FLANKER написа:Защо трябва да се обиждаме колега?Не подценявайте ,ама изобщо Локомотив Сф.Винаги съм уважавал Ботев Пд и феновете му! По темата: 1:1
Еми глей са братле,извинявай ако си се засегнал нещо, но поне от тва което съм гледал от Локо Сф като игра, това ми е мнението-изключително физически отбор, който както и Черно море играе на ръба на позволеното-много блъскане,много ръгане с моментни проблясъци на Маркиньос.
Лошото за такива е че ние можем да играем и така и така-можем да си я цъкаме бразилската, можем и да мачкаме физически.
Реално ако гледаме на нещата вие няма кой знае кво да ни противопоставите-както и да играете, Мъри ще ви е приготвил неразрешими задачки-закачки.
Дори да играете като миналата година в София-демек нещо средно между ръгби,ММА и кеч в кал (аз дотогава не бях виждал никой друг отбор,който по подобен откровено грубиянски и мръснишки начин да играе срещу нас, особено оня лешпер централния ви нападател,забрих му името) пак няма да се отървете.
Поне така ми се струва към днешна дата де, винаги има шансове нещата в самия мач да се окажат малко по-различни, но аз си държа на прогнозата...