До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???
Ами ето заради такива като теб ви викат говеда.То от малък като си със стадата после и общуването с хора е на същото ниво.Обаче се обзалагам,че ако ти изкарам верига ще се наакаш.Тук всеки може да се направи на велик
emo написа:малеееееееееее.днес сте много интелигентни всичките.няма що.всички си знаеме простотиите не се притеснявайте.ще ви видиме вас по нататък
Не те знам деца имаш ли но ако възпиташ така детето си да се бие по стадионите да ли ще ти е приятно да го видиш премазано от бой или нещо по -лошо.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
големи хулигани сте бе. вериги, боксове
що ли не разкарат камерите от един-два мача, лошите чичковци полицаи да ви напълнят спокойно кухите тикви със змийски патрони (та който от вас оцелее, да се хили като олигофрен пожизнено в някоя лудница), и тогава да помислите дали ще давате пример на децата с подобни антисоциални просташки изстъпления

non mollare mai
Цялата тази простотия беше създадена изкуствено. Не е било толкова оттдавна когато бях на дербито в средата на т. наречената трибуна "Изток", Локото вкара гол и победи, аз си се израдвах и всичко си беше нормално. За съжаление това вече е невъзможно...
Смятам че ако наслагат такива Клетки с бодлива тел дори и посещаващите балетни представления ще се изтрепят. Да не забравяме и журналистите как насаждат напрежение.
Смятам че ако наслагат такива Клетки с бодлива тел дори и посещаващите балетни представления ще се изтрепят. Да не забравяме и журналистите как насаждат напрежение.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
C.A.R.P. написа:големи хулигани сте бе. вериги, боксовещо ли не разкарат камерите от един-два мача, лошите чичковци полицаи да ви напълнят спокойно кухите тикви със змийски патрони (та който от вас оцелее, да се хили като олигофрен пожизнено в някоя лудница), и тогава да помислите дали ще давате пример на децата с подобни антисоциални просташки изстъпления
нека да разкарат камерите за да видиш кво ще им се случи на ченгетата............
- Fallen_Angel
- Контакти:
LPFC_36 написа:Цялата тази простотия беше създадена изкуствено. Не е било толкова оттдавна когато бях на дербито в средата на т. наречената трибуна "Изток", Локото вкара гол и победи, аз си се израдвах и всичко си беше нормално. За съжаление това вече е невъзможно...
За "клетката" си прав, че е тъпотия до шия... Но е изгодно да сме "лумпени" в очите на хората, защото, както съм казвал, след партиите - феновете са най-силни откъм организация... И ако изведнъж започнат "нормални" хора да ни следват, току-виж някоя фенска групировка измъкне кокала от устата на някоя местна власт.
emo написа:нека да разкарат камерите за да видиш кво ще им се случи на ченгетата............
според мен е логично да ви разстрелят с бойни патрони. това бих направил лично аз, ако не ме снима никой и съм със зареден пистолен срещу една лумпенизирана тълпа.
но ченгетата са путки и навярно ще използват само стоп-патрони

non mollare mai
- DrAvalanche
- Контакти:
Fallen_Angel написа:LPFC_36 написа:Цялата тази простотия беше създадена изкуствено. Не е било толкова оттдавна когато бях на дербито в средата на т. наречената трибуна "Изток", Локото вкара гол и победи, аз си се израдвах и всичко си беше нормално. За съжаление това вече е невъзможно...
За "клетката" си прав, че е тъпотия до шия... Но е изгодно да сме "лумпени" в очите на хората, защото, както съм казвал, след партиите - феновете са най-силни откъм организация... И ако изведнъж започнат "нормални" хора да ни следват, току-виж някоя фенска групировка измъкне кокала от устата на някоя местна власт.
"Разделяй и владей" не е измислено от нашите тъпанари, но се прилага много успешно
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Не му обръщайте внимание на emo,той е от хората които просто се стремят да дразнят без да казва нищо смислено.
Има и една поговорка:-"Куче което лае не хапе".
Най-вероятно е тинейджър,който избива комплексите си във форума.
Колкото до войната по трибуните е наистина безсмислена,не мога да възприема да се бият Българи по междуси,без да има реален повод за това.Публиката по трибуните трябва да помага на отбора си като го подкрепя,а не създава безредици,във и извън стадиона от които може да пострадат тежко хора(примери за такива има).
Има и една поговорка:-"Куче което лае не хапе".
Най-вероятно е тинейджър,който избива комплексите си във форума.
Колкото до войната по трибуните е наистина безсмислена,не мога да възприема да се бият Българи по междуси,без да има реален повод за това.Публиката по трибуните трябва да помага на отбора си като го подкрепя,а не създава безредици,във и извън стадиона от които може да пострадат тежко хора(примери за такива има).