iliyan79 написа:... ще ви счипим в неделя крилата!!
счИпете ни де, кой ви спира? Ние да ви набутаме три безответни, пък вие какво ще правите си е ваша работа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliyan79 написа:... ще ви счипим в неделя крилата!!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
iliyan79 написа:El Commandante написа:slash1912 написа:Хамза и Борко ще скъсат пагоните на Генерала 3:1
+1
За да ме разбере Йешич: Плюс йеден...![]()
Хамза и борко да скъсат на маикати шортите ! Литекс няама да загуби този мач!!Незнам канари ли сте ,папагали ли сте? каквато и гарга да сте,ще ви счипим в неделя крилата!!
ZinedineZidane написа:Победа за Ботев. Но вероятно ще е с гол разлика. Все пак, прогноза 3-1.
slash1912 написа:iliyan79 написа:El Commandante написа:slash1912 написа:Хамза и Борко ще скъсат пагоните на Генерала 3:1
+1
Хамза и борко да скъсат на маикати шортите ! Литекс няама да загуби този мач!!Незнам канари ли сте ,папагали ли сте? каквато и гарга да сте,ще ви счипим в неделя крилата!!
Майка ти знае ли,че вместо да си пишеш домашните по български език,си показваш неграмотността по форумите?
Чакам те в неделя да дойдеш на стадиона,ама като ви знам колко сте многобройни по гостувания едва ли
iliyan79 написа:ZinedineZidane написа:Победа за Ботев. Но вероятно ще е с гол разлика. Все пак, прогноза 3-1.
Какви 3-1 бре ? Ние данесме Невтохемик?вие изиграхте силен мач срещу Лудогорец и сега ви предстои слаб мач с наз !!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:iliyan79 написа:ZinedineZidane написа:Победа за Ботев. Но вероятно ще е с гол разлика. Все пак, прогноза 3-1.
Какви 3-1 бре ? Ние данесме Невтохемик?вие изиграхте силен мач срещу Лудогорец и сега ви предстои слаб мач с наз !!
За ПРОГНОЗА чувал ли си? Прогноза. Думата "наз" не ми е известна.
iliyan79 написа:slash1912 написа:iliyan79 написа:El Commandante написа:slash1912 написа:Хамза и Борко ще скъсат пагоните на Генерала 3:1
+1
Майка ти знае ли,че вместо да си пишеш домашните по български език,си показваш неграмотността по форумите?
Чакам те в неделя да дойдеш на стадиона,ама като ви знам колко сте многобройни по гостувания едва ли
вие понеже сте много многоброини,за това цял сезон стоите на 5 то място в класирането![]()
![]()
iliyan79 написа:El Commandante написа:slash1912 написа:Хамза и Борко ще скъсат пагоните на Генерала 3:1
+1
+1
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта