АНКЕТА: Ще бъде ли Серкан Юсеин новия Тодор Неделев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще бъде ли Серкан Юсеин новия Тодор Неделев?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: АНКЕТА: Ще бъде ли Серкан Юсеин новия Тодор Неделев?

Мнениеот DarkPsy » 30 мар 2014 12:19

batmanlevski написа:че тодор неделев да не е някакъв голям футболист ,от както ботев го продаде никой не е чувал за него, не знам в кой отбор е ,но едва ли е записал и 10 минути игра от както е отишъл там

Всеки случай повече се чува от легендата Вутов. И се научи как се пише Ботев!

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 30 мар 2014 13:13

Серкан и другите млади играчи трябва да се налагат,тъй като те са бъдещето на БОТЕВ!!! ;)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 30 мар 2014 13:17

sudromanista73 написа:Серкан и другите млади играчи трябва да се налагат,тъй като те са бъдещето на БОТЕВ!!! ;)

Да,точно. Преди да се пусне такава анкета като тази,е редно да се пусне друга: Ще даде ли ИЗОБЩО шанс Мъди на Серкан,Васев,Чунчуков и другите някакъв шанс да играят или кво?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 мар 2014 14:00

Ето ги новите "Тошковци",,,,,,,, 13:0.............. пуснете нова тема, в набор 2001 има много!!!!
http://academy.botevplovdiv.bg/componen ... nabor-2001
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 мар 2014 15:34

Няма
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 30 мар 2014 17:02

El Grande Capitan написа:
sudromanista73 написа:Серкан и другите млади играчи трябва да се налагат,тъй като те са бъдещето на БОТЕВ!!! ;)

Да,точно. Преди да се пусне такава анкета като тази,е редно да се пусне друга: Ще даде ли ИЗОБЩО шанс Мъди на Серкан,Васев,Чунчуков и другите някакъв шанс да играят или кво?

Ако има ум в главата, ще го направи. Това е начин да се гради достатъчно широк и боеспособен състав, както и добра възможност да се финансира подсилване на отбора за в бъдеще. Но всичко това трябва да стане тенденция, не изолиран случай. Всички помним включването на Серкан в дебюта му при мъжете, но след това добрата му игра не бе възнаградена с нова възможност за изява. Всички талантливи момчета ще изорават терена, получат ли възможност да се докажат в първия отбор :!:
Изображение Изображение

Plovdiv 100

Ботев подписа с голям талант от школата си

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 апр 2014 20:41

Изображение

Един от големите таланти в школата на Ботев Пловдив - Серкан Юсеин, подписа първия си професионален договор. Юношеският национал се обвърза с родния си клуб за срок от 3 години няколко дни, след като навърши пълнолетие.

Роденият през 1996-та плеймейкър бе привлечен в първия отбор точно преди година и дори записа първите си минути в "А" група в двубоя срещу Ботев (Враца). Тогава "канарчетата" спечелиха с убедителното 5:0, а Серкан увенча дебюта си с асистенция за едно от попаденията.

През есента на настоящия сезон 18-годишният талант натрупа мачове и в "Б" група, където игра за сателита от Раковски. През зимната подготовка Серкан бе неразделна част от "жълто-черния" тим, а треньорският щаб реши да го остави в отбора. В момента младокът се подготвя под ръководството на Станимир Стоилов, а играе и бележи гол след гол за водения от Костадин Видолов тим до 19 години в Елитната юношеска група.

"Много се радвам, че подписах договор с родния си клуб и се надявам скоро да си заслужа няколко минути на терена. Благодарен съм на треньорите, които работят много с мен, както и на по-големите футболисти в съблекалнята, които много ми помагат. Амбициран съм да оставя следа в Ботев и ще работя здраво, за да пробия в първия отбор", сподели Серкан пред клубния сайт.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/487314.html#ixzz2xqWdVao7

Чудесна новина!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев подписа с голям талант от школата си

Мнениеот slash1912 » 03 апр 2014 20:44

Треньора да го пуска отвреме-навреме,а не само да го взима в групата ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 апр 2014 20:46

Според мен, след този договор ще се разчита на Серкан. Желая му много, много успехи!

Имам предвид, че новият треньор лятото ще разчита ;)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 03 апр 2014 21:11

успех с отбора на Пловдив 8-) а кво стана с сателитните отбори ще има ли в Б група Ботев 2 и Лудогорец 2 или не е решено още :roll:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Ботев”