нямат такъв късмет, най-логичното нещо на света е да загубят мача. Успех на Левски е моята прогноза.
Аз говоря с факти, ти говориш за баба ми? Неко хората си правят изводите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост