"А"група,2 кръг:Берое-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А"група,2 кръг:Берое-Ботев
3-0 за Берое и огън по Овчата глава.
2-0 за Берое
3:0
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Берое са фаворити, те са отбора с амбиции тази година и ще им се наложи да играят, а не само да се защитават и на контра да вкарат 1-2 гола, както беше в последните мачове. Сега като трябва да излязат и да нападат ще видим колко струват, срещу моряците не им се е получило, дано и срещу нас да не им се получи, пък защо не и да ги изненадаме неприятно.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- kostura_1912
- Контакти:
Правим си шоуто по трибуните,за мача к-р
- bilyaletdinov
- Контакти:
Берое ще затвърди доминацията си над Ботев в последните години - 2-0!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Надявам се на победа на БЕРОЕ.
Тази година сме в състояние да се борим за по-предно класиране и стъпване на европейски терени през идното лято.
Дано!
Тази година сме в състояние да се борим за по-предно класиране и стъпване на европейски терени през идното лято.
Дано!
-
- Контакти:
Мачът е троен, а дали ще се играе футбол зависи от беройци. Имат навика като вкарат гол да се прибират после цял мач и да гледаме антифутбол. Ако имат претенции за първата половина трябва да го покажат.
Иначе това, което се надявам е публиката им да е пораснала, защото най-грозното нещо, което съм виждал по футболните стадиони бе миналата година когато млади, стари и деца държаха ликове на Ботев и едновременно с това врещяха цял мач че са го еб..и в г..а. Иди обяснявай на тия деца че са го викали за отбора и т.н. Това за мен не са хора и дано има някой нормален сред тях да им обясни, че това не е нормално. Седмицата след мача уволнихме тримата ни работници от Стара Загора заради това. Дойдоха и се хвалеха с "подвига" си... До ден днешен съжаляват за това и се молят да се върнат, но няма как. Всеки българин трябва да знае какво може и какво не. Сега се ги съдят за кредити и какво ли не и живота им е тотално сбъркан.
Иначе това, което се надявам е публиката им да е пораснала, защото най-грозното нещо, което съм виждал по футболните стадиони бе миналата година когато млади, стари и деца държаха ликове на Ботев и едновременно с това врещяха цял мач че са го еб..и в г..а. Иди обяснявай на тия деца че са го викали за отбора и т.н. Това за мен не са хора и дано има някой нормален сред тях да им обясни, че това не е нормално. Седмицата след мача уволнихме тримата ни работници от Стара Загора заради това. Дойдоха и се хвалеха с "подвига" си... До ден днешен съжаляват за това и се молят да се върнат, но няма как. Всеки българин трябва да знае какво може и какво не. Сега се ги съдят за кредити и какво ли не и живота им е тотално сбъркан.
1:2 си мисля аз
!

Успех на Берое. Но и коматевци да направят изненада няма да е зле, за да може Овчия да стои колкото се може повеч, за да гледаме шоу