25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Re: 25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Мнениеот botevbeerboys » 01 мар 2014 00:44

hetfield написа:Не,визирам началото на първенството и големите кошници.Гръмките фрази,купите,титлите и тнт.Кой както иска да го разбира

hetfield аз не те разбирам?!Явно си от малцинството!Съжалявам,че те обидих на клубна принадлежност!Извинявай!!Помислих,че си ботевист!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 01 мар 2014 01:14

Жалко е,че който има собствено мнение е под някакъв параграф.Много жалко хора.Радвайте се на хиксове,посрещайте отбор отпаднал от турнир,и се гордейте с Лудогорец.Честита Ви баба Марта.Аз имам малко по-голямо самочувствие и по-реална преценка.А за клубни симпатии който ме познава знае.Ако това е форум приемете всяко мнение,ако не е някой мод да и трие профила.Със здраве и успех!

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 01 мар 2014 01:28

hetfield написа:Жалко е,че който има собствено мнение е под някакъв параграф.Много жалко хора.Радвайте се на хиксове,посрещайте отбор отпаднал от турнир,и се гордейте с Лудогорец.Честита Ви баба Марта.Аз имам малко по-голямо самочувствие и по-реална преценка.А за клубни симпатии който ме познава знае.Ако това е форум приемете всяко мнение,ако не е някой мод да и трие профила.Със здраве и успех!

Никой не ти пречи на мнението!Изразявай си го обаче на Лаута!Уважавам противниците си,когато излизат с истинските си имена!

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 01 мар 2014 04:02

Първо, честита Баба Марта на всички. Второ, мисля че не са тези мачовете в които трябва да видим колко велик е треньора ни Мъри и трето мисля че не са тези мачовете в който звездите ни трябва да оправдават големите суми вложени в тях.Според мен в такива мач9ве би трябвало да играе поне един двама юноши. Прогноза 1:3
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 01 мар 2014 04:18

Без значение резултата от мача, любовта към Нафтата е вечна! http://www.youtube.com/watch?v=Tl_9dTdFdkc
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 мар 2014 07:11

hetfield написа:По стара традиция гръмки фрази.Така и не разбрах от къде тази еснафщина в Ботев.Съжалявам за мнението,но колкото по-скромно,толкова по-сладко.Със здраве

Скромноста пречи да се развиват дарбите.Разликата между класите е очевАдна,но вече си имаме обица на ухото.Във всяка публика има има хора на крайностите.Всеки по различен начин иска нещо.Едни искат 20 поредни победи,а след два мача нямат и една.Други се канят на медали,а не знаят дали ще доживеят пролетта.Мисля че Ботев ще победи,а Юнес ще вкара гол.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 01 мар 2014 08:16

Честита Баба Марта!
Много е важно да знаем, какво е състоянието на терена в Сливен, от това може да зависи изходът на мача. Прогнозата за времето е добра, притеснява ме само силата на вятъра, Сливен има славата на ветровит град. Ако Стоилов има топки, утре ще даде възможност на поне трима юноши да покажат дали имат място в отбора. Не мисля, че Нефтохимик в това си състояние е мерило за качествата на милионните ни трансфери. Иска ми се да видя младите момчета, които в бъдеще уж ще бъдат гръбнака на отбора, в игра, а милионните селекции да си ги запази за по-сериозните съперници.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 01 мар 2014 10:14

bulgaro написа:Честита Баба Марта!
Много е важно да знаем, какво е състоянието на терена в Сливен, от това може да зависи изходът на мача. Прогнозата за времето е добра, притеснява ме само силата на вятъра, Сливен има славата на ветровит град. Ако Стоилов има топки, утре ще даде възможност на поне трима юноши да покажат дали имат място в отбора. Не мисля, че Нефтохимик в това си състояние е мерило за качествата на милионните ни трансфери. Иска ми се да видя младите момчета, които в бъдеще уж ще бъдат гръбнака на отбора, в игра, а милионните селекции да си ги запази за по-сериозните съперници.

То и с Любимец излязохме с резерви,та ядохме главата :roll: :!: С титулярите,хем да се обиграят :!:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 01 мар 2014 10:18

bulgaro написа:Иска ми се да видя младите момчета, които в бъдеще уж ще бъдат гръбнака на отбора, в игра, а милионните селекции да си ги запази за по-сериозните съперници.

На тебе мое да ти се иска и Мъри да пусне Меси,Роналдо и Бейл,обаче реалностите са че тоя отбор трябва да се обиграва,което става с мачове заедно,не с пускане на юноши,деца,масажисти,тоя и оня...

Ботев ще излезе в тоя мач all guns blazing и на Нафтата ше им се стъжни....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 01 мар 2014 10:50

На Мъри, дори да му докарат Роналдо, Бейл и Меси, пак ще бъде страхлив треньор и ще излизаме за 0 : 0. И с какво разгромът на Нефтохимик ще ни помогне срещу Локо София, да не говорим срещу ФК Бардак София за Купата?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”