КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"2:0(1:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"(1:3)
Караибрахим ако иска ще вземе този мач, както взе и много други.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Ботевъ Пловдивски написа: Не стана ли ясно, че това е мнението ми? Всички стратегически грешки във воденето на мачовете, които е демонстрирал при нас, достигат гротескни размери, когато дойдем да играем с вас на "Герена". На ваш терен той играе така, че да не спечелим. Ако оставиш "Левски" да си разиграва спокойно, да гради атаките както си иска и да е играе на скорост, очевидно не искаш да спечелиш, а и няма как да стане. Надявам се да има достатъчно здрав разум да не постави същата постановка в Коматево. Но че ще опита да ви улесни, за това съм сигурен
Исках да съм сигурен. Та затова сега ще перефразирам мнението ти с поглед от друга гледна точка - Мъри Стоилов, един сравнително обикновен хасковски каун, с лични финанси измерващи се с няколко десетки хиляди лева и нулево влияние в каквато и да било сфера, решава да цака зад гърба му Цветан Василев, милиардер, човек с огромно влияние, един от най-влиятелните хора в страната, на който дори хора от властта не смеят да му се опрат?
Абе, ти верно ли?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
tprodanov написа:Ботевъ Пловдивски написа: Не стана ли ясно, че това е мнението ми? Всички стратегически грешки във воденето на мачовете, които е демонстрирал при нас, достигат гротескни размери, когато дойдем да играем с вас на "Герена". На ваш терен той играе така, че да не спечелим. Ако оставиш "Левски" да си разиграва спокойно, да гради атаките както си иска и да е играе на скорост, очевидно не искаш да спечелиш, а и няма как да стане. Надявам се да има достатъчно здрав разум да не постави същата постановка в Коматево. Но че ще опита да ви улесни, за това съм сигурен
Исках да съм сигурен. Та затова сега ще перефразирам мнението ти с поглед от друга гледна точка - Мъри Стоилов, един сравнително обикновен хасковски каун, с лични финанси измерващи се с няколко десетки хиляди лева и нулево влияние в каквато и да било сфера, решава да цака зад гърба му Цветан Василев, милиардер, човек с огромно влияние, един от най-влиятелните хора в страната, на който дори хора от властта не смеят да му се опрат?
Абе, ти верно ли?
Верно, че и логично го давам, а ти как? Цветан Василев може да е всякакъв, но треньорът на отбора е този, който реди състава, прави смените и променя игровия план по време на мач, съобразно случващото се на терена. Знам, че при вас сте свикнали на друго. Но при нас човека с парите само създава оптималните условия за работа, не се прави на нещо, което не е - треньор, спортен директор, пресаташе и прочие.

Ботевъ Пловдивски написа: Верно, че и логично го давам, а ти как? Цветан Василев може да е всякакъв, но треньорът на отбора е този, който реди състава, прави смените и променя игровия план по време на мач, съобразно случващото се на терена. Знам, че при вас сте свикнали на друго. Но при нас човека с парите само създава оптималните условия за работа, не се прави на нещо, което не е - треньор, спортен директор, пресаташе и прочие.
Чакай, чакай, тук не говорим Василев да се прави на треньор, не сменяй темата. Това щеше да е вярно, ако Мъри проваля отбора от некадърност. Ти твърдиш, че е умишлено, а аз те питам - Мъри има ли достатъчно топки, и мотивация (каква), за да изклати може би най-влиятелния човек в България? Не ми отговаряй с някакви клишета, ами напъни малко логиката си.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
fena написа:Караибрахим ако иска ще вземе този мач, както взе и много други.
Мне, нямаме такъв в тимовия лист. Саидходжа имаше едно време, но той вече не играе, объркал си се. Вашите неподвластни, неподкупни, неудържими и талантливи футболисти защо не си взеха мача вчера? Защо бяха направени смешни за 3 минути?

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
tprodanov написа:Ботевъ Пловдивски написа: Верно, че и логично го давам, а ти как? Цветан Василев може да е всякакъв, но треньорът на отбора е този, който реди състава, прави смените и променя игровия план по време на мач, съобразно случващото се на терена. Знам, че при вас сте свикнали на друго. Но при нас човека с парите само създава оптималните условия за работа, не се прави на нещо, което не е - треньор, спортен директор, пресаташе и прочие.
Чакай, чакай, тук не говорим Василев да се прави на треньор, не сменяй темата. Това щеше да е вярно, ако Мъри проваля отбора от некадърност. Ти твърдиш, че е умишлено, а аз те питам - Мъри има ли достатъчно топки, и мотивация (каква), за да изклати може би най-влиятелния човек в България? Не ми отговаряй с някакви клишета, ами напъни малко логиката си.
Ти излизаш от темата. А за кадърността на Мъри... мислиш ли, че ако беше кадърен в момента щяхме да сме на 4-то място, на 5 точки зад ЦСКА? Според мен щеше да е поне обратното. Истината е, че това е много надценен специалист, който дължи каквото има като реноме, на успеха си с вашия, наистина "звезден" тогава отбор, който се водеше на терена от един много сърцат човек, какъвто е Боримиров. Заради този си успех той получи шанс и в "Литекс", и при нас. Винаги е имал каквото иска и не разкри потенциала на отборите, които водеше. Просто и Василев бе подведен в случая, както и ние. Дадохме шанс, и после още и още, на човек, който не оправда надеждите ни. Виж, други "сини" - Огнянов и най-вече Вуйчо доказаха, че когато имаш вяра в някого, не винаги се стига до разочарование.

Ботевъ Пловдивски написа: Ти излизаш от темата. А за кадърността на Мъри... мислиш ли, че ако беше кадърен в момента щяхме да сме на 4-то място, на 5 точки зад ЦСКА? Според мен щеше да е поне обратното. Истината е, че това е много надценен специалист, който дължи каквото има като реноме, на успеха си с вашия, наистина "звезден" тогава отбор, който се водеше на терена от един много сърцат човек, какъвто е Боримиров. Заради този си успех той получи шанс и в "Литекс", и при нас. Винаги е имал каквото иска и не разкри потенциала на отборите, които водеше. Просто и Василев бе подведен в случая, както и ние. Дадохме шанс, и после още и още, на човек, който не оправда надеждите ни. Виж, други "сини" - Огнянов и най-вече Вуйчо доказаха, че когато имаш вяра в някого, не винаги се стига до разочарование.
Значи стига ме до извода, че става въпрос за некадърност, а не за умишлени действия

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Едното не изключва другото
Просто Мъри не може да забрави, че е бил "син". Когато си "жълто-черен", трябва да водиш отбора като "жълто-черен", не да спасяваш отбора на сърцето си, заради своите сантименти. Професионализъм се нарича това. Мъри не го показва.

- shotgun blues
- Контакти:
валкареджио написа:вече има такава тема,за тази ключ защото е пусната доста по късно.
а да видим еднакви теми колко ще изкарат на свобода.нали трябва да се спазват правилата.
Тази е в подфорума на Ботев,другата е в този на Левски,темата не е за ключ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Станислав Тодоров ще е съдията. Така ще станат двама подкупни гнусари в полза на ФК "Баткофф". Ако от "Ботев" не вземат мерки преди мача, ще има пак театър. И "Ботев" ще отпадне за купата.
Дано да греша, защото иначе ще има невероятни изпълнения.
Дано да греша, защото иначе ще има невероятни изпълнения.