DarkPsy написа:крАСАВци написа:Марешки я бутна с негова си фирма, бутането струваше около 100 хилки.На срещата в Дома на Техниката Тютюков каза, че тази трибуна е била опасна и така или иначе е трябвало да се бутне.
Коко да връща парите, защото е един измекяр и Марешки да вдига трибуната!
Извинявай, ама как виждаш Константин Динев да върне 1 милион?
И да уточня. Темата не е пусната с цел заяждане. Просто е нереално и направо не знам кой е допуснал такъв батак в Локомотив Пловдив. По-скоро вие как го допуснахте!
Ние сме супер заспали бе човек.Говоря като цяло...направиха ни на баламурници - ФАКТ.И двамата, гледай сега само как си прехвърлят топката.Но Марешки е прав - Динев лапна този 1 милион още като докара онова куфарче на Лаута.Незнам само защо чак сега го обявява...
Всичко е много добре извъртяно, а завръщането тоя сезон на свинята от сандански се знаеше още като си "тръгна" миналата година.
Не съм гледал клипа на пловдивдерби какво е записал, но общината също има вина в тоя случай.Бях на срещата и като попитахме Тютюков защо позволява да ни рушът стадиона БЕЗ гаранция, че ще издигнат нещо ново ТОЙ ВДИГНА РАМЕНЕ???Всички страни са за бой, кой по-напред да следим дали си върши работата?
Изключиха камерите, Узуна остана и каза, че Динев не очаква нищо от школата и не иска да се занимава с нея?!Е?! Хвани единия, удари другия...но скоро на хората ще им омръзне и всичко - подред.