Ботев вече има петима национали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Ботев вече има петима национали

Мнениеот Venko123 » 10 авг 2013 19:20

kev1n написа:неделев не е ли юноша на ботев ? :) само той е достатъчен.. :)

Макс Турция или Израел. :!:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 авг 2013 19:27

Неделев е юноша на Марица.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 авг 2013 19:39

гражданин от село написа:Неделев е юноша на Марица.

:mrgreen: като не си наясно кво се правиш.... незнаеш...мълчиш...

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 авг 2013 19:40

praistoria написа:
Ивайло Лудогорец написа:Към най-добрия български бек ( всъщност наиситина нямам наблюдения конкретно върху В.Минев) , бих добавил и братчето му Данчо . Ей може много хора да не го харесват , понякога да играе на ръба на позволеното , да си позволява да попсува понякога ..... обаче е страшно сърцат и на мен лично много много ми харесва .

Миневите са явление в българския футбол!

Преди години,по "селско" време,когато и двамата играеха в "Ботев",ми направиха огромно впечатление(не,че по това време беше трудно футболист с що-годе добри качества да изпъкне в тогавашния "Ботев" :cry: ).
Тогава бяха млади,без опит.Но притежаваха това качество,което девалвираше от година на година-сърцатата игра и себераздаването.
Въпрос на време беше да натрупат опит и да разкрият и добрия си футболен потенциал.
Още тогава(може би в известна степен воден и от фенски пристрастия) казах пред приятели,че много скоро и двамата ще бъдат част от нац.отбор.
Веско си тръгна рано,отиде в "Левски",където попадна в конкуренцията на някакъв чужденец-не помня кой,може би Лусио Вагнер?Сравнително рядко играеше,може би и с право,може би другият бек да е бил по-добър(някой от сините да каже как стояха нещата).Но дочака своя ред,натрупа опит и наистина стигна до националния.
Данчо поостана повече при нас,но и той не можа да издържи на липсата на перспектива.
Отиде в ЦСКА и предполагам е оставил добри впечатления.Също натрупа опит и се разви като футболист,стигна и до повиквателна.
Впоследствие,когато бяхме в "Б" група,дойде отново в "Ботев" и помогна на отбора.
За съжаление,не устоя на офертата на "Лудогорец" и подписа с тях.
Тогава лично аз му бях много сърдит,но за кратко.Той просто постъпи като професионален футболист,а не както много пъти на нас ни се иска,като фен на отборите ни.Данчо много пъти е доказвал лоялността си към "Ботев".Убеден съм,че отново ще го направи.Е,вече сигурно няма да е само лоялност...
Благодарение на чепатия си характер и двамата сигурно са оставили противоречиви мнения във феновете.
Лично аз много ги уважавам.
Качествата им са неоспорими.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 авг 2013 19:47

Venko123 написа:Ботев го няма, не съществува. Има Металик Сопот, който е прекръстен на Ботевъ и играе в Пловдив.
Жалки сте.

Познавам двама Венковци,и двамата са толкова тъпи,че :o едва пазят равновесие.
Явно самото име носи някаква прокоба. :!:
Колеги,не кръщавайте децата си Венко! :mrgreen: :idea:

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 10 авг 2013 19:57

El_Brujo написа:Човек ще помисли, че всички национали от Левски и ЦСКА са и техни юноши :mrgreen: :lol:

В България е така,всеки си го наглася според неговото.Например Мариян Огнянов,започна в Левски,но блесна с пълна сила в Ботев. Левскарите казват: "ама при нас започна,значи е наш".Обратно Сърмов беше изграден като футболист в Нафтата,Левски взеха готов футболист,който направи най-големите си мачове там.Този път,обаче левскарите казват " При нас направи най-големите си мачове,значи е наш,нама значение къде е започнал"
Коце Видолов макар и юноша на Марица,беше открит за големия футбол от Локо,след което направи най-добрите си мачове за Ботев. Феновете на Локо обаче твърдят,че е техен,защото те го открили.Обратно Камбуров беше доведен в Пловдив от Свиленград от Ботев,но блесна в Локо.Този път феновете на Локо,застъпват обратната теза "При нас стана звезда, значи е наш".
Та такива работи...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2013 20:00

гражданин от село написа:Неделев е юноша на Марица.

Неделев е юноша на частния ФК Ботев 2002. Не че в случая има значение. А иначе няма лошо, че Любо е извикал толкова много играчи на Ботев. Той си е треньор той преценява, а и дотук показва, че може да му се има доверие, въпреки че му се чудя що извика Гаджев и Пацо :shock:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 авг 2013 20:13

Venko123 написа:Ботев го няма, не съществува. Има Металик Сопот, който е прекръстен на Ботевъ и играе в Пловдив.
Жалки сте.

А ти си забавен... Само да не се пръснеш от забава...

По темата, не знам дали има нещо по-нормално от това да се викат играчите във форма и игрови ритъм в националния, независимо от кой отбор са. Галчев е в чудесна форма, както и Даньо. За Тошко е ясно, че трябва да се налага оттук нататък. На позицията на Огнянов играчите са кът. Минев ме изненадва(най-вече с оглед възрастта му), но пък опитът и рутината му могат да окажат голямо влияние.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 авг 2013 20:54

Напълно заслужено, според мен (относно заглавието). Относно това, чий-чий е, в момента играят в "Ботев", значи са жълто-черни. На терена го показват със сигурност, без значение кой къде е бил, откъде е минал и откъде идва. А Миневите, независимо, откъде са минали, са си ботевисти до мозъка на костите :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 авг 2013 21:45

Абе , то има сега и се хвалите , но когато сгафят , мълчите като шарани.

Върни се в “Ботев”