23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Re: 23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Мнениеот labrador2 » 13 дек 2013 08:14

2:1 за Морето! И довиждане на твърдоглавия Каунь, който играе цял полусезон без нападател, направи отбора шуро-баджанашки интернационал и за капак разбива патентования нападателен стил на игра на Ботев и налага правилен многоходов анти футбол.. за юношите да не говорим, ползва ги за спаринг и ги е пратил на вечен стаж " у Ракуски", където е мястото на повечето му протежета.
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 13 дек 2013 10:30

Че ще паднем от морето то е ясно,но кауня няма да го махнат, ше ни къса нервите и догодина
http://plovdivderby.com/index.php/kateg ... -mari.html

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 13 дек 2013 12:07

Защитникът Бобан Грънчаров е отстранен от представителния отбор на Ботев (Пловдив) с решение на спортно-техническия директор на клуба Александър Александров. Причината е непристойно поведение на футболиста спрямо спортния директор и уронване престижа на клуба след мача с Берое. :( :shock: :shock:

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 13 дек 2013 13:21

Убеден съм, че този мач няма да го загубим- ''Х2".

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 дек 2013 13:29

Морето вкарват трудно, но са домакини, Ботев ако играе за победа ще се получи хубав мач. С Мъри, като гости целта е да не загубите. Когато един треньор е със селски манталитет, какво да очакваме от подопечните му футболисти....1-1,2-2
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 13 дек 2013 15:06

Хикс. С "Морето" се справяме по-добре, отколкото срещу Любимец и Берое, но те наистина са в най-добрата си форма от години. Този път Мъри нас ще окопава като Опълченците на Шипка. Почва и доста на гнило да мирише откъм отбора, и това не ми харесва :( ...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 13 дек 2013 15:24

Колкото и да не са наред нещата в отбора ни в момента си мисля, че няма да паднем във Варна. В досегашните си мачове срещу Черно море на Гонзо нямаме загуба, защото Мъри успява някак си да го надхитри, което се надявам да стане и този път. Прогноза 1-1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 13 дек 2013 17:41

Гледам във форума на черно море се дават някакви прогнози от сорта на 3-0,3-1, безпроблемна победа, най-сигурната единица било, все едно ще играят с Каспичан, или с Чепинец. Те и феновете на Лудогорец ги виждаха така нещата преди мача им с Левски, а тя каква стана. Затова по-леко с прогнозите приятели от морето, защото съм сигурен,че този мач няма да го загубим, а няма да се изненадам ако си тръгнем и с трите точки.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 дек 2013 22:28

venko 1984 написа:Гледам във форума на черно море се дават някакви прогнози от сорта на 3-0,3-1, безпроблемна победа, най-сигурната единица било, все едно ще играят с Каспичан, или с Чепинец. Те и феновете на Лудогорец ги виждаха така нещата преди мача им с Левски, а тя каква стана. Затова по-леко с прогнозите приятели от морето, защото съм сигурен,че този мач няма да го загубим, а няма да се изненадам ако си тръгнем и с трите точки.

Ама ти още ли се съмняваш за твърдата единица? :o Аз пък съм сигурен, че този път ще си тръгнете без точки. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 14 дек 2013 12:26

Само не ми стана ясно защо е преместен за понеделник този мач, при положение,че е работен ден,насрочен е за 14ч и няма да може почти никой да отиде на стадиона?!?

Върни се в “Ботев”